le mas sans soucis
208 chemin de la combe d 'oriol
83440 fayence
Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk
www.lemassanssoucis.com
Locatie8,5
Service9,6
Comfort9,5
Hygiene9,7
Prijs/Kwaliteit9,2
Totaal9,3
Gebaseerd op 31 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Marleen De Schepper
België
14/09/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2017
9,4
Fijne en joviale gastvrouw en gastheer. Ze kennen de streek door en door en staan klaar om interessante tips te geven.
Mooie locatie midden de natuur, ideaal om tot rust te komen. Goed ingerichte kamer met prima bed. Ruime badkamer met heerlijk, ruime douche en lavabo. Alles is fris en nieuw. Hygiëne is voor Muriel heel belangrijk en dat merk je. Prima ontbijt op het terras.
Steelant Philippe
België
16/08/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2017
10,0
Zeer nette kamers met airco die doet wat ie moet doen. Handdoeken worden regelmatig omgewisseld. Groot pluspunt is de koelkast in de kamer. zeer goeie matras...ik als slechte slaper kan het weten.
Zwembad perfekt onderhouden...
niet echt negatieve punten...
curd depraetere
België
16/08/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2017
9,8
Vriendelijke ontvangst. Kamers tip, top in orde
Tof zwembad. Ontbijt met zorg geserveerd.
Petanque tornooitjes waren strijdvaardig en amusant.
Een absolute aanrader dus !
Cami-Tondeurs
België
11/07/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
10,0
We hadden een topvakantie in le Mas sans Soucis!
Vanaf dag een werden we uiterst vriendelijk onthaald door Didier en Murielle.
We logeerden in de roze kamer met uitzicht op het azuurblauwe zwembad. We sliepen in een zalig bed, genoten van een glaasje wijn uit onze koelkast, keken vanuit ons bed nog eventjes televisie in een airco gekoelde kamer, douchten in een uiterst stijlvolle perfect hygiënisch onderhouden badkamer waar alles voorhanden was (zelfs wattenschijfjes!).
Elke ochtend genoten we van een zeer delicieus ontbijt: vers geperst fruitsap, zelfgemaakte confituren, assortiment kazen, ei-variaties, verschillende broodsoorten en koffiekoeken…en dit alles aan een perfect gedekte tafel! Keukenprinses Muriel bereidde op een avond een heerlijke paella. Gastheer Didier bezorgde ons uitstekende adresjes in de buurt waar we ’s avonds konden tafelen aan aanvaardbare prijzen. Het visrestaurant in het haventje van Frejus kon ons het meest bekoren!
Fayence is de perfecte uitvalsbasis om het departement de ‘Var’ en ‘Alpes Maritimes’ te ontdekken. We bezochten authentieke Provençaalse dorpen: Mons, Castellane, Tourettes sur loup…de avondmarkt in Frejus, de natuurpracht van de gorges du verdon met het adembenemende Lac de St Croix, Cannes (Nice en Monaco kan ook),…we waagden ons zelf over de grens in Italië om San Remo te bezoeken.
Het was zalig om na een uitstap steeds terug te kunnen keren naar de rustige B&B waar we ons thuis voelden en nog een duik in het zwembad konden nemen. (Zwemmen in het blauwe zoete water van het in de buurt gelegen Lac de Casienne is ook fantastisch!)
De prijs-kwaliteitverhouding is juist, je krijgt heel veel waar voor je geld, wij kunnen geen enkel minpunt bedenken.
Kortom een echte aanrader voor iedereen die volop wil genieten van ‘la Douce France’!
geen opmerkingen
Vanherwegen-Dewaelheyns
België
20/07/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
9,8
Wij verbleven hier met het ganse gezin, 4 personen, begin juli voor een ruime week en hadden een fantastische tijd.
We werden hartelijk ontvangen met een grote glimlach, inclusief aperitief. Onze gastvrouw Muriel zorgde meteen voor een reservatie in een heerlijk lokaal restaurant in het dorp.
Muriel en Didier zijn zeer warme mensen die er echt alles aan doen om je zo een aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Dit alles met het nodige respect voor de privacy.
We kregen er tips, uitleg over de streek, toffe adresjes, de te bezoeken restaurants,... gratis bij.
Centraal gelegen wat maakt dat uitstappen naar Cannes, Nice, Monaco, Port-Grimaud, Saint-Tropez, Gorges du Verdon, vlot te bereiken zijn.
