Le Mimosa ( www.sud66.com )
Cami Coumerme
66300 Montauriol
Languedoc-Roussillon - Frankrijk
www.sud66.com
Locatie10,0
Service10,0
Comfort9,9
Hygiene10,0
Prijs/Kwaliteit10,0
Totaal10,0
Gebaseerd op 10 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Eddy Van Obbergen

05/04/2018
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2018
10,0
Prachtlokatie te midden van de Franse Pyreneëen. Uitstapjes mogelijk naar de kust, de bergen, wandelen in kleine typische franse stadjes.
Ongelooflijk vriendelijke mensen met oog voor de gasten. Zeer gastvrij, geweldig ontbijt, ...
De ideale plek om de stress te vergeten.
We zijn reeds vele malen ter plaatse geweest en telkens is het een zeer geslaagd verblijf!
Naomi Van Obbergn

31/03/2018
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2018
10,0
Zeer gezellige B&B op unieke locatie! Zeer vriendelijke uitbaters die er alles aan doen om je een aangenaam verblijf te bezorgen. Een echte aanrader!
An De Backer
België
20/07/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
10,0
Als jullie willen nemen Frans en Nicky jullie mee naar locale activiteiten (feest locale wijncooperatie, feest Franse nationale feestdag,...)
Uitstaptips a volonte
Geen....
Vermeire Wim
België
06/08/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
10,0
Frans en Nicky zijn hele lieve mensen en heel behulpzaam. Een aanrader
geen
Filip & Anne
België
07/12/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Ondanks het mindere weer (blijkbaar overal in WestEuropa) een schitterend verblijf gehad bij deze sympathieke mensen.
geen
Kim & Pete
België
28/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
Rustig gelegen en toch niet ver weg van alle nuttige voorzieningen en de vele bezienswaardigheden in de streek, mooi groot zwembad met goeie ligzetels, warm onthaal, zalige vakantieplek voor kinderen,
ruime kamers, vele terrassen en zithoekjes.
Bijkomende troef : niet ver van zee en de Spaans Catalaanse Cultuur
BBQ en Sangria overheerlijk :)
willy en greet
België
24/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
10,0
Hartelijke ontvangst !
Zeer goede informatie over de streek en alles i.f.v. wat je interesseert.
Lekkere maaltijden, gevarieerd ontbijt.
prima lokale wijn!!!
Alles is er voor een perfect verblijf !
?
Midrey De Wilde
België
02/11/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Heel veel positieve punten maar vooral klantvriendelijk!! Alles tot in de puntjes verzorgd!
geen!!!
Michelle
België
16/12/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
We hebben een heerlijke week gehad in september. We hebben er fantastische wandelingen gemaakt. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Heerlijke plek !

Diner was zeer goed. Ontbijt meer dan genoeg :-)

Aanrader.
De wijn, je kan er veel te veel van drinken !!!
Geef mij nog wat van die mas d'en badie !
Windels E.
België
22/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2012
9,8
gewoon fantastisch verblijf , uitstekend gelegen en heel vriendelijke mensen.
vakantie veel te vlug voorbij.