Moulin de Broaille
Moulin de Broaille
71760 Issy l'EvÍque
Bourgogne - Frankrijk
www.moulindebroaille.eu
Locatie9,5
Service9,6
Comfort9,7
Hygiene9,8
Prijs/Kwaliteit9,6
Totaal9,7
Gebaseerd op 111 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Monica - Bart
BelgiŽ
13/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,6
Gastvrijheid, gezelligheid, rust en mogelijkheid tot een lekkere maaltijd.
Maria de lauw
BelgiŽ
06/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
10,0
Prachtige B&B Eten prima kwaliteit. Prachtig zwembad en tuin. Zeker aan te raden
Voor herhaling vatbaar
Geen
Denise
BelgiŽ
10/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
10,0
Voor mij is het hier altijd thuiskomen.vriendelijk onthaal.Eten subliem. Mooie tuin met zwembad.. Voor herhaling vatbaar!!!
Geen
Muriel Buylaert
BelgiŽ
22/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,6
Prachtig en eigenhandig gerenoveerd pand met schitterende tuin en dito zwembad! Heel wat faciliteiten om het verblijf van de gasten zo leuk mogelijk te maken (ping-pongtafel, boogschieten (met noppen natuurlijk), darts, petanquebaan, rustpunten in de tuin, en opnieuw - het ZWEMBAD!!! )
Wij vonden er WEL de Belgische gastvrijheid die wij zo graag omarmen!!
Alain en Evelien staan steeds klaar om hun gasten op hun wenken te bedienen en slagen daar ook in!
Als iemand al te weinig brood zou hebben, wat ik betwijfel, of nog een late plons in het zwembad wil maken, is een simpele vraag aan de uitbaters vast en zeker voldoende om je met de glimlach te voorzien in het nodige!
Er is iedere avond een super sfeer tussen de gasten, die soms tot in de vroege uurtjes kan duren, en zonder de mensen die vroeger willen gaan slapen te storen.
De kookkunst van Evelien mag zeker eens vernoemd worden, en de Paella en BBQ van Alain is ongeŽvenaard!
Als op eind van augustus 2016 de overkapping nog over het zwembad zal geplaatst zijn, zal men ook in de minder warme seizoenen, ook van het verwarmde zwembad kunnen genieten, wat de ervaring nog intenser zal maken.
Het is nu al de derde maal dat wij Moulin de Broaille bezoeken, en wij komen zeker nog terug!!!
Nog steeds geen negatieve punten kunnen ontdekken
goossens balemans
BelgiŽ
24/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,2
Derde jaar op rij dat we hier verbleven.
Wederom een heerlijke vakantie.
Richener Scott
Zwitserland
19/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
6,4
Mooie locatie, mooi huis en tuin. Familiekamer is een beetje donker, maar het was echt proper. HygiŽne 10+
Noa de Zwitserse Herder
Te veel regels, en sommige regels zijn niet aan de gasten uitgelegd.
Bijvoorbeeld: In een heel onvriendelijke manier wordt ons gezegd dat de kinderen de croissants van het foute broodmandje genomen hebben. Het was een probleem omdat elke gast maar een croissant durft eten.
Voor ons was het niet de typische Belgische gastvrijheid, die wij in België kennen.
Niet familie vriendelijk.
Naar 19:00 mag je de pool niet meer gebruiken, wat een probleem is als je een uitje doet.
Verbiest
BelgiŽ
25/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Het was begin juli 2016 voor de 2de maal dat we met ons gezin 4 volwassenen verbleven bij Alain & Evelien. Gastheer en -vrouw verwennen hun gasten van Ďs morgens tot ís avonds niets is hen te veel. Ontbijt is uitgebreid en dagelijks afwisselend. Table díhotes wordt met verse lokale seizoen producten bereid door Evelien en bestaat uit amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplankje met franse kazen en nagerecht. Kamers zijn zeer proper en in orde. Tuin is heel groot met altijd wel ergens een plekje om rustig te genieten, petanque, vissen, zwemmen,... Het nieuwe zwembad is een absolute topper groot, zeer mooi met natuursteen afgewerkt (zoals alles wat Alain zelf maakt), zout water, aangename constante temperatuur van 28 graden,Ö. Bedoeling is om vanaf september een overkapping te plaatsen over het zwembad om zo op mindere dagen ook te kunnen genieten van het zwembad.
Evelien geeft nuttige tips voor uitstapjes zoals wandelingen, fietsen, authentieke dorpjes, marktjes, bijzondere bezienswaardigheden,Ö dus voor elk wat wils.
De zwitserse hond Noa is een perfect afgerichte hond, lief, weet waar ze wel en niet mag komen bv. Niet op het terras waar ontbijt en avondmaal gebruikt wordt,Ö
Alain en Evelien doe zo verder. We komen zeker nog eens terug en dan wat langer om te genieten van jullie gezelschap en gezellige sfeer.
Hans en An Van den Eynde - Van Mulders
BelgiŽ
28/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Le Moulin de Broaille is een stukje aards paradijs. Alain en Evelien vormen een perfect gastkoppel. Het enthousiasme, de bedrijvigheid, de opgewektheid, de spontaneÔteit van Alain, het lieve, zorgende, aanwezige, informerende van Evelien.
Het hele verblijf is kraaknet en over elke ruimte werd serieus nagedacht. Het domein werd ingedeeld in verschillende zones waar je voor elke gemoedstoestand en voor elk uur van de dag wel je plaatsje kan vinden. Het splinternieuwe zwembad met verwarmd water lokt zelfs de Ďniet graag zwemmende gastí in het water.
De table díhŰte en het aperitiefmoment zijn prima gelegenheden om met de andere gasten kennis te maken. Doe je dit liever niet, ook geen enkel probleem. Gastheer en gastvrouw passen zich aan je wensen aan.
De maaltijden zijn heel verzorgd, de sfeer is familiaal, vriendschappelijk, uitnodigend.
Wat uitstappen betreft is er voor elk wat wils. Kom je hier om te wandelen, een stadje te bezoeken, wat cultuur op te snuiven of gewoon lekker te relaxen, Evelien staat altijd klaar om praktische tips te geven en ervoor te zorgen dat je precies weet waar je moet zijn en wat je best doet. Haar triptips zijn de moeite waard. Bovendien kan je nog een lekkere picknick meekrijgen.
Noa, de witte Zwitserse herder, verovert tijdens het verblijf een plaatsje in eenieders hart. Een hond, met liefde opgevoed, die maar 1 woord nodig heeft van zijn baasje, Alain, wint de sympathie van iedere gast.
Deze bestemming is een absolute aanrader. We keren er zeker terug.
Dingemans
BelgiŽ
02/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Ons 4de jaar bij Alain & Evelien. Elk jaar blijven gastvrouw en gastheer ons verbazen. Dit jaar met een prachtig nieuw verwarmt zwembad en poolhouse. Tegen september wordt dit zelfs overdekt! Zo kan men in het late najaar en vroege voorjaar heerlijk vertoeven. Kamers, avondmaaltijden, en service zijn voor ons reeds van in het begin een 10 waard. Doe zo verder Alain en Evelien, op ons kan je rekenen, wij blijven komen om te genieten en van alle rust te genieten.
Nathalie & Edwin
BelgiŽ
06/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Reeds voor de 5de maal hebben wij van 22 tem 26/6, schitterende dagen doorgebracht in de Moulin !
Gezien we - alweer! - geluk hadden met het weer, konden we nu ook volop genieten van het
laatste nieuwtje nl. het verwarmde zwembad met constante watertemperatuur van 28gr.
Voor de zonnekloppers, zoals mijn man, zijn er voldoende stoelen aanwezig.
Voor zij die liever genieten van een streepje schaduw, zoals ikzelf, zijn de poolhouse of de parasols, de ideale plek.
Uiteraard hebben we ook genoten van de vele rustplekjes in de prachtige tuin.
De rivier de Somme, die door de tuin slingert, schept een aparte en totale Zen-sfeer.
Zoals altijd was ook nu weer onze kamer - deze keer de Boedha-kamer - pico bello !
Elke ochtend was er een lekker gevuld mandje bij het ontbijt. Ook vers fruit ontbrak niet!
Er is een ganse wand met info-folders van de omgeving beschikbaar, maar Evelien zorgt altijd voor de nodige extra info, zodat de gasten hun uitstap, per fiets of te voet, kunnen plannen.
Zij kunnen evt. een belegd broodje meenemen want soms zijn de cafeetjes of eetplekjes niet echt aanwezig.
Wie ervoor kiest om de dag door te brengen op het terrein van de Moulin, kan 's middags ook een croque of escargots eten. Een ijsje als vieruurtje staat, sinds dit jaar, eveneens op de kaart.
's Avonds hebben we gesmuld - hoe kan het ook anders? - van de table d'hŰtes die gastvrouw Evelien steeds met zeer veel zorg en liefde voorbereid had. De amusante en gezellige noot kwam steevast van gastheer Alain, alhoewel de Rode Duivels ook hun duit in het zakje deden.
De Zwitserse herder Noa, is ieders vriendin en is ťcht wel de mascotte van de Moulin. Noa is correct opgevoed, luistert perfect, weet uitermate goed waar ze wel en niet mag komen, en is een plezier om met te spelen. 't Is een echt hartendiefje!
Zoals jullie kunnen lezen was ons verblijf wederom vťťl te kort!
Maar niet getreurd, wij komen terug !!!
Noppes!
Linda en Jan
BelgiŽ
11/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Na aankomst op de parking valt je mond open,WAUW wat een locatie.Daarna komen de sympathieke Gastvrouw en Gastheer u begroeten en uiteraard mag ik Noa (hond) niet vergeten.Hier voel je je direct thuis.Over het ontbijt en het diner kan je alleen maar positief zijn,heel lekker en verzorgd,dikke pluim Evelien.Uitstappen zijn er in overvloed,nooit eerder gezien,en dan nog met de nodige uitleg door de Gastvrouw.Meer dan een aanrader,wij gaan zeker terug.

