Finca La Toronja
Ctra de Mijas s/n
29100 CoĆ­n
Andalusiƫ - Spanje
www.finca-la-toronja.com
Locatie9,2
Service9,4
Comfort9,5
Hygiene9,5
Prijs/Kwaliteit9,4
Totaal9,4
Gebaseerd op 16 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Sara
Belgiƫ
22/07/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2017
10,0
PRACHTIG !!!

Prachtig domein met adembenemend uitzicht op ideale lokatie .
Voor ons was alles super !
Katia en Guy bedankt voor de heerlijke week en tot volgende zomer .
Johan
Nederland
27/04/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2017
1,8
De bedden zijn zeer hard.
Deze B&B ligt tussen 3 motorbendes ¨clubs¨ in, Je durft er niet over straat te gaan. Toen wij daar overnachten gingen de laatste motoren om 6 uur smorgens weg. Jullie deden dit af met ouwe mannen op een motor maar wij zagen wel degelijk de teksten op alle jacks. Ga zelf eens op bezoek voor het lezen van de teksten! Op het hele domein zijn camera’s geplaats voor de veiligheid, overal wordt er gefilmd ook als je bij het zwembad ligt. Je krijgt al snel het gevoel dat je wordt gadegeslagen! Volgens de eigenaar wordt dit ook opgenomen. Alles moet gebeuren volgens hun regels, er ligt een reglement op de kamer over wat je vooral niet mag doen, dit komt niet ten goede aan de ontspannen en relaxte sfeer. De kamer zelf is zeer gehorig, zelfs de badkamer erboven hoor je zeer goed, alsof ze in je nek staan te plassen. Bij de douche ontbreekt de handdouche. De airco werkte niet de eerste nacht en als hij werkt dan kun je niet slapen. Het ontbijt is altijd van 9 uur tot 10 uur en is minimaal, zelfs om een glas water moet je vragen, bij het inchecken wordt je verteld dat het elke dag anders is, voor de mensen die elke dag hetzelfde eten is dit dan jammer werd er door de gastvrouw gelachen. Zij bepalen wat het wordt of je het nu wilt of niet. Dit hebben we wel meer dan 3x gehoord! Je durft verder al niets meer te vragen. Hun motto; Wens je iets, dan vraag je het!!! Na een dag ben je al moe om iets te vragen. Jammer, dit gaat ten koste van de sfeer en gezelligheid. Bij elke vraag gaan ze meteen de verdediging in en krijg je het gevoel dat je als een klein kind op school behandeld wordt. Terwijl het juist heel belangrijk is je gast het thuisgevoel te geven!
vansever hendrika
Belgiƫ
12/05/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2017
10,0
prachtige b&b op toplocatie! mooie rustige en nette kamer,lekker gevarieerd ontbijten .ideale uitvalbasis om te bezoeken katia en guy bedankt dat wij mochten genieten van jullie zeer mooie b&b en na onze uitstapjes zalig konden genieten van het verwarmd zwembad in de schitterende tuin met adembenemende uitzicht .dank voor alles.tot in april 2018 !! hopelijk zit er dan geen vervelend en opdringerig
koppel erbij zoals dit jaar!
De Meerleer Filip
Belgiƫ
16/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
10,0
Prachtige kamer met fantastisch uitzicht, lekker ontbijt, en s'avonds wordt er een paar keer in de week lekker gekookt.
De ligging is ideaal om de streek te verkennen, en na een daguitstap is het zalig vertoeven in de ruime tuin met zwembad.
Katja en Guy doen er alles aan om hun gasten een aangenaam verblijf te geven, niks is hun teveel gevraagd.
Geen
Peter Meulemans
Belgiƫ
07/02/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2015
10,0
Was dit al helemaal vergeten dus bij deze toch nog even doen.
Het was onze eerste maal B&B en zeker niet onze laatste. Alles tot in de puntjes verzorgd. Je kan nergens beter eten als bij Katia en Guy. Wij hadden als Mtb-ers het geluk om in de Cassita de logeren, die zeer ruim is met keuken en zithoek. De B&b is perfect gelegen omdat je van hieruit zeer veel kan bezichtigen.Zeker nog een keer terug.
Marc en Rosanne
Belgiƫ
26/10/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,8
Het is gelegen op een heel mooie locatie. De kamers zijn er heel ruim en mooi ingericht, er is echt aller comfort. Ook de badkamers zijn super mooi en praktisch. 's Morgens kregen ij een lekker ontbijt en Katia verraste ons iedere dag met een specialleke. Drie maal in de week kan je er ook 's avonds heel lekker eten. Dit is tevens een goeie gelegenheid om de andere gasten wat beter te leren kennen. Er is ook een prachtige tuin met een mooi en groot verwarmd zwembad. Je kan er op veel verschillende hoekjes en plaatsjes genieten van de zon, een boek lezen of gewoon genieten van de zon. Katia en Guy zijn super fijne fijne mensen, niets is hen te veel, ze vertellen je ook alles wat je wil weten over de streek en de excursiemogelijkheden. Wij komen zeker nog eens terug !
