Cortijo Del Cano
Valenzuela Y Llanadas 22
14979 Iznajar
Andalusië - Spanje
www.cortijodelcano.com
Locatie9,6
Service9,8
Comfort9,9
Hygiene9,8
Prijs/Kwaliteit9,6
Totaal9,7
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Maarten Palsterman
België
28/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Prachtige ligging in het centrum van Andalusië met steden als Granada en Malage op amper een uur rijden.
Carine is een vriendelijke uitbaatster aan wie je alles mag vragen en als je geluk hebt zijn de ouders op bezoek (vader Carine heeft voor elke plaats in de buurt wel een handige tip van wat te doen en wat niet te doen).

We hebben genoten van de rust.
Marian en Werner
België
29/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
Prachtig B&B: mooi uitzicht, smaakvolle kamers, zalig zwembad, terras en annex lounge met kussens voor een siësta met uitzicht...
Super verzorgd ontbijt en tables d'hotes, van spaanse specialiteiten tot nieuwe zonnegordijnen om het ontbijt lang genoeg te kunnen rekken :)
Enthousiaste gastvrouw.
Carla Ameel
België
08/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
10,0
Hier kom je thuis.
De ontvangst door gastvrouw Carine was super. Ze is een sympathieke vrouw die je graag helpt en goeie raad geeft. Niets is haar te veel. De B&B is een schitterende accommodatie in het Andalusische binnenland. Prachtig terras en zwembad met uniek uitzicht. Alles is er tot in de puntjes verzorgd (kamer, badkamer, gastenkeuken, zwembad,...). Het is er super gezellig om het heeeeel lekkere en verzorgde ontbijt op het terras te benutten. Handig is ook het "doe het zelf" in de gastenkeuken : als je over de middag in de B&£B blijft, kan je er zelf iets kleins klaar maken. Drie maal per week wordt er 's avonds door de gastvrouw heel lekker gekookt met Spaanse specialiteiten. Iznajar is een leuk authentiek wit dorpje en is ideaal gelegen om uitstappen te doen naar bekende steden (Granada, Cordoba, Ronda, ...) en naar de kust. Wij zijn er 11 dagen verbleven en gaan er zeker nog eens terug : daar ben je thuis, kom je tot rust, kan je genieten,...!!!!
Anneleen en Yves
België
21/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,4
prachtige, rustige locatie met mooi zicht. Lekker verzorgd en gezond ontbijt, heel uitgebreid. Goede en leuke ontvangst.
Propere kamers maar misschien meer aandacht voor de vuilbakjes en handdoeken. Eventueel meer info over de restaurantjes (sluitingsdagen, adres, telefoon...)
Wim en Gwen
België
21/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
We hebben genoten van deze speciale week, die we niet vlug zullen vergeten. Mooie ruime luxe kamers, unieke ligging en verzichten, een lieve gastvrouw, alles voor een geslaagde vakantie! Veel succes en zeker tot later!!
Patrick en christa
België
20/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
een prachtige B&B met een adembenemend uitzicht!! Wij komen zeker terug om eens lekker te relaxen. dikke proficiat en tot ziens
heb er geen gevonden!!
Marleen en Hugo
België
10/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
De Cortijo is gewoon uitstekend! Gelegen op een prachtige, rustgevende lokatie,met kraaknette, ruime en functionele kamers, een prachtige patio met eigen terras, ligstoelen en fijn zwembad. Alles is nieuw en zeer goed onderhouden.
Een minpunt, maar het heeft niets met de Cortijo te maken: het weer was niet 100% Andalucia, een dag zelfs fris met heel wat regen.
De brabanter
België
11/01/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,8
Rustig gelegen en bijzondere attente en vriendelijke service