De kamers zijn echte pareltjes, tot in de puntjes afgewerkt. Onze suite was zeer ruim, wat een verademing in vergelijking met een hotel, en mooi ingericht. Airco, verduisteringsgordijnen, badkamer met inloopdouche. Alles is aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Geen drukte, de rustgevendheid straalt als de zon.
Het zwembad nodigt je uit om een duik te nemen, Muriel en Didier geven je het gevoel dat dit alles een weekje van jezelf is.
Als je zoals wij van eten houdt, volg hun advies en je zal elke avond je vingers aflikken.
Het ontbijt is elke dag om naar uit te kijken: grote variatie van broodjes, streekkaasjes, vers geperst fruitsap, zelf gemaakte confituur en dit op je eigen terras!!!
Zelfs een paella avond voor alle gasten, smaakvol en gezelligheid ten top.
Als besluit, het was een verblijf dat in ons geheugen gegrift zal blijven.
Geen
Robben
België
28/07/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
8,6
Floru Stephaan
België
16/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,8
Quirine en Nick
België
08/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
10,0
wij zijn super vriendelijk ontvangen door Didier en Muriel.
Ze hebben ons super veel tips gegeven waar we naar toe konden gaan.
Het ontbijt was heel lekker, uitgebreid en elke dag iets verschillend. Zeer leuk!
Het zwembad was heel mooi en verzorgd net zoals de kamer en badkamer.
kortom een van de beste B&B ervaringen tot hiertoe voor ons!
Niets
Braes-Ponet David, Katia en Samuel
België
05/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,0
Warm en aangenaam onthaal, zeer vriendelijke uitbaters, gedienstig en adviserend (zoals gratis parkings, tips voor transport, ...), zeer ruime kamers, kamers zijn zeer fris, proper en met smaak ingericht. Alles was voorhanden. Mogelijkheid om super lekkere mojito en andere dranken/cocktailms aan zeer democratische prijzen te bestellen en te nuttigen op het prachtige terras. Zeer mooi en proper zwembad, ruime parking. AANRADER
Zeer lieve en zachte, maar toch soms opdringende hond.
Opbrouck Tonny
België
05/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,0
Bij aankomst wordt men door de gastheer/vrouw uitgebreid ontvangen met een glaasje. Er wordt uitleg gegeven over de B&B en de restaurants in de nabije omgeving. De kamers zijn zeer mooi, modern en proper. De locatie is midden het bos dus zeer rustig. Het zwembad is netjes onderhouden en wordt dagelijks gereinigd. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. De eigenaars/uitbaters zijn zeer vriendelijk, communicatief en bereikbaar voor iedere wens van de gast. 's Avonds is er mogelijkheid voor een bbq of paella-avond. Een aanrader voor iemand die de drukte van de typische vakantiebestemmingen wil vermijden. Wij vonden de B&B niet (ondanks GPS) waarbij Didier ons heeft komen oppikken op een afgesproken plaats.
Geen noemenswaardige met uitzondering dat wij aanvankelijk de B&B niet vonden door de afgelegen locatie. Maar dit heeft dan weeral zijn voordeel voor de mensen die rust opzoeken. Voor diegene die tijdens hun verlof (spijtig genoeg) aan hun computer of smartphone gekluisterd hangen blijkt de internetaansluiting/dito WiFi iets te weinig capaciteit te hebben.
BOONE
België
27/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,0
gastvrije ontvangst
rustige omgeving
prima ontbijt
bereidwilligheid van de eigenaars om het je naar je zin te maken
Bij aankomst krijg je langs buiten een minder goede (eerste) indruk, daar wordt echter aan gewerkt: het gebouw krijgt in het najaar zijn definitieve afwerkingslaag. Binnen is alle prima in orde.
benny
België
03/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
8,8
frigo op de kamer
Heel rustig
geen
Geert Peeters
België
05/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,6
B&B met alle nodige voorzieningen uitgerust: zeer ruime kamer, moderne badkamer, airco, frigo, democratische prijzen voor dranken, voldoende parkeergelegenheid, ... Ook fijn voor kinderen: zwembad, petanquebaan, badminton en nog zoveel meer aanwezig.
Maar bovenal zijn Didier en Muriel de perfectie gastheer en -vrouw: ze staan altijd paraat, zijn zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Kortom: gewoon heel aangename mensen om je vakantie bij door te brengen.
Marnix & Natania
België
18/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,4
Rustig gelegen B&B, super mooie kamers met Airco, alles heel proper, sympathieke uitbaters, goed ontbijt, ze maken klaar wat u wenst.
Mooi zwembad, heel goede ontvangst.

TOP!!!
