Villa Encanto
Limaria-Arboleas, Costa Almeria
Arboleas-Limaria
Andalusië - Spanje
www.villa-encanto.com
Locatie9,4
Service9,3
Comfort9,9
Hygiene9,9
Prijs/Kwaliteit9,8
Totaal9,7
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Fam. De Wulf
België
22/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,6
Leuke vakantie gehad samen met de kinderen,ouders en schoonouders,prachtig weer in een ruwe maar heel mooie regio. in de buurt Albox een paar maal heel lekker gaan eten voor een spotprijs. De ontvangst was ok en over de villa enkel maar positiefs,enig minpuntje is de WiFi ontvangst op het terras. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar (Hartelijk bedankt voor uw opmerking, wij hebben ondertussen de WiFi verplaatst en is er nu maximaal ontvangst in het woongedeelte en op het volledige terras, Familie Kuijer-Geers)
Gerrie Apperloo
Nederland
22/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,6
Heerlijke vakantie gehad in Spanje. Het huis is werkelijk prachtig en meer dan goed ingericht, echt alles is aanwezig. We moesten wel even wennen aan de weg naar het dichtstbijzijnde dorp maar dat is ook gelukt. Voor ons was dit de 1e keer dat wij een huis hebben gehuurd maar door deze geweldige ervaring zeker niet de laatste!
Fam.van Broekhuizen
Nederland
15/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
9,8
Wij verbleven van 18 april - 2 mei 2014. We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie villa. We hadden prachtig weer, en hebben dus erg genoten van het mooie zwembad. We hebben de waarborg in goede orde retour ontvangen. Dank voor alles.
Fam. Mevis en Beka
België
31/01/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2014
9,2
Aan huurders van Villa Encanto, wij waren hier tussen 27 juli en 10 augustus 2013 en hebben een zeer leuke vakantie gehad. Waarom? De prachtige streek, het klimaat, de rustige omgeving rond de villa, de uitrusting en de mogelijkheden om iets te doen. SUPER !! De prima ontvangst en inlichtingen van de lokale contactpersoon, en van Paul the Pool! Een ding is zeker wij komen hier zeker nog een keer terug! Prettige vakantie en geniet er van. Vacances magnifiques, on a rechargé nos batteries ! On a fait de belles visites des alentours et avons vraiment passé de belles soirées au bord de la piscine sur votre superbe terrasse ! Dans la villa rien ne manquait on y était comme chez nous !! Le paradis !!! Merci …on repart avec de beaux souvenirs ….
Anckaert Marie-Christine
België
31/01/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,6
Wij verbleven van 24/9 tot 6/10 in de villa en ik kan zeggen dat alle reeds gedane reacties volledig kloppen. Ik wil er wel aan toevoegen dat nadien ook alles vlug en correct werd afgehandeld door Dhr Kuijer. Wij komen volgend jaar zeker terug want we hadden hier een geweldige tijd.
Maaike schroeders
België
31/01/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
10,0
wij verbleven met 2 gezinnen in villa encanto van 11 aug tem 24 aug 2013. Wij volgden de roadbook en konden vlotjes van de luchthaven naar huisje rijden, zonder enige stress dus de vakantie kon al beginnen. Een prima warm ontvangst door Greet en nadien door haar man Carlo die ons wegwijs maakte in Albox, waar zich de supermarkt, restaurantjes bevinden. Zowel de kinderen als volwassenen hebben zich uitgeleefd in het prima onderhouden zwembad. De loungezetels en parasols werden zeer geapprecieerd en s avonds genoten we in alle rust op het terras van een glaasje wijn en wat zachte muziek op de achtergrond. Wij zijn het stadje Vera gaan bezoeken, de kust en de markt in Garucha, maar uiteindelijk wouden de kinderen steeds terug naar het zwembad. Wij aten 1 dag op 2 op restaurant daar wij graag de Spaanse keuken verkennen, en werden overal warm ontvangen en de prijzen waren zeer democratisch. De keuken zelf in villa encanto was meer dan prima in orde, je voelde je er in thuis, alles was aanwezig, tot het kleinste detail. De bbq hebben we ook steeds aangestoken wat een enorm vakantie gevoel geeft. De slaapkamers waren ruim genoeg en meer dan voldoende kastruimte, waardoor je echt kan 'uitpakken' en netjes opbergen. Ieder gezin had zijne eigen badkamer en een heel groot pluspunt, de matrassen liggen zalig! De 1ste x naar huis zonder rugpijn!! In de slaapkamer kast deden de kinderen de ontdekking van gezelschapsspelen, tijdens het heetste van de dag was dit zeker een leuke bezigheid. Wij hebben met volle teugen genoten, en zijn ontspannen naar huis terug gevlogen. Wij komen zeker en vast nog eens terug!