Linda & Jan
Dirk & Roos
BelgiŽ
16/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Toplocatie voor natuurliefhebbers, wandelaars, cultuurfanaten.
Deze b&b wordt uitgebaat door Evelien & Alain, die perfect op elkaar zijn ingesteld en zichzelf overstijgen door de passie die ze uitstralen bij alles wat ze doen, dit tot in de kleinste details.
Na een dag intensief stappen, nog even een poosje in het verwarmde zwembad of gewoon je voeten laten masseren door het verkoelende, snel stromende water van de Somme en je bent weer helemaal klaar om aan te schuiven aan de gastentafel en te genieten van de culinaire kunsten van Evelien. Gezelligheid troef, hier worden vriendschapsbanden gesmeed.
Noa, wat een prachthond, past zich aan aan de bezoeker, speels, lief, nooit opdringerig.
Dit was ons tweede bezoek en wij zijn hier nog lang niet op uitgekeken, wij komen terug.
Guido
BelgiŽ
19/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Met de aanleg van een prachtig zwembad met poolhouse is het nog leuker om te verblijven in de Moulin de Broaille. Dat wij al verschillende jaren opnieuw voor Alain en Evelien kiezen in de Bourgogne heeft zo zijn redenen. Nergens anders worden we zo verwend en is het zo aangenaam vertoeven. Dit sympathieke koppel doet er dan ook alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. De muggezifter die hier anders over denkt, is duidelijk niet op zijn plaats in een Chambre d'HŰtes.
Wij komen zeeeker nog terug :-D
Noppes
Frank-Marina Temmerman
BelgiŽ
20/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Wij zijn zeer goed ontvangen door Alain en Evelien, het is een mooi domein met verwarmd zwembad met poolhouse en waar je ongelooflijk tot rust komt en kan genieten van de Somme. 's avonds werden we na het aperitief verwend met een viergangenmenu klaargemaakt met veel liefde door Evelien met de hulp van Alain en dat heel lekker was, je kan na het eten ook nog nagenieten van een gezonde ambiance.
De kamers zijn ook heel mooi en volgens thema wij hadden de kamer little Buddha.
Je kan er leuke uitstappen en wandelingen maken waar Evelien de nodige uitleg over geeft.
we hebben ook genoten van ons topmodel Noa een zwitserse witte herder die iedereens vriend is.
Bedankt Evelien en Alain.
Rita & Freddy
BelgiŽ
10/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Dit is een super B&B voor echte levensgenieters !!
S'morgens lekker ontbijten met zelfgebakken brood en lekkere croissants ! Kazen en charcuterie, confituur, choco, honing, ontbijtgranen fruitsap enz, te veel om op te noemen !!
S'avonds aperitieven met lekker aperitiefhapje , diner klaargemaakt door de gastvrouw Evelien met voorgerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert.
Er is ook een super lieve hond Noa, goed opgevoed en getraind die alleen in de tuin komt.
Wij deden ook verschillende uitstappen, goed uitgelegd door Evelien alsook de wandelingen en fietsroutes waren zeer mooi.
Ze werkten deze winter zeer hard om een zwembad aan te leggen en poolhouse, helemaal zelf gebouwd en daar komen wij zeker nog eens voor terug. Een echte aanrader voor de levensgenieteres onder ons !!!
Marina & Rik
BelgiŽ
03/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
9,2
Prima ontvangst. Mooie locatie.
Evelien en Alain runnen deze B&B met hart en ziel, niets is hun teveel.
Evelien geeft heel goede tips om uw dag door te brengen, voor ieder wat wils, wandelaars, fietsers, cultuur snuivers ....
Na een drukke dag kun je 's avonds genieten van een lekker diner.
De witte herdershond Noa is zeer goed opgevoed. Zelfs iemand die bang is van honden, voelt zich snel op zijn gemak in de buurt van Noa.
Geen
Rik & Marina
BelgiŽ
27/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
9,6
Onthaal door gastheer en gastvrouw was zeer hartelijk. De kennismaking met Noa, de lieve hond !!! Mensen die niet van honden houden, worden onmiddellijk op hun gemak gesteld. Noa is perfect opgevoed. Het domein is prachtig gelegen en ook voldoende rustige plekjes om te genieten. Evelien kent de streek zeer goed en geeft je voldoende informatie om je dagen aangenaam te vullen. Info is er ter plaatse ook voldoende te vinden.Het ontbijt is meer dan voldoende, ontbijtgranen, charcuterie, kaas, confituren, 3 verschillende soorten brood. .Enkele keren een eitje van eigen kippetjes.'s Avonds kregen we telkens een lekkere maaltijd geserveerd en na een gezellige babbel en drankje met de andere gasten gingen we tevreden slapen. Alain doet ook al het mogelijke om het de gasten naar hun zin te maken. Een aanrader voor een gezellige vakantie !
niets !
Luc Van Neste/ Greetje Verleyen
BelgiŽ
28/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
10,0
Weg van de autostrade,via de D980, de D981 steeds verder en verder weg,... Waar brengt onze gps nu in Godsnaam naar toe...Weg van alles...Maar toen we het eindpunt naderden klaarde de donkere lucht helemaal op. Een pienter manneke kwam ons verwelkomen, zo fris als een bliek, hij blonk in zijn vel. Een voorbode van wat komen zou? Hopelijk, en ja hoor, alles is er kraaknet, dagelijks onze badkamer gepoetst, heel gastvrij en supervriendelijk en o zo spontaan. Neem de schitterende tuin er nog bij, het kabbelende water, en binnenkort een zwembad om U tegen te zeggen , kortom deze b&b biedt alles wat je denken kan. Een aanrader voor iedereen. Dan spreek ik nog niet over de gastvrouw en haar kooktalent. Als kers op de taart een avondwandeling, met de hoop, bevers te spotten.. Wie doet dit voor zijn bezoekers? Al veel gereisd maar dit nog niet meegemaakt.Een dikke proficiat en doe zo verder.....
Rita
BelgiŽ
30/03/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
10,0
Ik vond het gezellig en hartverwarmend. Ik was er nog nooit geweest en de eigenaars gaven mij het gevoel dat ik er reeds jaren vaste klant was. Alles was top.
Berthy en Marc
BelgiŽ
27/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
9,2
Zeer verzorgde chambres d' hŰtes. Zeer gastvrije mensen!
Nette, propere kamers - iedere kamer ingericht volgens een thema. Wij logeerden in de 'muziekkamer' - mooi!
Aan het ontbijt werd gevraagd naar onze plannen voor de dag en kregen we ruime documentatie mee van Evelien. Zij kent de omgeving goed en wist ons vele leuke plekjes en wandelingen aan te bevelen.
Alain is een echte natuurliefhebber en begeleidde ons op een avondwandeling 'bever spotten' Mooi!
's Avonds werden we verwend met een aperitiefhapje en een smaakvol 4-gangen diner, liefdevol bereid door Evelien bijgestaan door Alain.
Ook van hun domein rond een kabbelend beekje, wordt werk gemaakt - leuke, aangename plekjes om te lezen, luieren, te petanquen, te kubben.
Zeker een plaats om terug te komen!!
LEONIE Marke
BelgiŽ
28/03/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
10,0
Top verblijf waarbij gastvrouw en -heer alles in het werk stellen om je een zeer geslaagde vakantie te bezorgen .
GEEN
Jan en Mieke
BelgiŽ
28/03/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
10,0
Op alle gebied een verzorgd verblijf met zin voor detail : kamers , netheid , ontbijt en avondeten , toeristische info , .........
Eveline en Alain proberen aan alle verzoeken te voldoen .
Voor ons is dit , na 4 keer , ...............................HOME SWEET HOME

