Chambres et tables d'hôtes
Lieu dit Nivoliers
48150 Hures La Parade
Languedoc-Roussillon - Frankrijk
www.langegardien48.com
Locatie9,3
Service9,8
Comfort9,3
Hygiene9,5
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,5
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Hilde en Rudy Vansevenant
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Een zeer gemeend hartelijke ontvangst. Geven goede informatie over de streek en wat er kan gedaan worden i.f.v. je interesse. 's Avonds telkens een ongelooflijk lekkere maaltijd, bereid door Nicole, met een prima lokaal wijntje of (enkele) speciale Belgische streekbieren, waar André alles van af weet!
De (blauwe) kamer is klein, maar mooi ingericht en biedt alle comfort.
Een adres dat we iedere natuur- (of wandel)liefhebber die deze streek wil bezoeken met plezier aanbevelen!
Mieke en Veerle
België
01/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Wegens overweldigend succes vorig jaar, waren we dit jaar terug op post. Het was "thuiskomen" bij Andre&Nicole omwille van: de gezellige sfeer, de prachtige natuur, de rust en stilte, het overheerlijke ontbijt met allerlei zelfgemaakte producten en broden en de verzorgde, rijkelijke avondmalen met aangepaste biertjes om duimen en vingers bij af te likken! Dankzij hun kennis, inzet, service en gedrevenheid zorgen Andre&Nicole voor een zorgeloze vakantie. Puur genieten en we gaan zeker nog eens terug!!!
Welke negatieve punten???????
Herman Van Laere
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
8,6
- centrale ligging talrijke wandelingen
- rust, stilte,
- menselijke aanpak.
- gezelligheid.
Jonathan en Nikita
België
20/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Hoewel we slecht weer hadden, hebben we ons heel goed geamuseerd. Bij regen, zijn er genoeg binnen activiteiten te vinden(waar meestal de honden ook welkom waren). En tussen de regenbuien door hebben we stevige, mooie wandelingen kunnen maken en van de gieren kunnen genieten. Zeker een aanrader voor zij die van rust, kalmte en natuur kunnen genieten. In deze chambre d'hôtes zal je nooit met honger van tafel gaan, en als je met een vraag over de streek zit, hebben ze enorm veel folders en boekjes die je kan inkijken. Ook de eigenaars zijn een wandelende encyclopedie op zich, zij kennen de streek enorm goed, en staan je bij met raad en daad!
Lammaing-Wybouw
België
12/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,2
lekkere keuken,veel informatie en gezelligheid
Paul Deschrijver
België
12/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,4
Rustige ligging
Lekkere keuken met eigen bereidingen
Uitgelezen bierkelder
Gezellige en comfortabele kamers
Bart Vercruysse
België
01/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Uitstekende keuken en dé plaats om ver in Frankrijk Belgische bieren te ontdekken 8
Goede ontvangst + André kent "zijn" streek dus tips voor wandelingen, ...

Een aanrader !
Geen
De Weirdt Hilde
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,8
enorm rustig gelegen. Heel mooi van natuur en interessant voor wandelaars.
Huiselijk sfeer!
Michel en Isabelle Schelfaut-Vandevelde
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,4
Gelegen midden in een prachtige natuur. Mooie wandelingen. De ideale locatie om helemaal tot rust te komen. De dag begint steeds met een heerlijk ontbijt. Nicole verzorgt het avondmaal en dit is steeds met streek- en seizoensproducten en veel liefde voor het vak klaargemaakt.
De gastheren voorzien ons ruim met tips en folders over de bezienswaardigheden in de streek.
Marc & Lia Raes-Simons
België
16/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,6
prachtige ligging als je rust en natuur zoekt. Fantastisch lekker eten (en drinken). Gastheer en -vrouw geven je een massa inside informatie over de streek, zelfs toegespitst op de interesse van de gasten. Een super adres
geen
Guy Huylebroeck
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
9,8
Zeer aangename ligging voor wie rust, kalmte en wilde natuur kan appreciëren. Zeer aangename gastheren, en met een zytholoog die over een uitgebreide kelder Belgische bieren beschikt een absolute aanrader voor alle liefhebbers van Belgische bieren.
Ik zou niet weten welke.
Vekeman-Heymans
België
13/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
9,4
Zeer goede ontvangst.Zeer nette kamers en zeer lekker ontbijt en avondeten. Als je de echte rust en puur natuur zoekt, is er maar één plaats 'L'ange Gardien'.
Eens nadenken => ik zou het niet weten!!!!