Lang nagedacht maar niets gevonden !
Gerda en Eddy Matthees
Belgiƫ
19/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
Guy en Katia,
Wij hebben enorm genoten in alle opzichten tijdens ons verblijf bij jullie. Kraaknet, wij gaan steeds in een b&b op vakantie en ik

Ik kanjullie echt wel zeggen dat de hygiene en netheid uitmuntend zijn, dat maakt het voor ons heel aangenaam om te verblijven. Ook de grote tuin en zwembad zijn prachtig en mooi onderhouden, een echt plaatje en veel mooier dan op de website kan weergegeven worden. Je kan genieten van een prachtig uitzicht en op het terras is het 's avonds heerlijk vertoeven, daarbij wordt je ook nog eens lekker verwend door de heerlijke kookkunsten van Guy en Katia. Jullie stellen wel echt alles in het werk om het jullie gasten zo aangenaam mogelijk te maken, ook de mogelijkheid om 'smiddags te kunnen genieten van jullie lekkere slaatjes is zeker een pluspunt.
Dank voor jullie gastvrijheid en de leuke tips, we hebben een prachtige vakantie gehad tijdens ons 10daags verblijf! Eddy en Gerda
vandekerckhove
Belgiƫ
10/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Hendrika
Belgiƫ
22/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Topadres in Andalusie. Prachtige ligging. Alles tiptop in orde. Zeer sympathieke eigenaars. Tot volgend jaar, wij komen zeker terug.
geen
smet-bals wilfried simone
Belgiƫ
17/10/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2011
10,0
alles
geen
Inge
Belgiƫ
08/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Heerlijk bed en breakfast om te ontspannen. De gemoedelijke sfeer is direct voelbaar. Katia en Guy staan altijd voor je klaar. Katia kan heerlijk koken en laat je kennismaken met alle specialiteiten van Andalusiƫ en Guy zorgt voor \'n bijpassende wijn. En wil je toch nog iets ondernemen dan is er in overleg veel mogelijk van sportieve activiteiten tot het bezoeken van dorpjes en steden. (en het binnen zwembad, jaccuzi en sauna is natuurlijk heerlijk ook in de winter).
Geen
Georgette S.
Belgiƫ
15/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,8
Schitterend domein. Sympathieke eigenaars. Prachtig uitzicht vanuit de kamer en alles is perfect in orde. Kort gezegd: Quality time !!! Komen zeker terug.
geen
juanito
Belgiƫ
01/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
Prachtige ligging ideale locatie om de streek te verkennen. Prachtige tuin. Super eten. In Ć©Ć©n woord: zalig. Komen zeker terug.
geen gevonden
Georges
Belgiƫ
04/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
Indrukwekkend zicht - prachtige tuin met zeer groot zwembad. Hier heerst een enorme rust. Zeer mooi huis met luxe kamer en badkamer. Zachte bedden met fijn beddengoed. Zeer lekker eten. Dicht bij luchthaven van Malaga. Verbinding met kust en binnenland zeer goed. Een aanrader voor een uitstekende vakantie!!!!
geen!
joan wille
Belgiƫ
28/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,4
zalig genieten! een warm en lief onthaal - ongelooflijk gastvrij. een prachtig zwembad waar al een baantje in kan getrokken worden en nadien relaxen in de zonnezetels. kamer en badkamer : super de luxe - ruim en alles splinternieuw.
het ontbijt tevens uitgebreid en iedere dag iets anders rekening houdend met de plaatselijke specialiteitjes! in 1 woord : een AANRADER!!
?? negatieve puntjes hebben we niet gevonden.
Uvin Johan
Belgiƫ
29/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,8
mooi afgesloten domein met prachtige villa en gezellige casita. De grote tuin met lounge area , zwembad en barbeque area schonken ons een welverdiende rust in luxeverpakking. De gastvrouw kookt als de beste en dit rekening houdend met mijn dieet. De leuke uitstappen in de buurt werden geregeld door de gastheer.
We zijn gaan skiƫen op de sierra nevada (jawel op 1 mei ), we deden een quadtocht, een mountain biketocht en pikten een live voetbalmatch mee in Malaga (primera division).
We waren tevens aangenaam verrast door de aanwezigheid van wifi op gans het terrein en door de beschikbaarheid van Belgische tv stations.
Tijdens ons bezoek was men de sauna ,jacuzzi en binnenzwembad aan het afwerken.We keren zeker terug !
euh ? Ik zou het niet weten