Villa Viola
Via Carlo Viola 1
21010 Curiglia Con Monteviasco
Lombardia - Italië
www.villaviola.eu
Locatie9,1
Service9,7
Comfort9,3
Hygiene9,5
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,5
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Freddy & Lin
België
08/10/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2017
9,8
Super gastvrouw en gastheer :). Je voelt je hier direct thuis. Heel mooie locatie. Mooi appartement met terras. Goed bed. Lekker en meer dan voldoende ontbijt. Gezellige avonden. Prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer.
De weg naar boven lijkt de eerste dag nogal zwaar, maar na een week rij je die als een echte Italiaan.
Delft
België
23/11/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,8
super gastvrouw - en heer! Je voelt je hier echt thuis
Nathalie, Bart, Joren, Lennert en Moeschka
België
22/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Els, Didier, Leen en Max (sorry Toon maar jij was er niet),

Hoe jullie B&B beoordelen ??? Niet gemakkelijk aangezien alles fantastisch was. Jullie zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij jullie. De hartelijke ontvangst, het prachtig huis, het zeer verzorgde ontbijt (nogmaals bedankt voor de vele verrassingen die we in onze ontbijtmand vonden), de aperitivo's op het terras (zeker als DJ Didier voor de muziek zorgt), kortom alles was aanwezig voor een super verblijf. Els kent de streek op haar duimpje en de plekken waar ze je naartoe stuurt zijn werkelijk de moeite waard om te ontdekken. Wij keren in ieder geval terug om nog meer uitstapjes te maken in de prachtige streek rond het Lagio Maggiore !!! Voor wie van rust houdt en van een prachtige natuur is dit DE plaats om naartoe te gaan dus allen daarheen !!!
Dat we naar huis moesten ...
Freddy en linda
België
06/10/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,0
Prachtige ligging .Uitstekend ontbijt nogmaals bedankt voor de pannenkoeken (Fred) .De fijne documentatie voor een uitstap was een pluspunt .Het is een aanrader .
Van Hal Jacqueline
België
21/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
8,6
Super adres voor wie van rust houdt. Prachtige omgeving. Super onthaal.
Guy Malfait
België
08/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,4
Ligging vonden wij fantastisch. Ja, het is twintig minuutjes rijden naar het Lago, maar je krijgt er een uniek en authentiek stukje Italie voor terug, De weg naar het dorp is zeker niet slecht.

Els is zeer hartelijk, behulpzaam en duidelijk begaan met de gasten. (De andere leden van het gezin waren niet aanwezig, vandaar dat ze niet vermeld worden).

Prachtige streek (en niet eens zo ver) met gastvriendelijke mensen die veel minder aangetast lijken door het postmodernisme dan wijzelf. Heel verleidelijk!

Het dorp zelf is best leuk, en de wandeling (met foto-gids) is zeker aan te raden. We waren ook aangenaam verrast dat we niet noodzakelijk naar de vallei moesten om leuke activiteiten te doen.

De villa zelf is heel mooi, en duidelijk een gebouw met een geschiedenis. Hygiene en comfort zijn (voor dit soort rustieke vakantie) zeker goed.

Het enorm lekkere eten moet natuurlijk ook vermeld worden.
Wij waren een beetje verrast dat we bij de afrekening moesten betalen voor de avondmaaltijd van de eerste avond. Wellicht was het wat naief van ons, maar wij dachten dat dit een soort attentie geweest was.

Dit viel wat uit de toon want het verblijf is zeker niet duur, en de gastvrouw was ook heel gul (voerde ons naar een boerderij, trakteerde ons op gratis wijn, kaas, limoncello, gaf ons ook ontbijt de laatste ochtend hoewel we vroeg vertrokken) ... het betreft ons insziens dus enkel een klein gebrek aan transparantie,
Dockx
België
27/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,2
Villa Viola is veel gezelliger en beter dan een gewone B&B, en dit vooral door de manier waarop Els en haar familie je onmiddellijk thuis doet voelen. We verbleven een week op een dubbel appartement op de bovenste etage: het is erg leuk en luxueus ingericht, originele aankleding van wanden en plafonds, en ook het keukentje was voorzien van (bijna) alles. Je ziet duidelijk dat Els er haart hart en ziel heeft ingestoken.

