La Vallata
Vocabolo Vallata 27
06134 Fratticiola Selvatica
Umbria - Italiƫ
www.lavallata-umbria.it
Locatie9,7
Service9,8
Comfort9,3
Hygiene9,4
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,6
Gebaseerd op 35 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Casier Maryse
Belgiƫ
10/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,2
Zeer goede ontvangst, rustig verblijf en lekker eten. Goede bediening.
staf
Belgiƫ
13/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
10,0
Gelegen in een prachtige natuur , boerderij die zijn karakter gehouden heeft , heel nette kamers met een
supermooi uitzicht, heel gastvrije en lieve eigenaars. Toplocatie om al het moois van Umbriƫ te ontdekken
en nadien te verfrissen in het zwembad. Het eten ( zowel ontbijt als diner) is voortreffelijk.
geen !
Kurt willems
Belgiƫ
10/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,0
Hermes Herman
Belgiƫ
11/01/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
8,4
Sfeer en ligging onvergetelijk, perfecte uitvalbasis om de toffe umbrische stadjes te bezoeken. Altijd een gezellige ambiance niet te vergelijken met het drukke Toscane en maar 1 uurtje verder rijden met de wagen. Wie de rit niet ziet zitten kan met het vliegtuig naar Perugia.( wat onze zoon al 4 jaar doet.) Onder de pergola s'avonds lekker genieten van loredana's lekkere kookkunsten, terwijl de kinderen zorgeloos samen eten en spelen is iets waar we ieder jaar naar uitkijken. De meeste mensen die we daar ontmoeten komen al voor de 2e of 3e keer, dit zegt dus genoeg. Boeken en hopen dat er plaats is in juli en augustus. Hermes, Inge, Robbe en Warre
Nu moet ik heel hard nadenken, dus het opschrijven niet waard.
willems Alfons
Belgiƫ
02/11/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,8
rustige omgeving lekker eten echt genieten
geen
Rudy Vanheygen
Belgiƫ
19/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,6
Prachtig gelegen met praktische en gezellige infrastruktuur. Uitgebreid home-made breakfast en goede service. Zwembad, kinderspeelplaats en leuke eetplaats. Heel hartelijke, plezante en gedienstige uitbaters. Een prachtige mengeling van Belgische sfeer en Italiaanse 'dolce far niente'. Een must!
Niets vermeldenswaard.
Miejeanne
Belgiƫ
10/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
8,2
Buitengewoon mooie ligging; uiterst rustig met prachtig uitzicht.
Enorm enthousiaste gastheer "Tim" die het iedereen naar zijn zin maakt: sport/ wandelen/cultuur/ culinair en niet in het minst plekjes die in geen enkele reisgids terug te vinden zijn.
Hij is een aangename gesprekspartner en maakt van elk moment een uniek gebeuren, zelfs als het pijpenstelen regent.
De andere gezinsleden zijn onopvallend aanwezig en de vrouw des huizes zorgt voor heerlijke en gevarieerde gerechten
geen verwarming (toch niet toen wij er waren)
weinig variatie in het ontbijt maar... eerlijke prijs!
Betty Dierickx
Belgiƫ
06/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,4
Prachtige natuur met schitterende panorama's.
Zeer rustige omgeving voor wie houdt van stilte en rust.
Zeer lekker eten en de bediening is top.
Eigenaars zeer begaan met hun gasten en de kindjes meer dan welkom.
Kamers en appartementen zijn ruim en voorzien van al wat je nodig hebt.
Ligt op een boogscheut van vliegveld in Perugia.
Geen!
Jean-Pierre Heyndels
Belgiƫ
04/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,8
Schitterende ligging, zeer rustig, gastvrijheid van de uitbaters, zeer lekkere maaltijden, ontbijt met ter plaatse versgebakken brood. Ideale uitvalsbasis om bezienswaardigheden van Umbriƫ te bezoeken. Veel kan hier, niets moet. Ideaal verblijf om volledig te ontstressen. Tim en Loredana zijn de perfecte gastheer en gastvrouw.
Geen!
Vierstraete steven
Belgiƫ
06/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,6
Rechttoe rechtaan genieten, geen poespas, geen gezever. De locatie is perfect voor ons, met twee jonge kinderen en een bijna-peuter. De gastheer en gastvrouw doen hun ding fantastisch (job durf ik het niet noemen, het zou hen onrecht aandoen). Je voelt je vanaf minuut 1 thuis, en afscheid nemen was zelfs emotioneel, dat na een week bij mensen die we vooraf van haar nog pluimen kenden. We bevelen het iedereen aan!!!!!!!! La Valatta is geen hotel, noch een b&b, noch agriturismo, het is EEN ERVARING!