Wij begrijpen de muggezifterij van bepaalde mensen niet .
Zou niet weten wat , vandaar dat wij hier reeds voor de 4de keer kwamen .
Wim en Leentje
BelgiŽ
22/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
10,0
Wij zijn al meerdere keren te gast geweest bij Alain en Evelien. Zowel in zomerseizoen als buiten het seizoen. We hebben de streek in alle seizoenen verkend. Elke keer was het top. Alain is een echte vakman, die met veel liefde en inzicht zijn domein uitbouwt. De bouw van het zwembad en poolhouse hebben we stap voor stap kunnen volgen. Prachtig uitgebouwd met respect voor het landschap. Evelien is top in het bereiden van lekkere evenwichtige maaltijden. Ze is de zachtheid zelve. En wij weten dat ze in het winterseizoen de helpende hand is voor Alain. Ik heb hier topvakanties meegemaakt en wij keren jaarlijks terug. De regio biedt voldoende gevarieerde activiteiten. Voor elk wat wils. Wij zijn stappers en fietsers. De parcours in de Morvan zijn werkelijk schitterend. Beiden delen ze de passie voor de natuur en hun hond Noa. Een prachtig dier en correct opgevoed. Dit jaar komen we zeker terug om een plonske te doen in het zwembad.
lidy
Nederland
22/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,8
Enthousiaste en vriendelijke gastvrouw/ heer. Heerlijk diner. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen.
Lekker stokbroodje gezond. Heel mooie omgeving om te wandelen.
---
An oniem
BelgiŽ
08/02/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
3,0
volledig akkoord met de 5,6 van een beetje meer naar beneden, die trouwens direct lik op stuk krijg van de reactie erboven, dit lijk me wat te gemaakt net zoals de uitbaters
we gaan nooooit meer terug
- als je 's avonds niet meedrinkt krijg je luidop een etiket 'asociale mensen' - het trek-aan-de-bel show heeft enkel tot doel zo veel mogelijk alcoholische dranken te verkopen als je daar niet in meegaat komt hij je de les lezen dat je op z'n minst terug mag trakteren
- ze kunnen niet met kinderen omgaan kinderen >16jr moeten tijdens het eten aan tafel blijven zitten de pingpong en vogelpieken net onder het terras geplaatst maken teveel lawaai (aja maar zet dat dan ergens anders), de biljart is enkel voor de winter en blijft afgedekt
- ze kennen hun buurt niet, naar het dorpsfeest iets verderop zijn ze nog nooit geweest
- apero hapjes recht uit de winkel, te weinig brood bij ontbijt nemen van je buren kan niet want zij komt vlug afgeruimen
Ronny Van Acker - Caroline de Herckenrode
BelgiŽ
20/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
Wij hebben een schitterende vakantie gehad. Het was gewoon top van het begin tot het einde. Wij kunnen geen enkel negatief punt vinden. Beslist een aanrader om een fijne vakantie door te brengen. Goede ontvangst door gastvrouw en gastheer. Zij kennen de streek zelf ook heel goed en kunnen bijgevolg nuttige tips geven om leuke uitstappen te doen in de buurt. Er heerst een heel leuke en familiale sfeer. Wij gaan zeker en vast nog terug. Doe zo verder, dikke proficiat aan de uitbaters van Moulin de Broaille !
Vancraeynest Luc
BelgiŽ
04/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
Alleen maar positieve reacties van ons beiden.Een super b&b met super gastheer en gastvrouw.Voor herhaling vatbaar.
maris
BelgiŽ
08/02/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
3,0
volledig akkoord met de 5,6 van een beetje meer naar beneden, die trouwens direct lik op stuk krijg van de reactie erboven, dit lijk me wat te gemaakt net zoals de uitbaters
we gaan nooooit meer terug
- als je 's avonds niet meedrinkt krijg je luidop een etiket 'asociale mensen' - het trek-aan-de-bel show heeft enkel tot doel zo veel mogelijk alcoholische dranken te verkopen als je daar niet in meegaat komt hij je de les lezen dat je op z'n minst terug mag trakteren
- ze kunnen niet met kinderen omgaan kinderen >16jr moeten tijdens het eten aan tafel blijven zitten de pingpong en vogelpieken net onder het terras geplaatst maken teveel lawaai (aja maar zet dat dan ergens anders), de biljart is enkel voor de winter en blijft afgedekt
- ze kennen hun buurt niet, naar het dorpsfeest iets verderop zijn ze nog nooit geweest
- apero hapjes recht uit de winkel, te weinig brood bij ontbijt nemen van je buren kan niet want zij komt vlug afgeruimen
Commentaar eigenaar
Uit onze gegevens blijkt dat we nog nooit gasten onder de naam Maris mochten ontvangen !

