Villa Aspalathos
Vukovarska 15
58216 Kastel Stari
Split-Dalmatië - Kroatië
www.aspalathos.be
Locatie9,2
Service9,2
Comfort8,5
Hygiene9,2
Prijs/Kwaliteit9,1
Totaal9,0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Nele/Emir
België
02/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,8
Super vakantie gehad! Geen negatieve opmerkingen.
Kleine oprit, maar hebben onze auto op een parking iets verder
in straat geparkeerd.
We komen zeker terug!
leben
België
09/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
5,6
-de 2 Ivana's hebben altijd goed voor ons gezorgd
-kamer elke dag gepoetst
-de soep van het avondmenu was altijd lekker
-mooie locatie, niet te toeristisch
-airco op de kamer werkte goed
-pover ontbijt en avondeten. vaak niet genoeg om nog eens een extra portie te gaan halen
-geen babybed aanwezig! geen kinderstoel aanwezig!
-zwembadwater was ijskoud bij aankomst half juli. zwembad was ook vuil, pomp stond nauwelijks op.
-jacuzzi heeft nooit gewerkt
-geen koelkast op de kamer en als er zaken in de gemeenschappelijke koelkast werden geplaatst, verdwenen ze gewoon
-parking is een ramp. ondanks plaatsgebrek ze eigenaar zijn auto's er toch altijd. schade aan auto's!!
-geen snacks te verkrijgen 's middags ondanks de vermelding op de site
-cashbetaling dus in ons geval met 1500 euro 1600 km rijden: geen veilig gevoel
-veel in- en uitgeloop van vrienden van eigenaar die dan samen buiten naar de voetbal kijken
-en zo zijn er nog veel opmerkingen: eigenaar zegt dan dat hij te oud geworden is om het in orde te maken. op zich mooi pand dus mits wat hard werk en een betere ingesteldheid, kan het een mooie zaak worden
Deckers Paul
België
20/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
5,2
Goed weer. Locatie geschikt voor toeristische uitstappen. Bed en balkon waren OK.
Betaling kontant (in 't zwart?). Ontbijt: geen buffetvorm en armzalig. Drank bij avondmaal te duur (zelfs betalen voor water). GEEN WATER IN ZWEMBAD. Parking absoluut onvoldoende. Op terras van kamer geen mogelijkheid om iets te nuttigen. Geen echte badkamer: kleine lavabo aan toilet en douche cabine in slaapkamer.
Carine & Jos - Anita & Walter
België
27/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,4
prima ontvangst en service door Nic en al zijn medewerksters (iedereen is hier steeds opgewekt en behulpzaam) - enorm leuk om samen te tafelen met andere gasten en terrasjes te doen (o.a. bij Gajo) - alles is aanwezig op wandelafstand - vaste gasten zorgen voor veel info en tips - kamer (klein maar fijn !) wordt dagelijks opgefrist - echt vakantiegevoel !! - de dagen hebben hier uren tekort - SUPER locatie en supertoffe mensen
steeds lekker avondeten, maar wij hadden graag meer de Kroatische keuken geproefd
vanlook - poels
België
18/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
7,8
ligging : vlak aan zee; dichtbij split en Trogir en krka watervallen.
ontbijt is voldoende,avond maal is lekker ( 3gangen menu)
onze slaapkamer was ok maar badkamer was zéér klein : konden er niet met 2 mensen staan.
avondmaal : niet voldoende als je als laatste gast moet aanschuiven
parking : veel te klein;dagdagelijks moet er nagevraagd worden of er auto's moeten verplaatst worden;dikwijls gewoon geen plaats meer s'avonds om je auto bij de locatie te plaatsen.
Sarah
België
02/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
Zeer aangenaam verblijf in een familiale sfeer. Je hebt en krijgt alles wat je nodig hebt om er een supervakantie van te maken. Perfecte uitvalsbasis voor tripjes naar naburige stadjes en eilanden. Vlakbij bus, strand, supermarkt, restaurantjes, cocktailbars...Activiteiten zoals raften, fish-picknick...worden voor jou tot in de puntjes geregeld door de eigenaar: vervoer heen en terug, toegangstickets...Zeer handig en budgetvriendelijk! Ontbijt en avondmaal (drie gangen) worden dagelijks geserveerd door superkokkinnen die altijd voor je klaarstaan. Supervakantie voor herhaling vatbaar !
Stefan en Martine
België
04/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,2
Fijne vakantie gehad! Vriendelijk en behulpzaam personeel! Superlekker eten! Toplocatie: vlakbij strand, winkeltjes,...