Pascal, Sofie en kinderen
België
18/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,8
Wij verbleven in Villa Encanto in Juli 2013 en we kunnen maar een ding zeggen: de villa is prachtig en voorzien van alle comfort. Heel mooi en ruim terras, een ruime tafel en comfortabele lounge zetels. Alles is voorzien om rustig te relaxen. De kinderen maar ook de volwassenen konden het grote zwembad ten zeerste waarderen. Vooral het net was heel leuk voor een dagelijks partijtje netbal of badminton. En 's avonds kon er revanche genomen worden op de mooi aangelegde petanque-baan. Bij aankomst lijkt het plaatsje redelijk afgelegen maar uiteindelijk viel dat heel goed mee. Op tien minuutjes rijden van de villa ben je in Albox waar je alles kunt vinden : supermarkten, café's, restaurants, enz. Toch raden we aan om ook eens de streek te gaan verkennen: Het klooster Santuario del Saliente maar ook de weg ernaar toe zijn zeker de moeite waard. Daarnaast zijn er ook langs de kunst heel leuke plaatsjes. Voor wie houdt van rustig relaxen in een rustige omgeving, afgewisseld met een uitstap nu en dan is dit de ideale villa. Ook wij komen hier zeker nog eens terug!
Sonja,Rudy & kids
België
28/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,4
Onze vakantie in augustus 2012 is reuze meegevallen, er 2 weken verbleven, en hebben echt genoten in deze prachtige ruime villa ! Voorzien van alle modern comfort, ook de keuken is van alle benodigheden voorzien, ruime kamers (met airco) en de bedden zijn werkelijk super, heerlijk geslapen :-) Prachtig weer gehad, en voor verkoeling was een zwembad dus perfect, hebben met onze teenagers dan ook regelmatig een wedstrijdje volleybal gespeeld in het zwembad. Tevens ruim zonneterras(sen) met voldoende comfortabele ligstoelen en parasols! Voorraad opslaan kan je in Albox (met de auto slechts 10 min rijden) en waar de supermarkten nog aan democratische prijzen hun ' waren ' aanbieden (je waant je wel 10 jaar terug in de tijd in Belgie :-) ) maw het leven is er helemaal niet duur, hebben dan ook regelmatig de " bbq" aangestoken en heerlijk getafeld buiten op het ruime (mooi verlicht s'avonds) terras ! In Limaria ( rustige en nette buurt) is het zalig om te ontstressen, maar tevens ook een goede uitvalsbasis om leuke plaatsen te gaan bezoeken in omliggende streek. Ook de kust is zeker haalbaar voor een dagtrip. Hebben daar heel lekker gegeten in een restaurant aan de kust (buiten op terras met zicht op zee) was een goede aanrader! De tips & tricks werden dus zeker op prijs gesteld (deze kaartjes hangen netjes omhoog in de hall).Voor iedereen die van een zonnige zorgeloze vakantie houdt in een mooie omgeving, is dit zeker een aanrader! Wij gaan zeker nog is terug :-)
Els en Peter
België
04/11/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Heerlijk, één maand naar het zonnige Zuid-Spanje geweest en geweldig genoten … De reis verliep vlekkeloos. Op de luchthaven in Alicante hebben we een auto gehuurd én probleemloos de weg naar Villa Encanto in Limaria gevonden. Het zeer ruime huis is qua afwerking van hoogstaande klasse én meer dan luxueus te noemen. We hebben genoten van de stilte, de rust en de adembenemende uitzichten. Echt spectaculair! Op zo\'n 12 minuten rijden, zit je in Albox waar je een heerlijk kopje koffie voor € 1,00 kan drinken. Je vindt er 2 goede supermarkten, de Lidd\'l en de Mercadona die groter en luxueuzer is . Wij hebben meer genoten van de verscheidene marktjes rondom Villa Encanto gelegen: Dinsdag in Albox, het fruit ligt op een aparte markt, meer in het centrum op loopafstand. Donderdag in Garucha. Vrijdag in Majocar, in het oude gedeelte op de berg. Zaterdag in Arboleas. Eentje in het dorp zelf en eentje op 6 km van Arboleas, richting Albox aan je linkerkant. Ook op zaterdag in Vera, groot en heel erg gezellig. Zondag in Villaricos op de noordzijde van de plaats.
Geen want zelfs het zwembad is verwarmd, dus ook eind september nog heerlijk gezwommen.