Casa Valle de Oro
Zamarra 9, MA6100 tussen km 2 en km 3
29310 Villanueva de Algaidas
Andalusië - Spanje
www.casavalledeoro.com
Locatie10,0
Service10,0
Comfort10,0
Hygiene10,0
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,9
Gebaseerd op 7 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Ann Van den brande
België
18/04/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2017
9,8
+ enorm rustige en prachtige ligging tussen uitgestrekte olijfboomgaarden, maar toch zeer nabij verschillende uitstap-en wandelmogelijkheden
+ Joost en Tatienne zijn het perfecte gastheer en -vrouw die je super verwennen met heerlijk uitgebreid en vers ontbijt, lunchgerechten en volledig diner!
+ zwembad met dakterras waar je een schitterend uitzicht hebt
+ Afrikaanse kamer is een oase van rust
- vakantie vliegt er veel te snel voorbij
ingrid en danny
België
02/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
10,0
de kamers, het ontbijt, de lunchgerechtjes, het zwembad, ....alles was gewoonweg dik OK! Joost en Tatienne zijn de perfecte gastheer en gastvrouw. Samen met hun 3 huisvrienden Ron,Sela en Lola geven ze hun gasten een écht thuisgevoel. Kortom een aanrader, echt een adresje om te koesteren.
n.v.t.
Van Campenhout Verbruggen
België
15/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,8
Een super leuke vakantie gehad bij super lieve mensen. Tatienne en Joost weten hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen !
Ook op culinair gebied zijn we verwend geweest. Toffe uitstappen gedaan, enkele via ferrata's gedaan en van hieruit de hoogste berg van Spanje, Mulhacen beklommen.
We moeten zeker nog eens terug want deze streek heeft nog heel wat te ontdekken.
Dirckx Kaat
België
15/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2014
10,0
- mooi ingerichte kamers, sober en stijlvol, met eigen badkamer
- zalig ontbijt, elke ochtend andere verrassende hapjes, vers brood, vers sap, zelfgemaakte confituur, eitje, ...
- indien gewenst lekker diner 's avonds samen met gastheer en gastvrouw (en evt andere gasten) (3 avonden in de week, 3 gangen menu): heel gevarieerd, verzorgd, lekker, vegetarisch zo gewenst, creatieve gerechten!
- bijzondere omgeving, olijfgaarden zover het oog reikt, vanop het terras aan het zwembad een mooi zicht op de vallei en de zonsondergang (en opkomst van de maan)
- mooi zwembad met terras en luie zetels, genoeg schaduw zo nodig, jacuzzi
-bijzonder hartelijke en gastvrije gastheer en gastvrouw
- veel mogelijkheden tot wandelen in de streek (op minder dan een uur rijden) of bezoeken van dorpjes, stadjes
- stadje op 10 minuten rijden (met grote supermarkt en enkele authentieke en lekkere restaurantjes)
- op redelijke afstand 3 grote steden: Cordoba, Sevilla en Granada
Geen!
Julie Beeckaert
België
14/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Casa Valle de Oro is een plek waar we zeker nog naartoe gaan. De B&B bevindt zich op een magische plek waar je niet anders kan dan tot rust komen. Tatienne en Joost weten hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. Wij hebben gekozen om in een Yurt te slapen, dit is een enorm leuke ervaring geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Het hele plaatje klopt! Tijdens ons verblijf hebben we ons buikje vol gegeten met de heerlijke gerechten van Tatienne en Joost.
Tatienne, Joost en Ron, goed bezig en tot in Casa Valle de Oro.
Zeker een aanrader!
Spijtig dat de vakantie zo snel is gegaan ;)
Francis Smet
België
14/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Deze prachtige B&B gelegen tussen ontelbare olijfbomen met adembenemende uitzichten. Ook centraal gelegen om op nog geen uurtje te rijden naar grotere steden zoals Malaga, Granada...en waaaaauw...zoveel te bezichtigen en te bezoeken, een top locatie. Daarenboven een zo gastvrij ontvangst van geweldige uitbaters, die gezelligheid, het overheerlijk ontbijt, de mooie kamer met oog voor details...Wie zegt het is leven zoals god in Frankrijk is verkeerd, het is genieten zoals in Casa Val de Oro. Bedankt voor het aangenaam verblijf en ik kom nog vele keren terug
Ann Goossens
België
22/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Tatienne en Joost leggen je helemaal in de watten. Ze omringen je van bij het ontbijt met héérlijke culinaire hoogstandjes. Elke dag wordt je verwend met versgebakken brood, verrassende zelfgemaakte confituren, slaatjes, smoothies... Ook de aangeboden hapjes tussendoor en avondmaaltijden zijn steeds origineel en een ware streling voor de tong. Hierbij houden ze rekening met persoonlijke voorkeuren. De boeiende uittips die ze je geven, maken dat je, naast de meer bekende plekjes, Andalusië ook eens anders dan anders leert kennen. De rust die deze plek uitademt is gewoonweg zaaalig ! Olijfbomen met hier en daar een hangmat ertussen, een wild riviertje met een watervalletje, wilde bloemen, fruit aan de bomen, ... en een mooi zwembad met bijhorende jacuzzi. Bovendien kan je van hieruit erg gemakkelijk andere dorpen en steden bereiken.