Ideale ligging voor daguitstappen, maar ook om tot rust te komen. Toffe mensen ontmoet.
Komen zeker nog eens terug!
Colette en Theo
België
15/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
7,4
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt lekker en verzorgd, van alles voldoende.
Avondeten goed maar eenvoudig. Vooral hele lekkere verse soep. Aangenaam vertoeven aan het (kleine) zwembad. Fijne luchthavenservice van Nic. Onze ruime kamer werd goed gepoetst.
Ligging van de kamer in het gebouw (gelijkvloers achteraan). Uitzicht vanuit onze kamer waren de volle waslijnen met het te drogen waslinnen. Personeel maakte gebruik van ons terras om hun sigaretje te roken, bijgevolg geen privacy. Douchecel was een wankele bedoening(douchedeur viel er bij ietwat onvoorzichtig gebruik bijna uit) en soms werd het een voetbad door slechte afvoer van het water. Geen wi-fi bereik en vlaamse tv-zenders waren in deze kamer ook niet te ontvangen. Prijs/kwaliteit is voor deze kamer niet in verhouding.
Patrick Mertens
België
04/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Het is elk jaar weer thuiskomen bij de Nic. Geweldig verblijf , ruime ,moderne kamers en zeer behulpzaam personeel. Ook ons jaarlijks avondje Europees voetbal met Hajduk was weer in orde. Het gezelschap was ook weer in orde en 's avonds bij de Gajo een pintje drinken mocht ook niet ontbreken. We tellen al af naar volgend jaar.
De tijd gaat veel te snel in Kroatië
alois & jeannine
België
30/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
8,8
, gemoedelijkheid troef ! gezellig tafelen met z'n allen ,ligging prima om uitstappen te doen in de regio , de moeite waard.
iets meer ruimte ?
Rinus en Elly van de Kuil
Nederland
31/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
Een erg vriendelijke eigenaar en personeel. Mooie en schone kamer! Leuke uitvalsbasis voor uitstapjes.
De tijd ging te snel!
Hans Heye ( Groep )
Nederland
01/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
9,8
Wij als Hollanders hebben een fantastische week doorgebracht in Villa Aspalathos. Een volle week met 18 personen zo verwend te worden is toch een compliment waard. Alles in Aspalathos is schoon, het eten is prima. Als men iets vroeg aan Nic werd dat ook geregeld. Nic is een geweldige gastheer. Verder is er een fijn zwembad met heerlijke ligbedden. En niet te vergeten, het leuke en behulpzame personeel wat zo lekker kan koken en voor een prima ontbijt zorgde. De kamers zijn ook goed in orde en zien er prima uit. Vooral de kamers op de begane grond. Nic vertelde dat dit voor het eerst was dat men een groep Hollanders had en dat is hem goed bevallen, wij ook blij.
Om ook iets negatiefs te melden is moeilijk. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Het zou misschien handig zijn dat in sommige kamers waar een derde bed staat, dit te veranderen in een opklapbed. Dat zal de ruimte ten goede komen in de kamer.
NB
Nederland
02/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
8,2
Goede zorgen en wees vooral jezelf. Prima genieten al ben ik maar 2 dagen geweest maar voelde voor een week.
Nik mijn biefstuk nog moet betalen want hij zei dat het restaurant in het dorp de lekkerste biefstuk van Europa maakt. Als je dat niet vond, betaalde hij. Nou mijn vriendin maakt het nog lekkerder maar niet voor die prijs want het kost bijna niets daar.
Hille & Lut Jansen-De Jaeger
België
26/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
9,2
Mooie locatie, mooie tuin, leuk zwembad, nette kamers, mooi balkon (aan de voorzijde), zeer aangenaam (Vlaams) gezelschap (de 'meisjes van olen') en zeer gastvrij en attent personeel. En niet te vergeten de aanwezigheid van Nic die onnadrukkelijk alles soepel laat verlopen. Mooie, niet echt toeristische en gemoedelijke omgeving. Wandelen langs de zee. Fietsen kan ook! Bus vlakbij. Ook in nde bergen kan gewandeld worden! Niet vergeten om zeker Trogir en Split te bezoeken! Zeer goed te doen met de bus. Nic, we komen terug! Veel groeten. Hille & Lut, Eeklo.
geen
Raf Bakelants
België
30/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
Als dat nu geen verlof is..., heel gezellig verblijf met zeer aangename helpende handen, mensen die door hun vriendschap en genegenheid je verlof ongelooflijk mooi maken. Het eten is dan ook fantastisch lekker, ze schotelen u daar echte smaakvolle gerechten voor die iedereen lust, gemaakt met kennis en liefde dat proef je. Het gezelschap en bereidwilligheid van alle medewerkers gaf je steeds het gevoel om "thuis" te zijn.