Indien u toch uw vakantie bij ons hebt doorgebracht, betreuren wij dat u :
- Het aangeboden menu met vers bereide producten en de gezellige groepssfeer na het avondeten niet kon appreciŽren. Daar wij een 100% Vlaams publiek en 60% vaste klanten hebben zorgt onze tournťe gťnťrale bel voor de nodige ambiance.
Jammer dat u dat niet kon waarderen.
- Uw gading niet vond in onze informatiehoek (zie foto website) met meer dan 150 verschillende folders om een geschikte uitstap te maken en geen gebruik hebt gemaakt van onze persoonlijke begeleiding.
- Aangezien u een grote eetlust heeft ís ochtends, geen extra brood had gevraagd. We hadden u met plezier een tweede broodmand gegeven.
- Er geen begrip kan voor opbrengen dat pingpong ís avonds tijdens de maaltijd storend is voor de andere gasten.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze gasten zich bij ons thuis voelen en kunnen terugblikken op een onvergetelijke vakantie. Wij stellen dan ook elke dag alles in het werk om onze gasten te verwennen en te zorgen dat ze niets te kort komen.

Ook deze winter zitten we niet stil en leggen voor onze gasten een ecologisch en verwarmd zwembad aan van 4x10 meter met een poolhouse van 4x8 meter volledig omringd door een zonneterras.

Tijdens de zomer genieten de gasten van de tuin met rivier, watervallen, petanquebaan, ping-pongtafel, darts, boogschieten, Ö
Helaas is dit tijdens de wintermaanden niet mogelijk maar dan is er natuurlijk de biljart en gezellige bar om van een lekker Belgisch biertje of Bourgondische wijn te genieten.

De vele positieve reacties zijn hiervan getuige.
Maar het is natuurlijk moeilijk om iedereen tevreden te stellen.

Elke ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijt en voorzien een broodmand met stokbrood, bruin brood en croissants.
Nadien begeleiden wij elk koppel/gezin voor een uitstap in de streek. Waar nodig maken wij ook de nodige reservaties voor onze gasten.

Tevens serveren wij elke avond van de week een menu aan 22 euro. Daarin is het aperitiefhapje, voor-hoofd-nagerecht en kaas inbegrepen. We zorgen dan ook elke avond voor een wisselend menu en houden rekening met eventuele persoonlijke wensen (allergie, zwangerschap,Ö)
Zodoende genieten onze gasten van een gezellige Bourgondische avond aan de bar of op het terras.

Inderdaad naar het dorpsfeest kunnen we niet gaan omdat dit in volle hoogseizoen plaats heeft. Wij geven er de voorkeur aan om onze gasten zo goed mogelijk te verwennen en na 6 jaar nog steeds 7 op 7 elke avond een maaltijd te bereiden. Zodoende hoeven onze gasten ís avonds niet meer de baan op om een restaurant te zoeken.

In hoeverre onze aanwezigheid op het dorpsfeest onze kennis van de streek kan bevorderen is voor ons een grote vraag.
Agnes en Herman
BelgiŽ
05/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
10,0
Zeer aangename, rustige en prachtige locatie. Zeer lekker ontbijt en overheerlijk, zeer betaalbaar avondeten. De gastheer en de gastvrouw zijn zeer gepassioneerd en doen er ťcht alles aan om hun gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen. Hier is de klant ťcht koning.
Niets negatiefs aan te merken
Alex en Leen
BelgiŽ
24/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,0
Op weg naar het zuiden is het wel een uur rijden van de autostrade, maar de rust in de prachtige tuin met superlieve hond is top. Veel ruimte mooie omgeving voor wandelingen in de natuur, gelukkig hadden we 2 nachten geboekt. 's Avonds lekkere maaltijden met Evelyne aan het fornuis en Alain zorgt voor sfeer.
Geen, het ontbreken van zwemgelegenheid, maar dit zit in hun toekomstplannen!
Annie en Michael
BelgiŽ
24/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,8
B&B die gelegen is in een rustige omgeving. De mooi ingerichte tuin met het kabbelende riviertje is relaxerend. Uitgebreid ontbijt met vers fruitsap. Avondeten is klaargemaakt door een keukenprinses en er is heel veel uitleg over de omgeving (uitstappen) door de vriendelijke uitbaters. Opvallend was dat alle andere aanwezige koppels er reeds meerdere malen verbleven hadden. Ook wij gaan zeker terug.
Daarvoor moet ik nog eens teruggaan.
Dat ik niet weet hoe het met Noa is. :-)
Dat ik veel te vroeg moest afscheid nemen van Deniseke. (Hallo Guy, wordt u nog gewekt om 7u45 ? :-)
Philippe , Ilse en Stephanie
BelgiŽ
11/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Zeer toffe eigenaars, geven goeie tips over de regio, aangenaam kader, mooi ingerichte kaders, heel lekker eten, kortom super verblijf gehad!
We gaan zeker terug
Geen
Guy & Denise
BelgiŽ
16/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Dit was ons 5de verblijf bij Alain & Evelien. Over heel de lijn top.
Geen
Denise Van Daele
BelgiŽ
16/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Wij hebben weer genoten van de fijne gastvrijheid, lekker eten en drinken, van Alain en Evelien. Wat Alain dit jaar weer allemaal gerealiseerd heeft is enorm. Nieuw eetzaal met bar, eigenlijk teveel om op te noemen. De aanwezigheid van zeer aangename logťs niet te vergeten. Wij ondervinden het al jaren, de mond aan mond reclame doet hier echt zijn werk. Wij hebben alvast gereserveerd voor volgend jaar.
Hakuna Matata.
Alle jaren zoeken wij, maar vinden er geen.
Demot Guido
BelgiŽ
06/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
10,0
Wij werden weer schitterend ontvangen door het sympathiekste koppel van de Bourgogne, Alain en Evelien. Iedere keer als we langskomen staan we weer verbaasd te kijken hoe deze vroegere ruÔne stilaan een luxueuze Chambres d'HŰtes aan het worden is. Wie hier niet aan zijn trekken komt, zoekt beter een ander soort vakantie dan een verblijf in een Chambres d'HŰtes. De kamers zijn top en kraakproper, het eten is om duimen en vingers af te likken en ambiance is verzekerd met Alain als gangmaker. Maar evenzeer iemand die van rust houdt is hier op zijn plaats. Op het domein van +/- 1,5 ha zijn er voldoende rustpunten waar men zich in alle rust kan terugtrekken en de wijde omgeving nodigt uit voor lange wandelingen door de mooie natuur. Voor de liefhebbers van geschiedenis en cultuur heeft de streek met talloze kastelen, mooie steden en wijndomeinen zeker wat te bieden.
Nog geen gevonden
Servaes Jozef
BelgiŽ
27/04/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
9,2
Zeer mooi gelegen in een mooie omgeving die varieert van bossen naar weides en moerasgebieden.
Een droom voor natuurliefhebbers die graag vogels spotten. Je ontdekt hier de meest verrassende exemplaren waaronder de hop en de roerdomp.
Vlakbij de molen bouwen enkele bevers een dam en op de wandelingen kom je reewild en kleinhield tegen.