Linda
België
25/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
Het 3de jaar op rij bij Didier en Muriel geweest en nog steeds alles tip top in orde!!! Niks is teveel voor de gastheer/vrouw om onze vakantie af te maken.
Ontbijt nog steeds het allerbeste!
Nu de airco op de kamers werkt is het nog beter om te slapen wanneer het in de dag snikheet is geweest!
Op naar volgend jaar!
Geen
WAUTERS JP&F
België
31/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
jij vraagt zij draaien
iets afgelegen
Petra & Elynn
België
02/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
De eerste keer dat we B&B probeerden, in plaats van een hotel. En de huiselijke sfeer werd meteen duidelijk.
Top ontvangst, alles voorzien voor een baby van 7 maand (babybedje, frigo op de kamer, kinderstoeltje...), lekker rustig, 100% hygiënisch proper en vooral zalig comfort!
Ik heb genoten van mijn verblijf. Muriel & Didier hebben van onze 1e tot onze laatste dag hun best gedaan om ons thuis te laten voelen & dat is hen gelukt! Zeker & vast een aanrader!
Geen opgemerkt! :-)
Luc
België
25/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,6
Op goed geluk een B & B gezocht en gevonden! Wat een B & B, kamers tip top, ontbijt tip top, gastheer/vrouw tip top!' Niks is teveel voor hen om onze vakantie een topvakantie te maken!!!!
Ontbijt alles naar wens, vers fruitsap, thee, koffie, croissants, zelfgemaakte confituren!
Een adresje om nog terug te komen.
Wie een kalme rustige vakantie wil is dit het adresje wel!!!
Geen
Tim
België
06/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,0
zeer vriendelijke en spontane uitbaters
rustig gelegen en toch op niet te lange rij-afstand van de belangrijkste dorpen/steden/stranden
alles aanwezig wat je nodig hebt
Bij een volgende vakantie komen we zeker terug
voldoende keuze bij ontbijt en lekker, echter wel steeds dezelfde keuze mogelijkheden
Wat afwisseling voor mensen die 5 nachten of langer blijven (is echt muggeziften hoor)
Rudy & Gerda
België
06/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
Voor het 3de jaar na elkaar was het weer tip top ,dank zij de goede zorgen van Muriel & Didier ...op naar volgend jaar.
Met airco in de kamer was het plezant binnen komen.;-)
Geen
Horlait Thierry
België
06/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
8,8
prachtige locatie , super goed ontvangst
Luc Van den Borre
België
25/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
8,4
Rustig en mooie locatie,zwembad en petanquepiste leuk
Ontbijt en service dik in orde
Proper en zeer ruime kamer
Leuk vertoeven op terras naast kamer
Ruime parking en WiFi ok
Zonder wagen kan je moeilijk vakantie doorbrengen
Hor en of airco in kamer zouden comfort aanzienlijk verbeteren
selien de crock
België
20/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,2
Hygiëne is top in orde, alles heel goed onderhouden. Service is ook top in orde, de ligging is ook heel mooi met prachtig uitzicht en werden heel goed verwelkomt en goed bediend.
Glorieux
België
23/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,2
Mooi zwembad en kamer,uitgebreid ontbijt.
Een beetje afgelegen
degryse alain
België
08/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,0
Heel mooi zwembad en zeer goed onderhouden . De kamer is heel ruim , propere badkamer en terras.
Le Mas sans soucis ligt in een heel rustige omgeving
Le Mas sans soucis ligt redelijk ver om te voet boodschappen te doen of om s'avonds te voet te gaan eten.
Busschaert Geert
België
08/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,0
lekker ontbijt, rustig, mooie omgeving, parking,
Rudy & Gerda
België
11/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,6
Muriel & Didier zorgen voor een plezante en deugddoende vakantie ;-) Aanrader !
Geen
eddy
België
23/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,4
super ontbijt en zeker genoeg
luxe kamer met eigen koffieapparaat
jammer op het moment van ons verblijf geen airco
een beetje afgelegen
Kelly vandereecken
België
03/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
9,2
Rustig gelegen
Ruime kamer met mooie inloopdouche
Parking
Een beetje afgelegen
Poldervaart Dries
België
28/04/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,4
Super locatie rustig en verzorgd
None
Linda De Grave
België
28/04/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
Alles is perfect...de kamers zijn ruim en met klasse ingericht. Het ontbijt, alles wat er moet zijn staat op tafel en staat het er toevallig niet dan zorgen de gastvrouw en/of -heer er wel voor.
Geen!!!