En niet te vergeten, prachtig gelegen dorpje, vlak aan de zee, de mooie baaien, het zicht op de eilanden en de historische steden in de buurt, de mooie natuur...
daar moet ik nog een jaartje over nadenken, tot we terug kunnen gaan?
van craen robert
België
04/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
nic doe zo verder zoals altijd als ik bij u kom goede ontvangst door u en het personeel
bedankt voor de zo vele keren
Carmen & Torre
België
27/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,2
Leuke sfeer aan de grote tafel. Goede ontvangst en Nic zorgt voor leuke tips wat betreft uitstapjes. Zeker een aanrader !
Meys Stephanie
België
13/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,2
Zeer huislijke gezellige sfeer! Je word op je wenken bediend door het personeel die geen hand omdraaien om eens iets speciaal te doen. Vlakbij super gezellig kiezel strand waar je in deze periode op elk moment van de dag voldoende plaats hebt om te genieten van het zonnetje en de zee zonder omver gelopen te worden door een massa toeristen, ben je geen zee persoon kan je ook terecht in het zwembadje van het hotel. Ook Trogir en Split zijn zeer goed doenbaar met de bus en voor verdere bestemmingen kan je perfect een auto huren.
De kamers zijn hier en daar misschien wat aan verfraaiing toe maar de gemoedelijke sfeer maakt die meer dan goed!
Voor kleine kinderen is het zwembad misschien wat minder aangezien het overal even diep is.
Janssens Rita
België
15/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,2
Super vakantie gehad. Naast de ontroerend mooie omgeving-met postkaartzichten- ,is er de gezellige en familiale sfeer in dit verblijf.
Het zwembad en jacuzzi zijn welgekomen verfrissingen bij heet weer. Het is overal zeer netjes en proper,zowel op de kamer als buiten. De sfeer aan de lange tafel bij ontbijt en avondeten is zeer gemoedelijk.Het is gezellig babbelen en luisteren naar elkaars wedervaren van die dag. Het eten is eenvoudig maar zeer lekker zoals thuis. Proficiat Nick, je hebt het juiste evenwicht gevonden tussen mensen zich laten thuis voelen en hun privacy. Dank je wel om dit te kunnen meemaken.
Naar huis moeten gaan.
Ann Van den Brandt
België
31/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,4
Heerlijk vertoeven in Villa Aspalathos, je voelt je er zo thuis. Alles voorhanden : lekker eten en drinken, gezellig ontbijten en dineren samen met de andere gasten, zalig zwembad en jacuzzi, gezellige kamers met leuk terrasje! Niets is Nic teveel : je kan er met al je vragen terecht, voor leuke ideetjes voor uitstapjes, Nic regelt het allemaal. Onze dochter van 9 heeft ook super genoten! Wij zijn er deze keer enkel geweest voor en na het eilandhoppen, maar wie weet komen we snel weer terug voor weer een heerlijke vakantie! Vincent, Ann en Noor
Katrien Derison
België
28/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,0
Mijn dchters en ik zijn 12 nachten in de Villa van Nic op vakantie geweest. En deze vakantie was prachtig! Kroatië op zich is natuurlijk een heel dankbaar land om een supervakantie te hebben...

Maar logeren in deze Villa maakt alles wel helemaaaaal 'af'. De gezellige sfeer die er hangt geeft het gevoel telkens wat thuis te komen na een onderdompeling in alles wat er in de buurt te beleven valt, ook al heb ik thuis dan wel geen Jacuzzi en zwembad! ;-) En ook al moet ik thuis zelf eten maken en kom ik nooit tot een lekkere drie-gangen-menu...

Wat mij betreft een absolute aanrader!
Stel dat je niet graag contact zou hebben met andere hotelgasten en graag 'met z'n tweetjes' op vakantie gaat, dan zou ik dit hotel niet aanraden. Ikzelf vind het eten aan een lange tafel supergezellig, mijn dochters vonden het geweldig om s'avonds met de andere jongeren op te trekken. Maar daar moet je voor zijn hé.