Om dan nog te zwijgen over de prachtige kamers en de zeer warme en gastvrije ontvangst.
Het eten was overheerlijk.

Dit verdient een plaatsje in de top der besten. Wij komen terug.
In de kamer Cassablanca is er geen fysieke afsluiting tussen badkamer en slaapkamer waardoor je op het toilet toch een beetje ongelukkig te kijk zit. Een rietgordijntje of dergelijks zou dit kunnen oplossen.
Verder kunnen wij niets bedenken! Top!
Herman en Lieve
BelgiŽ
18/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
- zeer mooie en luxueuse B&B!
- je voelt je er onmiddellijk thuis
- prachtige locatie, ontzettend vriendelijke gastheer en gastvrouw, bezorgd om hun gasten, ze geven je info over de bezienswaardigheden en mogelijkheden in de omgeving, heerlijk ontbijt en diner
- hebben genoten en gelachen tot in de late (vroege?) uurtjes
- hebben toffe mensen leren kennen waar we zeker nog contact mee zullen houden.
- kortom: het was fantastisch!!!
- als jij er één vindt laat het ons dan weten, wij vinden er geen!
Wim en Leentje
BelgiŽ
20/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Alain en Evelien ontvangen je op een bijzondere open en warme manier. Je komt niets tekort op hun verblijf. Zelden zulke attente eigenaars ontmoet. Wij hebben genoten van de streek, ideaal om te wandelen, mountainbiken en enkele kleine leuke stadjes in de buurt. Alain heeft de molen prachtig gerestaureerd, kamers zijn modern en ruim genoeg. Evelien kookt echt zeer lekker. Wij komen zeker terug en zullen dan de Morvan verder ontdekken.
Wij hebben een echte toffe vakantie gehad, thanks Alain en Evelien. Het klikte perfect met de andere gasten.
Familie Noť-De vos
BelgiŽ
20/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Prachtige idyllische ligging, heel smaakvol ingerichte kamers, heerlijk tafelen en zalige gastvrouw en gastheer !HAKUNA MATATA!!!
We waren er met onze zoon van 2.5j oud en hebben er samen met de gastheer de eendjes en schaapjes gevoerd en gevist in de rivier die er in de tuin loopt. Pootje baden kan je er ook in het zalig lauwe water.
Voor mensen die een actieve vakantie wensen staan de gastheer steeds klaar om leuke activiteiten te organiseren, maar lekkere luieren met een goed boek in de prachtige tuin aan het kabbelende water is ook zalig !!Veel gezellige zithoekjes voor mensen die eerder op hun privť gesteld zijn.
We zijn heel kritische mensen, maar kunnen geen negatief puntje bedenken....alleen dat een zwembad wel een extra troef zou zijn!
Mario & Erna
BelgiŽ
21/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,8
Als afsluiter van 1 weekje zuid Frankrijk 2 dagen te gast bij Evelien en Alain.Heel mooie B&B die prachtig gelegen is in een natuurrijk gebied.s'Avonds heerlijk gegeten en tussen diner en dessert bij valavond een mooie natuurwandeling met gids Alain ,Evelien en de andere gasten .Na een mooie zonsondergang het spotten van reetjes en otters! Heel veel uitleg gekregen van Alain (super gids!) hoe het gebied vroeger was (watermolen en het meer) s' Morgens heel verzorgd ontbijt en een bezoekje gekregen van de buizerd die daar woont.Prachtig beest ! Vogeltjes die daar hun nestje hebben,schaapjes, gewoon te veel voor woorden! Hartelijk bedankt aan 2 toffe en gastvrije mensen, doe zeker zo verder! Tot volgende keer met de motto he!
Geen!
Nathalie en Edwin
BelgiŽ
21/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Een sublieme locatie, een mťťr dan perfecte B&B, lekkere en verse maaltijden die dagelijks door Evelien bereid worden en een gevarieerd ontbijt met af&toe een vers gelegd eitje door de kippen des huizes.
Alain vertelt graag vol overgave en passie over de voorbije en toekomstige werkzaamheden aan hun moulin.
De wandeling bij valavond waar reetjes, otters en andere diertjes gezien en gehoord kunnen worden, is een echte aanrader en niet te missen !!
Ook de kraaknette kamers verdienen een mooie vermelding en een dikke pluim !
Wij hebben een prachtige 4-daagse gehad, veel plezier gehad en dus komen we zeker terug ;-) !
Rebecca Lepercq
BelgiŽ
24/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
8,6
Sfeervol, uiterst nette en gezellige kamers
-
Leen en Leo
BelgiŽ
02/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
We vonden het een supergeslaagde week: sympathieke gastvrouw en Ėheer, begeleiding voor onze uitstappen, zeer lekker eten, lekkere Belgische bieren, een mooie omgeving... zo kunnen we nog even doorgaan.
Een aanrader voor iedereen!
Niet te vinden!
Glenn, Katrien, Aube & Ran
BelgiŽ
05/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,8
Heerlijke omgeving die zorgt voor een instant vakantiegevoel! Alain & Evelien zijn uiterst gastvrije uitbaters.
4-persoonskamer voorzien van alle comfort.
Myriam en Dirk
BelgiŽ
10/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,8
Wij hebben een weekje kunnen genieten van Evelien en Alain, twee enorme enthousiaste uitbaters van een prachtige bed and breakfast. Zij zorgen dat hun gasten na hun verblijf echte vrienden worden. Natuurlijk is het belangrijk het goede eten en de prachtige "little Boeddha" kamer dat spreekt vanzelf maar de echtheid van Evelien en Alain maken het helemaal af. En dan hebben we nog niet eens heel goed weer gehad he. Volgende keer kere we weer met beter weer!!
??????
martine&philippe
BelgiŽ
22/05/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
10,0
Zeer rustig gelegen,lekker eten,pachtige accomodatie,gezellige sfeer en een overdonderende natuur.
Geen
Jan en Mieke
BelgiŽ
16/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2013
9,8
De hartelijkheid en inzet en aanwezigheid van de gastvrouw en -heer.
Het lekkere ontbijt en avondmaal .
Het gevoel thuis te zijn .
De omgeving en de tips , voor elk wat wils ( uitstappen , wandelingen , culinair ,.... )
De persoonlijke aanpak naar elke gast toe .
Kortom , een plaats om te koesteren en terug te keren .
Bedankt Evelien en Alain !
GEEN , na lezen van 1 enkele negatieve reactie begrijpen wij niet dat deze persoon het over deze locatie en gastvrouw en -heer heeft .
WAT ONS BETREFT NIETS DAN LOF .
bruggeman-van waesberghe
BelgiŽ
24/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
Aan iedereen die houdt van rust,prachtige natuur,vriendelijke mensen,gezellige kamers,hťťrlijk eten....gewoon doen!!! Wij gaan er volgend jaar terug naar toe!
Rudy en Maria
BelgiŽ
26/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
9,8
Zeer aangename kennismaking met chambre d'hotes. Smaakvol ingerichte kamer die piekfijn in orde was.
Lekkere en verzorgde maaltijden.
Bezorgde gastvrouw en gastheer om het welslagen van het verblijf van de gasten.
Prachtige, rustige omgeving voor wandelaars en fietsers.
Jullie zien ons volgend voorjaar zeker terug om deel te nemen aan de avondwandelingen.
Fam.geiregat-Vereecke
BelgiŽ
02/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
Wat een week-end!!
Borsato zingt"dromen zijn bedrog"maar onze uitstap naar de bourgogne was ťťn ware droom.Super de luxe kamers,eten zoals in een sterren restaurant en dit alles met uitzicht op watervallen en rivier.Sympathieke uitbaters die steeds klaar staan voor hun gasten met uitleg over fiets en wandelroutes in de omgeving enz.....zeker voor herhaling vatbaar


sympathieke uitbaaters die steeds klaar staan voor hun gasten
Week-end was veel te kort
Lemoine Xavier
BelgiŽ
09/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
9,8
Super toffe gastvrouw en gastheer. Eindelijk nog eens een chambre d'hŰtes waar men tijd neemt voor de gasten. (gezamelijk avondmaal,beverspotting...)
Zeer fijne keuken.(lekker en verzorgde borden)
Verzorgde kamer met goede matras.
Goede locatie voor wandelen en fietsen.

