De Villa van Ann
Avinguda Catalunya 36
43763 Vespella de Gaia
Catalonië - Spanje
www.devillavanann.com
Locatie9,7
Service9,7
Comfort10,0
Hygiene10,0
Prijs/Kwaliteit10,0
Totaal9,9
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Cobbaert

17/04/2018
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2018
9,8
Al de tweede maal te gast in het vakantiehuis van Anneke en Dirk en onze vakantie was weer top ! Ook al zat het weer wat minder mee, toch weer volop genoten van het comfort, de gezelligheid van het huis en de omgeving.....Anneke en Dirk, dank voor jullie hartelijkheid, tips en bereikbaarheid indien nodig !
Wagen nodig voor boodschappen en uitstappen, maar dit is de enige opmerking die we kunnen maken.....
Debby Vosse
België
04/02/2018
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2018
10,0
Prachtige villa ! Aan alles is gedacht! Heel mooie rustigeomgeving en toch overal dichtbij. Zeer vriendelijke eigenaars. Wij hebben een geweldige vakantie gehad ! We komen ZEKER terug!
willy
België
04/02/2018
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2018
10,0
Wij hebben begin november een heerlijk zalige vakantie doorgebracht in jullie aangename prachtige villa met alle comfort.Vanop het grote terras met zwembad hebben we genoten van de mooie omgeving en zicht op de bergen.Fantastische streek om uitstapjes te maken,gezellige kustdorpjes te bezoeken, te gaan shoppen of streekmarktjes te doen, lekker te eten en te drinken...Kortom aan niks te kort!! Groetjes van Fam.Jansen !!
andi
België
15/01/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,8
Heel rustig gelgen villa en toch overal dichtbij. Het zwembad is top en de villa is ZEKER ruim groot genoeg voor 10 personen.
De realiteit heeft onze verwachtingen overtroffen .Wij komen zeker terug.
Geen negatieve punten aan te merken.
Jan Van De Velde
België
09/02/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,8
Zalige vakantie gehad in de villa van Ann. Heerlijk vertoeven aan het mooie zwembad met de prachtige natuur rondom.
Voor ieder wat wils in de buurt.
Cultuur, shoppen, strand, marktjes, sporten of gewoon zalig niets doen...
De eigenaars zijn TOP! Super vriendelijk en niets is hen teveel.
Ann en Dirk wij hebben genoten
van begin tot eind.
Bedankt voor alles!
Groetjes uit West-Vlaanderen
Een auto is wel een must (wat GEEN negatief punt is ! )...
Albert
België
13/01/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,8
We zijn net terug van een fijne vakantie bij ann en dirk .
Het was onze tweede vakantie in vespella en we zitten eigenlijk al te denken aan een volgende. Het was heel tof en voor de eigenaars niets dan lof. Internet en tv vlaanderen de max .
De omgeving is fantastisch en op vijftien minuten lig je op het strand in Altafulla of Torredembarra.
Bedankt ann en dirk we komen zeker nog eens terug .
Geen...