Ann Van den Brandt
België
31/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,4
Heerlijk vertoeven in Villa Aspalathos, je voelt je er zo thuis. Alles voorhanden : lekker eten en drinken, gezellig ontbijten en dineren samen met de andere gasten, zalig zwembad en jacuzzi, gezellige kamers met leuk terrasje! Niets is Nic teveel : je kan er met al je vragen terecht, voor leuke ideetjes voor uitstapjes, Nic regelt het allemaal. Wij zijn er deze keer enkel geweest voor en na het eilandhoppen, maar wie weet komen we snel weer terug voor weer een heerlijke vakantie!
Keysers Peter
België
23/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
Grote plus is de familiale sfeer, helemaal niet toeristisch, stranden en vergezichten zoals in Italie maar dan zonder bevolkte stranden. Overal lekker eten aan een prijsje... Uitbater die steeds klaarstaat met leuke tips voor uitstappen. Alhoewel het strand op 100 meter ligt is het zwembad een mooie aanvulling. Dagelijks komen 2 lokale koks een maaltijd bereiden met verse plaatselijke specialiteiten.
Elke dag 35 graden maakt huiswaarts keren nog moeilijker...
Danny Claes
België
30/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
De familiale sfeer temidden een paradijselijke tuin met zwembad versterkt de troeven die de regio Kroatië heeft. Nick en zijn team verzorgen de vakantiegangers op en top. Door de combinatie van ervaring, kwaliteit en enthousiasme haalt de dienstverlening een zeldzaam hoog niveau.
Peggy Bruggeman
België
26/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,2
We hebben weeral een superverlof achter de rug. Zalige stranden, geen massatoerisme, gezellige mensen, enz...
Je kan er mooie uitstappen doen !
Geen
brigitte
België
10/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,6
Je voelt je hier onmiddelijk thuis, het was precies èèn gezellige familie.
Goede ligging, direct aan zee, vlakbij bushalte ,op loopafstand van dorp waar je lekker kan eten en drinken.
Heb je vragen, wil je ergens naartoe, de Nic regelt het wel
Je vakantie is veel te vlug voorbij
Louis
België
25/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,0
Wij waren dit jaar reeds voor de vijfde maal in de villa Aspalathos omdat een verblijf er echt top is.
Bijzonder het gezellig tafelen s'morgens en s'avonds met zijn allen aan een grote tafel vindt je nergens anders.Het personeel is op en top vriendelijk en behulpzaam en aan Nick kan je ook alles vragen.
De ligging tussen Split en Trogir maakt het mogelijk deze steden te bezoeken met het openbaar vervoer.Als U 5 minuten wandelt bent U aan het strand , de restaurantjes, cafe's en een heerlijk ijssalon.Hier is echt alles zodat U van een heerlijke vakantie echt kan genieten
Ons verblijf is er altijd te kort maar ja er zijn grenzen aan alles.
Georges
België
20/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
5,6
Ontbijbuffet héél goed met vriendelijke en goede bediening.
Hygiëne op de kamers is héél goed.
Aankomst voor gesloten hek.Parkeerruimte veel te klein auto's moesten op straat parkeren en een heel gedoe om van de parking te rijden(auto's moesten eerst verplaatst worden)
Eerste dagen van verblijf avondeten onvoldoende warm,na gesprek met Nic(eigenaar) werd het beter.
Men moest eten wat de pot schaft en iedereen moest iedereen bedienen.
Te kleine kamers,.Verblijf is te klein voor ontvangst van 20 à 25 pers.
Annick Guldentops
België
21/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,0
rustig gelegen op 30m van het strand, met de bus kun je verschillende stadjes bezoeken maar een huurwagen vinden wij toch praktischer, prachtige wandelomgeving, lekker eten met heel vriendelijke bediening en er hangt een aangename gezellige sfeer onder de vlamingen bij het eten samen aan de lange tafel, propere kamers, dit was onze tweede vakantie bij Nick en je hebt hier echt een thuisgevoel, supertoffe vakantie gehad!!

Annick (Nanny) en Rudi
Oei, moet ik lang over nadenken !! :-)
Ben Verreydt
België
01/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Supervakantie in familiale sfeer! Uitgebreid ontbijt smorgens met zelfs eieren, spek en verloren brood evenals pannekoeken! Ook s avonds werd er heel lekker gekookt met zowel vis als vlees en zelf pizza en pasta! Mooi zwembad met voldoende ligruimte in de zon en in de schaduw, de zalige jacuzzi zorgt dan weer voor de nodige rugmassages! Kamers zijn praktisch ingericht met airco en badkamer! Satteliettv op de kamer! Ligt op wandelafstand van het gezellige centrum van Kastel Stari met vele eet en drink gelegenheden! Ook de karaoke is de moeite waart! Trogir en split liggen op 20 minuten rijden met de bus dus ideaal om een namiddagje te gaan jetskien of quadrijden, zelfs shoppen kan de split met de vele winkels in de buurt van de jachthaven! Kortom superverblijf ! Proficiat Nic!