@PAUL DEGRYZE(4 commentaren hieronder)
Geachte meneer, volgens mij heeft u zich op deze site volledig vergist van chambre d'hotes.
Mocht dit niet zo zijn dan stel ik u voor in de toekomst een groepsreis voor bejaarden te boeken.(Hotels met roltrappen...)
Hopelijk zal u snel inzien dat u zichzelf publiekelijk belachelijk maakt op deze site.
Geen.
casteleyn lieven
BelgiŽ
17/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
Paul Degryze
BelgiŽ
27/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
5,6
prachtige omgeving, spijtig waren er geen fiestspaden
Ontbijt met veel confituur, diner eenvoudig
mooi weer
geen fietspaden om te fietsen
vrachtverkeer langs de weg, gehorige kamers
Gespeelde vriendelijkheid van gastheer
steile trap naar slaapkamer niet geschikt voor ouderen
niet geschikt voor kinderen ( geeft dit ook ridderlijk toe )
voor mij is dit meer een matige score waard.
Frank en Gwen, Phaedra, Raf & Femke
BelgiŽ
02/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Uitermate positief verrast door alles een beetje, de motivatie aan de ene kant(rond het gebouw), de rust aan de andere kant(in en rond de tuinomgeving)!
Allé we zullen de muggezifter bovenhalen, we hebben op sommige andere plaatsen een haardroger, dit kan een hygiënische keuze zijn en is voor ons geen verplichting. Ahja, de beoordeling van Paul??? Die is waarschijnlijk naar 2 plaatsen op vakantie geweest en heeft de beoordeling bij de verkeerde chambre d'hôtes gezet. Moest dit toch voor deze Moulin zijn, dan is uw commentaar nog matiger dan uw beoordeling!
Torben, Saskia & Guy
BelgiŽ
05/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
Een superlocatie ontdekt : een sublieme gastvrijheid en ontvangst, 2 uiterst gedreven mensen (Evelien & Alain) die ervoor waken dat je niets tekort komt en een juiste keuze kunt maken uit de uitgebreide mogelijkheden in de omgeving, een prachtige gerenoveerde molen en tuin, zeer verzorgde kamer met een mooie afwerking. We hebben tijdens onze 3 overnachtingen genoten van een lekker verzorgd ontbijt en een uitgebreid super lekker 4-gangendiner, met dank aan Evelien. En elke avond een mooie afsluiter, we hebben leuke avonden op het terras gehad, met een leuk gastgezin (we nemen hier zeker de mama van Alain mee in rekening) en gezellige mede-gasten. En onze zoon zal zich dit verblijf altijd blijven herinneren : zijn privť hengellessen met Alain. Een echte aanrader en veel succes met jullie verdere uitbouw, moeten we zeker komen bekijken (en we hebben nog wat bevers tegoed ook) !
Geen enkele gevonden, en we hebben toch al wat B&B ervaring
stefaan claeys
BelgiŽ
13/10/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
Twee zeer gedreven mensen die hun klanten heel persoonlijk benaderen . We voelden ons onmiddellijk welgekomen en dit is een blijvend gevoel geweest die twee dagen . Volgende keer zal het dus iets langer zijn . Proficiat en doe zo voort !
geen
Marc & Brigitte
BelgiŽ
04/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
Een schitterende B&B op een prachtig, groot domein. Smaakvol ingerichte kamers, met een keuken om van te smullen en een perfecte gastheer en gastvrouw - wat valt er meer te zeggen!?
Goede uitvalbasis voor wandelingen en uitstappen.
Geen...
Lietaer Filip
BelgiŽ
15/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Een klein paradijsje om te verblijven.
Een schitterende grote natuurlijke tuin met verscheidene plaatsjes om te verpozen.Geitjes,kippen en schapen...
Het eten is er hťťrlijk. Een moderne kamer en badkamer met vťťl zorg en met de beste materialen gemaakt.Een enthousiaste positief ingestelde gastheer die zijn bekommernis voor de natuur met iedereen deelt .
Het minimaal nachtelijk verkeer die voorbijraast, waardoor met open raam slapen moeilijk is.
Een natuurlijke zwemvijver zou nog een extra troef kunnen zijn.
kristof&vanessa
BelgiŽ
29/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
wat een lieve mensen zijn dat alain en evelien we voelden ons meteen thuis in hun gezellig huisje ,zeer mooie omgeving tal van verassingen en bij een avondwandeling de bevers en andere diersoorten spotten echt wel de moeite de uitleg die de alain geeft is echt wel intressant ,onze kamer (budha)was echt wel schitterent en de gastvrouw kookte elke dag echt wel heel lekker maar dan ook wel echt wel heel lekker mooi ontbijt de tuin echt wel een openbaring die van rust houd
ik kan dit heel goed aanbevelen die van rust en gezelligheid houd tot in de late uurtjes
amaai nog nie het afscheid van 2 lieve warme mensen
en natuurlijk van "jeanke"
Franck en Erika
BelgiŽ
07/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Genoten van de stilte om ons heen, genoten van de gezelligheid 's morgens aan 't ontbijt, nog meer genoten van de gezelligheid 's avonds bij het aperitief en het avondeten en het allermeest genoten van het gezellig samenzijn, de goeie gesprekken en het hartelijke lachen 's avonds aan de lange tafel op het terras. Zalig dus.
dat we nu als een klein kind aan 't zagen zijn dat we terug willen.
An en Michel
BelgiŽ
09/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Op doorreis van Frankrijk naar BelgiŽ, verbleven wij 1 nacht in dit schitterende verblijf. Onze mening : vťťl te kort !!! Een zeer gemoedelijk onthaal, niet gepland toch nog kunnen mee smullen van de overheerlijke paŽlla ( welke op het terras tijdens de apťritief werd bereid door Alain ). Een zeer gezellige avond gehad en nadien in een zťťr propere kamer geslapen. Dit is een verblijf om langer te bezoeken, ideaal om te onthaasten en te genieten van de natuur, het groen en de watervallen of om te fietsen, te wandelen...Ook leuk voor de kids : een toffe schommel was aanwezig. 's Morgens genoten van een lekker uitgebreid ontbijt. Nogmaals bedankt ! Groetjes, An en Michel, Julie en Fleur.
Geen, veel te kort !
Alain en Silvia Vaneerdewegh-Cornelis
BelgiŽ
09/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Wij verbleven begin juli 4 nachten in de moulin. Wij verbleven in de kamer met Afrika thema in het bijhuisje, met aparte mansarde slaapkamer voor onze 2 kinderen van 13 en 16 jaar oud. Evelien en Alain zijn zeer gastvrije mensen die graag contact leggen met hun gasten en hun zo goed mogelijk proberen te verzorgen. Wij vonden vooral de aangename gesprekken met hen en de andere gasten aan de avondtafel een dikke plus waard. Aan animatie hadden wij geen gebrek. De ene avond deden we de wandeling naar de bevers in het moeras, de andere 2 zaten we in de weide achter de uitgebroken zwarte geit en bok (door ons Jean en Jeannette gedoopt) maar ook achter zo'n 60 tal ingehuurde schapen die twee weides verder verzeild waren. Heel leuke bezigheid samen met de andere gasten. Samen met de jongste zoon hebben we ook gevist. Toch zo'n kleine 30 visjes gevangen op een uurtje of 2. Lekker eten en heel gevarieerd. Een echte aanrader.
moeilijk te vinden.
Freddy en Yolande
BelgiŽ
16/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Wij hadden een zeer leuke vakantie bij Alain en Evelien. Wij verbleven in de suite Little Budda en dit is een heel mooie kamer met prachtig uitzicht op de mooie tuin met de rivier de Somme en zijn watervalletjes. Ook de badkamer is heel ruim en proper. Het ontbijt en avondeten was heel lekker met dank aan Evelien. Ook de avondwandeling met Alain was heel leuk. Wij komen volgend jaar zeker terug.
Het afscheid nemen van 2 sympatieke mensen.
Nikkie en Guido Demot
BelgiŽ
21/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Wij hadden een heerlijke week in de Moulin de Broaille. De hartelijkheid en de gastvrijheid van Alain en Evelien waren de garantie voor een fijne vakantie. Wij logeerden in Out of Africa en voelden er ons dadelijk thuis in het gezellige appartementje. Het was elke avond weer uitkijken wat voor lekkers Evelien weer had klaargemaakt en Alain, uitstekende gangmaker als hij is, verraste ons een paar keer met een avontuurlijke wandeling in de schemering. Zowel voor sportievelingen als voor mensen die van rust houden is dit een uitstekend adresje ! De mooi gerestaureerde watermolen ligt in een prachtige omgeving net buiten de Morvan in Bourgogne.
Het afscheid nemen van twee lieve mensen en van Garvield (de poes)
Denise & Guy Dingemans
BelgiŽ
29/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Het lachen gieren brullen tijdens ons verblijf in de B&B van Evelien en Alain. Een fantastische ervaring rijker. Niet alleen de gastvrouw en de gastheer, maar de thema-kamers al dan niet met regendouche, het eten het drinken, alles was subliem, zelf alle gasten tijdens ons verblijf waren fantastisch. Een echte aanrader voor wie van rust, natuur en lekker eten houden. "voor een echte bourgondiŽr"
Ik ben ze nog aan het zoeken "jammer"
Rita en Geert
BelgiŽ
03/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Een echte aanrader voor wie dringend nood heeft aan wat rust en van lekker eten houdt en bovendien volop wil genieten van een grote brok Natuur. Het is super om 's morgens te worden gewekt door het geluid van een koppeltje kwetterende gele of witte kwikstaarten of tjirpende boerenzwaluwen (ipv voorbijrazende voertuigen) en vervolgens te mogen genieten van een (h)eerlijk ontbijt.
Een aanrader voor wie van de natuur houdt.
De bever , de hop, de zwarte specht, de rode wouw en de wielewaal zijn maar enkele zeldzame dieren die je bijna dagelijks in de onmiddellijke omgeving kan waarnemen. Een avondwandeling met Alain is op zijn minst een aanrader. Met een klein beetje geluk kom je dan oog in oog te staan met de vos en de ree en kan je genieten van het speelse gedrag van een tiental bevers.