Wat ook erg uniek was, is de manier waarop we werden geholpen in het plannen van onze dagtrips, sommige zelfs met de familie Van Els: onze kinderen vonden de uitstap naar het avonturenpark (met bobslee en via ferrata) erg leuk, wij apprecieerden Lago Maggiore en Varese erg: kunst, strand en water, gezellig eten en goede wijn, met een plons in het zwembad van Villa Viola na een lange warme dag om af te koelen.

We komen zeker nog eens terug als onze fles Apollo 11 (delicieuze drank van Varese) op is !

de familie Dockx
Het enige minpuntje was de bochtige weg naar de Villa, zeker met een tegenligger. Een kleine prijs voor het formidabele uitzicht op de bergen, dat we elke morgen kregen wanneer we de luiken opendeden.
Peter slootmans
België
10/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,8
Beste vakantie in jaren.
Onbestaande
Paul Lambregts
België
21/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
9,8
robrecht pecheur
Nederland
10/02/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
De troeven van Villa Viola zijn de gastvrijheid van Els en Didier, ze behandelen je als familie en staan altijd voor je klaar. De ligging en de villa zelf zijn schitterend. Het dorpje komt echt van een prentkaart.
Ons verblijf was te kort !
Marian Van der Sypt
België
25/11/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Mieke Vossen
Nederland
18/02/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
Een heel ander stukje Italiê dan je gewoon bent. Ik kende het Lago Maggiore al wel maar de streek errond is echt betoverend en typisch.De ambiance in de B&B is echt uniek.Ik heb er echt mijn ogen uitgekeken en van de eerste tot de laatste minuut genoten.
Het dorpje ligt een beetje afgelegen maar als je meerdere dagen blijft is dait echt geen nadeel meer. Voor één overnachting denk ik wel dat het een beetje afgelegen is.
Devos jan
België
22/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,6
Echt een aanrader
Karolien & Geert
België
18/10/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
9,8
We hebben een schitterende vakantie gehad in Villa Viola. Het enige nadeel was dat we maar 2 nachten geboekt hadden en dus veel te kort om alles te bezichtigen. We komen dus zeker terug voor de schitterende omgeving, de fantastische ontvangst, het lekkere eten, de comfortabele kamers, de tips van Els,...
Kristof en Sanne
België
19/09/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
9,2
Zeer goed ontvangen, zeer toffe gastvrouw en kinderen. Zeer lekker eten en een goed ontbijt. Kamer en badkamer zijn heel goed verzorgd. Kortom alles was dik in orde. Absoluut de moeite om eens naar toe te gaan!!!
Rudy-Litta VRANCKX-van Putte
België
07/10/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
8,4
schitterende omgeving
Visser Machiel
België
17/10/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,4
adembenemend uitzicht,gastvrijheid,goede service,zeer uitgebreid ontbijt en goed verzorgd avondmaal,mooie en comfortabele kamer en zeer kindvriendelijk
Bereikbaarheid en weinig parkeergelegenheid
andree vanspauwen
België
05/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,6
Je voelt je dadelijk thuis en de gastvrouw en -heer staan altijd klaar om je te helpen.Onbekend stukje Italië maar echt de moeite waard. Ook de aangeboden uitstapjes en tochtjes zijn tot in de punjes verzorgd. Een echte aanrader.
Vanspauwen Andree
België
05/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
8,8
Zeer goed onthaal en de gastheer en -vrouw doen werkelijk alles om het naar je zin te maken. Onbekende maar echt mooie streek.