Sander en Eef Bos
Belgiƫ
29/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,8
Prachtig verblijf op een wondermooie locatie...maar wat La Vallata helemaal uniek maakt is de gastheer Tim en gastvrouw Lori die hun gasten met zoveel warmte, zorgzaamheid en aandacht onthalen en dit met respect voor de eigenheid van elke gast. Heel mooie vakantie gehad in La Vallata. Een oprechte aanrader.
Geen
Dirk & Marjolein
Belgiƫ
25/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,6
Na ons verblijf in 2013 hadden we onmiddellijk opnieuw geboekt voor dit jaar.
Van het moment dat je de stijle helling afdaalt, weet je: NU BEGINT DE VAKANTIE.
Het eten van Lori is subliem met daar bovenop de gastvrijheid van Tim: super combinatie
Verder hebben we nu ook reeds 2 jaar na elkaar super medebewoners gehad. Bedankt Rudi, Kathleen, Walter, Petra & co
De weg er naartoe (de E45) is aan vervanging toe (en niet alleen het wegdek)
Fam. De Rijck - De Schryder
Belgiƫ
05/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,2
Zeer vriendelijk onthaal; we voelden ons dadelijk thuis.
Veel informatie en goede tips gekregen tijdens ons verblijf.
Heel lekker gegeten.
Erik, Inge & kids
Belgiƫ
06/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,4
We hebben deze vakantie geboekt, mede door de positieve commentaren die we vonden op het internet, en hebben het ons geen seconde beklaagd. Het is zeer mooi en rustig gelegen, met prachtige uitzichten. Ideale uitvalbasis voor bezoekjes aan Perugia, Assisi, Gubbio, Watervallen van Marmore.... Het appartement (La Loggia) was zeer ruim en verzorgd. Leuk zwembad voor de kinderen... Een heerlijk "alles mag, niks moet" atmosfeertje... Ruime keuze in het avondmaal en zeer lekker!
EEN AANRADER!
Ik zou het begot niet weten
Segers Vital
Belgiƫ
09/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,8
Brenda, Geert, Jodie en Nomi
Belgiƫ
08/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Ideale ligging in een zeer mooie streek. Toffe sfeer, prachtig verblijf, toffe gastheer en zeer lekker brood. Het eten van Lori is super! Wil je een vakantie waar je kan genieten, ontstressen, dan ben je hier op het goede adres. Niet nadenken, gewoon boeken!
niet
Matthys Jos
Belgiƫ
13/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,8
Uitstekende vakantie die we dankzij jullie mochten beleven.
Jullie spontane ongekunstelde vriendelijkheid deed echt deugd aan hart en ziel en natuurlijk ook het lekkere eten van Lori aan onze buik.
We zijn al reclame voor jullie aan het maken.....
geen
Robert en Liza
Nederland
03/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
Mijn vriendin en ik hebben half mei (2014) een week verbleven bij La Valatta. Het is er geweldig en we hebben erg genoten! Tim, de gastheer, en zij vrouw Lori zijn enorm aardige en gezellige mensen en je voelt je meteen op je gemak.
We hebben iedere avond bij La Valatta gegeten; de gerechten die Lori maakt zijn verrukkelijk en in combinatie met de gezelligheid voelden wij geen enkele noodzaak om buiten de deur te eten.

De kamer van ons verblijf was perfect en het uitzicht op het heuvelachtige landschap van Umbrie is geweldig mooi.
overigens zijn alle kamers voorzien van een badkamer met toilet en douche.

Nog steeds genieten mijn vriendin en ik na van onze tijd bij La Valatta en de gezelligheid met Tim en Lori. We zullen dan ook zeker weer terugkomen!
Ging te snel voorbij.
Luc & Ida
Belgiƫ
15/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
net als de vorige keren heerlijk in de watjes gelegd door Tim en Loredana.
Tja, wat moeten we nog meer vertellen... we zijn pas terug thuis en we willen alweer terug!
de tijd vliegt daar veel te snel...
Familie Corijn
Belgiƫ
17/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
Te veel om op te noemen.
Kort samengevat: geen
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Geert en Brenda & kids
Belgiƫ
29/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Schitterende vakantie. Tim en Lori zorgen er echt voor dat je een geweldig verblijf hebt. Het brood van Tim is super lekker en het eten van Lori is fantastisch. Echt een aanrader!