De tijd vliegt in den Aspalathos!
Carmen Dossche
België
01/10/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
vriendelijk onthaal, alsof je thuis kwam
mooie,supernette kamer, goed bed,romantische verlichting
onmiddellijk opgenomen in de groep rond de lange tafel
rustig,prachtige tuin met zwembad en jacuzzi,ieder zijn eigen terras
je kan fijn wandelen langs de zee, klimmen naar de heuveltop of slenteren door het aangename Kastel Stari
je hebt geen auto nodig,de bushalte is vlakbij,Split en Trogir zijn zo bereikt
en vandaar kan je alle kanten uit
het eten was lekker en oogstrelend opgediend -
voor wie als ik-om medische redenen op streng dieet staat - kan je met Nic overleggen en samen naar een oplossing zoeken
wij kunnen het warm aanbevelen - het was een zalige vakantie
ik zou niet weten wat
vermoesen walter
België
24/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
Fantastisch verblijf in familiale sfeer ! Het personeel is charmant en staat steeds voor je klaar. Ook mogelijkheid om aan budgettaire prijzen 's middags iets te eten. Uiteraard veel Belgen gezien Vlaams sprekende (Kroatische) uitbater. Kamers zeer verzorgd. Gelegen in klein tof dorpje met kiezelstrand. Kortom, een aanrader !
Steden Split en Trogir liggen wel in de nabijheid doch zonder auto ben je aangewezen op het plaatselijk openbaar vervoer (bus). In de zomer kunnen deze wel eens overvol zitten. Wel mogelijkheid tot autohuur.
Rudi Van Espen
België
27/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Prachtige vakantie in een familiale sfeer , hier gaan we zeker terug.
Sam Vertongen
België
22/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Beste vakantie ooit! superland, ongelooflijk mooi, verlaten stranden, familiale sfeer. Frankrijk en italie samen maar dan 10 keer mooier! Aanrader.
Itse
België
15/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,4
zeer aangenaam verblijf met prachtig zwembad, lekker eten en gezellige familiale sfeer.
personeel spreekt vlot engels - eigenaar vlot nederlands
ideale uitvalbasis naar prachtige steden
Jarka Keysers
België
15/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,4
- vriendelijk personeel
- je voelt je er direct thuis
Gybels Kenny
België
31/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,4
familiale sfeer is top
Guy Kristine Geel
België
26/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,6
Naar Villa Aspalathos gaan is als thuiskomen. Met een gastheer als Nic en zijn supervriendelijk personeel kom je er niets te kort. Wil je gezelschap of wil je privacy, het is er allemaal in deze kleine en comfortabele "Villa". Wandelen langs het strand, geschiedenis opdoen in de oude steden Split en Trogir, lekker en prijsvriendelijk eten met zicht op zee, en in de kroeg met de plaatselijke mensen gezellig niets doen. Weet je niet waar naartoe, vraag Nic om advies. Hij heeft ideeën genoeg. Met wat geluk kan je mee naar het voetbal
Terug naar huis gaan
De Wulf Gerrit
België
10/03/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
8,0
Aangename familiale sfeer - de gasten vormen er één grote familie
In de nabijheid van heel wat toeritische trekpleiters. (Split, Trogir ...)
De eigenaar is heel behulpzaam. Spreekt heel vlot verschillende talen en had vroeger een restaurant in Herentals. Een aanrader voor iemand die houdt van een familale sfeer, men voelt er zich echt thuis. 's Avonds wordt aan één grote tafel geëten zo heeft hebben de gasten heel wat contact met elkaar.
Je hebt een auto nodig voor je verplaatsingen.
In juli is het strand heel druk. (Keien en kiezel zoals op de meeste plaatsen in Kroatië)
Hendrickx Bart
België
26/03/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,6
Prachtig verblijf op 100 meter van mooi strand. Geen massatoerisme. Nederlandstalige eigenaar. Lekker eten. In de omgeving van prachtige steden zoals Split en Trogir. Aanrader !!!!