Eveline en Alain een dikke proficiat. Jullie stelden alles in het werk om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel inzake comfort, service als hygiŽne een dik verdiende 10!

Wij hadden tevens het geluk om 's avonds de tafel te mogen delen met 2 superleuke koppels (An en Hendrik ,Eve en Dimitrie) en uiteraard de gastvrouw en -heer Eveline en Alain. Wat hebben we gelachen tot in de late uurtjes ....Dit maakte het plaatje compleet.

Kortom een supergeslaagde vakantieweek. Hier komen we zeker nog eens terug.
jammer .................... ik vind er geen ...... ;-)
Dimi en Eve
BelgiŽ
01/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Alain en Evelyne zijn een super gastheer en gastvrouw. We werden in de watten gelegd op verschillende vlakken:
- dagelijks een heerlijk ontbijt en diner op het mooie terras met zicht op de fantastische tuin inclusief een riviertje met waterval.
- prachtige natuurwandelingen met Alain, Evelyne en de andere gasten.
- verblijf in de mooie, ruime 'casablanca' kamer met heerlijke 'regen'douche
- veel rust en ongerept natuurschoon, echt ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van ons dagelijks leven
- tips voor uitstappen, wandelingen. Er is veel documentatie aanwezig voor uitstappen in de streek
- een ongedwongen sfeer, veel plezier gemaakt, vooral bij het aperitieven en het eten met Alain, Evelyne en de andere gasten.