Jef en Magda
Belgiƫ
18/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
9,2
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Ann
Belgiƫ
18/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,2
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Willem en Jose
Nederland
16/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,0
Zeer rustig gelegen , leuk zwembad , een klein supermarktje in de buurt , zeer gunstig gelegen om leuk plaatsen te bezoeken ik noem er een paar Perugia (20 minuten )Assisi( 30 minuten )Gubbio(25 minuten), Tim is vrolijk gestoord en zorgt voor een leuke sfeer en geeft je de beste tips om de omgeving te verkennen , prachtig uitzicht
Je kan geen belgenmoppen vertellen :)
Commentaar eigenaar
Maar wel Hollandermoppen ;-) LOL
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Brigitte & Karel
Belgiƫ
26/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2011
9,6
Rustig gelegen, prachtig uitzicht en gezellige sfeer. Perfecte uitvalsbasis om het mooie Umbriƫ te ontdekken (Perugia, Assisi, Gubbio ...). Tim legt je in de watten en geeft je de beste tips! Lekker relax, niets moet, alles mag! Hier kom je tot rust!
Bovendien is er ook de fijne keuken van Loredana en de lekkere Umbrische wijn en de Limoncello!
Wij komen terug!
? ? ?
De Moederscheimpjes
Nederland
21/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
10,0
Een droomachtige ligging met veel warmte, gezelligheid, spontaniteit, overheerlijk eten, het ieder morgen vers gebakken zonnebloempittenbrood, ruim authentiek appartement met ieder een badkamer en een "schattig" overkapt balkon, en een pracht gezin, maakt een vakantie perfect. Geen telefoon, geen deurbel, niks moet, alles mag. Ultieme plek om tot rust te komen. Ondanks de rustige ligging is het voor kids een super mooi verblijf mede dankzij de girls van Tim en Lory! Om een lang verhaal kort te houden (hihi), Ć©Ć©n woord: TOP!!!
Denk, denk, wil er op zijn minst éne hebben. Helaas........ non
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Boodts Eddy
Belgiƫ
21/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2010
9,2
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Distelmans Daniel
Belgiƫ
21/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2009
10,0
Alles wat je kan dromen wordt hier werkelijkheid. De toffe sfeer waar vooral Tim voor zorgt en de verfijnde keuken van 'mama Loredana' maken van je verblijf iets onvergetelijks! Het is er zo goed dat je nooit twijfelt om er je volgende vakantie reeds te boeken!
Die zijn er gewoon niet!
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Robrecht David
Belgiƫ
31/07/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2009
10,0
Sfeer & keuken
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
bert & kim
Belgiƫ
24/06/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2009
10,0
een schitterende ligging, geweldige gastheer en gastvrouw. Schitterende sfeer. Zoek je rust in een prachtige streek waar vanalles te zien is, dan is dit het adres om naar toe te gaan!!!
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
the Adams family
Belgiƫ
22/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
10,0
La Vallata is prachtig gelegen, het uitzicht is adembenemend mooi. De appartementen zijn zeer ruim.\'s Morgens is er heerlijk vers brood van Tim, en \'s avonds Lori\'s lekkere gerechten. Voor de kinderen een plek waar ze in alle vrijheid kunnen rennen, spelen en zwemmen. Voor ons een plek van rust maar zeker ook van gezelligheid. In de directe omgeving zijn vele mooie plekken die een bezoek zeker waard zijn.
Wij gaan zeker nog eens terug (liefst morgen).
Twee weken was niet lang genoeg!
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
kaatje de boeck
Belgiƫ
31/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2008
10,0
ligging, rust, omgeving, gastvrijheid, vriendelijkheid, goeie keuken, ā?¦
niets op aan te merken
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Peter & Sabine
Belgiƫ
27/01/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2008
10,0
Het enthousiasme van Tim, de kookkunsten van Lori, de sfeer aan de handgemaakte eettafel, de uitgebreide wekelijkse typisch Umbrische barbeque, het heerlijke versgemaakte brood in de ochtend, de prachtige omgeving, de ongeƫvenaarde rust van Fraticiola, de ruime appartementen, het frisse zwembad ter afkoeling: La Vallata heeft alles om een geweldige vakantie te garanderen.
Steeds meer mensen weten dit zodat het steeds moeilijker wordt om een plaatsje in dit stukje paradijs te bemachtigen.
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
De Schamphelaere
Belgiƫ
29/10/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2008
10,0
Het was weer een aangenaam verblijf in een aangename sfeer. Waar anders kan men 's avonds met 17 tegelijk aan tafel schuiven en kan iedereen zijn eigen lievelingsgerecht eten ? Lori en Tim leggen de mensen in de watten Ć©n tegelijk laten ze iedereen doen en laten wat hij wil. Goede ligging, rustig gelegen Ć©n een goede uitvalsbasis voor zo veel mooie plekjes. De Umbriers zijn trouwens veel vriendelijker dan de Toscaners. In deze streek zijn de mensen nog blij met toeristen. Wie hier eenmaal kwam, komt telkens weer. Men weze gewaarschuwd.
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!
Luc en Ida
Belgiƫ
21/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2008
10,0
zo goed dat we dit jaar terug gaan. (september)
géén
Commentaar eigenaar
La Vallata dankt jullie voor de beoordeling!