We hebben echt een super leuke vakantie gehad, we hebben zelfs een extra nachtje geboekt (gelukkig was er nog net een nachtje vrij).
Echt TOP ! Wij gaan zeker terug.
De week was veel te vlug voorbij :-(
Ballet Monica
BelgiŽ
03/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
We hebben een fantastische week gehad op deze mooie locatie ! Alain en Evelien zijn inderdaad heel warme en gastvrije mensen ( zeker niet gespeeld) die met hart en ziel werken in hun paradijsje .Het ontbijt was elke dag heel uitgebreid en anders en het diner was meer dan de moeite waard . Alle gasten keken er elke avond naar uit , dat zegt voldoende waarschijnlijk !
Ik heb nog nooit een beoordeling gegeven na een vakantie maar dit keer wilde ik dit graag doen . We hebben hier echt genoten en als ik de andere recensies lees zijn we zeker niet de enigen .Vraag me alleen af of een zeker Degryze wel op hetzelfde adres gelogeerd heeft ??
Geen
schollaert antoine
BelgiŽ
01/11/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
vriendelijke aangename mensen, mooi ingerichte luxueuze kamers , het ontbijt en avondeten is pure verwennerij, prachtig domein in een rustige omgeving,
je raakt er verslaafd , aan de verwennerij van evelien & alain
de tijd gaat er veel te vlug voorbij
Daniel Wybo
BelgiŽ
18/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,8
Zeer gastvrije uitbaters die de rust en de schoonheid van de omgeving met hun gasten willen delen dmv bv wandelingen, ... Ideaal voor wie de rust wil opzoeken.
Pringels Herman-De Vusser Agnes
BelgiŽ
20/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Fantastische service in een prachtig kader met supervriendelijke gastvrouw en gastheer, steeds bereid tot hulp (niets is hen teveel).Prachtige natuur, lekker eten in een toffe familiale sfeer met veel humor. Wij hadden een supertoffe vacantie.
Geen.
vanryssel ronny
BelgiŽ
21/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,8
een mengelmoes van gasten brengen een aangename sfeer en er wordt steeds gezorgd voor een mooie afsluiter van de avond, vakantie. De gastheer en vrouw staan steeds open voor het geven van adviezen tijdens je verblijf . Ze werken ook steeds verder aan de uitbouw van het zaak. . Meer dan een aanrader en bezoek waard. Top !
de feestavond te vlug voorbij was !
Arraiza Kepa
Spanje
25/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Zeer gastvrij, zeer proper, zeer lekker eten, zeer mooie omgeving, ...
ben nog aan 't nadenken ...
De Vos Carine en Pierre Calfas
BelgiŽ
31/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Charmante uitbaters en de service is steeds opnieuw 'top'.
Eveline haar kookkunsten zijn super en Alain kan iedereen entertainen op een supertoffe manier.
In 1 woord het is er gewoon DE MAX!!!
Eeeeeuuuuuuuhhhhh.... jah.... ahja, dat het veel te snel voorbij gaat altijd!!!
Guy Meulebrouck
BelgiŽ
31/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
zeer gastvrije en vriendelijke gastheer en gastvrouw
mooi ingerichte kamers en goede bedden
lekkere huisgemaakte maaltijden
zeer goede ligging voor sportieve medemensen (wel zelf fiets en dergelijke meenemen)
met wat geluk zie je reeŽn, bevers, uilen, slangetjes en weet ik wat nog allemaal
wijnstreken op een uurtje rijden
dochtertje is haar Bumba popje vergeten (sorry kon geen andere vinden)
Pascal en Carina
BelgiŽ
05/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Wie op zoek is naar een plaats om de batterijtjes op te laden is hier op het juiste adres. Evelien en Alain doen er alles aan om hun gasten te verwennen. Hun energie en motivatie is niet te beschrijven. De omgeving en de tuin zijn prachtig, jullie hebben er werkelijk een paradijs van gemaakt! Evelien verraste ons \'s avonds met een zeer lekker menu, keer op keer. Proficiat! Doe zo voort!
Geen
Maria & DaniÍl
BelgiŽ
06/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,8
Heel rustig gelegen in een toffe natuurlijke omgeving, ideaal om de batterijen even op te laden.
Zeer vlotte en vriendelijke bediening van de gastheer en gastvrouw, die tevens zeer lekker gerechten maakt voor de gasten.
Onze kamer alle dagen tip top in orde en elke dag grondig schoongemaakt en dit voor een heel schappelijke prijs. Een aanrader !
Bij ons eerste bezoek geen gevonden.
Geert & Elke
BelgiŽ
09/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,6
Gastheer en gastvrouw, Alain en Evelien, stellen alles in het werk om er een geslaagde vakantie van te maken. Mooie locatie en natuur met de vele fauna en flora in de tuin en omliggende weides... Lekker eten, beetje zon en cultuur en goed gezelschap...what more does a man need?
Schitterende locatie die in een oase van rust en natuur ligt, keerzijde ervan is dat het bezoeken van omliggende dorpen, steden of restaurants een beetje ver verplaatsen is (voor ons vlammingen dan hé).
Dirk en Patricia
BelgiŽ
01/10/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2012
10,0
helaas hebben wij slechts 1 avond van het gezelschap en het lekker eten kunnen genieten maar wij gunden Alain en Evelien hun welverdiende vakantie. De omgeving is heel mooi en rustgevend. Wij hopen nog terug te komen om te fietsen, wandelen en te onthaasten.
verblijf was te kort alhoewel de avonden lang waren
Van Den Berghe Karel
BelgiŽ
03/10/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,6
Vriendelijke gastvrouw en heer. Alain kan NU heeeeeeel goed paella maken in showcooking stijl. Rustig gelegen , prima kamers, goed eten , mooie omgeving.
Je zal vlug moeten zijn om hier in 2012 een kamertje te reserveren. Ideaal om je te amuseren of om rustig te mediteren. Kortom je kunt hier leven zoals God in Frankrijk.
Geen, maar ook totaal geen !!!
L en H Cottenier
BelgiŽ
13/10/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Heel mooie lokatie waar de werkzame eigenaars hun ziel in gestoken hebben.Een prachtig resultaat ,waar het leuk is om te vertoeven.
De kamers heel gezellig en verzorgd.Het ontbijt en diner superlekker.
Daarbij een prachtige omgeving op zeker terug te komen.
Geen gevonden!
Luc & Jeanine
BelgiŽ
11/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Te kort verblijf in een kraaknette B&B, leuk gezelschap, verzorgde table d'hŰte (pluim voor Evelien), rustige omgeving, ruime veilige parking en altijd leute met Alain in de buurt. Chapeau Alain en Evelien voor jullie transformatie van de oude molen met bijhorend domein. Komen zeker nog eens terug !
We zijn ze nog aan het zoeken !
Bruggemans
BelgiŽ
22/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Alles was best in orde Alain en Evelien doen hun uiterste best om het hun gasten naar de zin te maken geen enkele moeite is ze te veel.Het ontbijt en het avondeten zijn zeer goed.Onze kamer "casa Blanca" was ruim en mooi . We zullen dan ook zeker nog eens terugkomen.
De dag dat we moesten vertrekken was moeilijk graag hadden we er nog een weekje bijgedaan.
Carine Clement
BelgiŽ
22/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Prachtig gerenoveerd verblijf en idyllische tuin.
De gastvrouw en gastheer zijn heel gemotiveerd en stralen de Bourgondische rust uit.
's Avonds werd de sfeer ingezet met een aperitief op het terras, daarna lekker eten en gezellig natafelen.
domien en leona
BelgiŽ
22/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Zeer vriendelijke mensen Heel warm onthaal en vooral zeer lekker eten Een absolute aanrader de andere gasten waren ook zeer gezellige mensen.We hebben ons prima geamuseerd.
we kunnen er geen bedenken Doe zo voort!!!
Mia en Luc
BelgiŽ
30/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Een prachtig gastenverblijf met heel gedreven uitbaters. Een overheerlijke keuken van Evelien, prachtige avondwandelingen en reeŽn spotten onder begeleiding van Alain en Evelien. Kraaknette kamers, een leuke sfeer en aangename tafelmomenten. Heel veel documentatie ter beschikking. A place to be !!!
geen
Fam. Mentens
BelgiŽ
03/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,2
mooie ligging in de natuur, mooie wandeling met gastheer (hertjes gezien), mooie kamers, zeer comfortabel bed.
Het avondeten is lekker en werd leuk buiten geserveerd.
Naar ons gevoel een verblijf voor koppels of gezinnen met grotere kinderen.
er waren te veel kleine bedenkingen om het voor ons een volledig geslaagde verblijf te noemen : 's morgens werd er wat te veel nadruk op gelegd dat onze kleine kindjes stil moesten zijn, pampers mochten we zelf in het dorp in de container doen, het vuile badlinnen dat op de grond lag, werd terug opgehangen voor te drogen zonder het te vervangen.
Paul Vranckx
BelgiŽ
06/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
Rustige ligging. Zeer vriendelijke uitbaters.
Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.
Alain wist ons veel te vertellen over de omgeving (veel reeŽn en enkele bevers gezien).
Tip: enkele wandelingen in de omgeving uitstippelen. Zo mogelijk een bezoek aan een grote boerderij?
Excellente keuken, Eveline is een echte keukenprinses!
Geen
Luc en Viv De Waele-De Clercq
BelgiŽ
15/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Enorme inzet van ons gastgezin voor hun gasten. Wij kunnen niet beter wensen.
De plannen voor de toekomst zien er zeker veelbelovend uit. Laat jullie inspireren, het resultaat zal ongetwijfeld veelbelovend zijn.
Luc en Gerd ("Luukske en Hťrdje" op zijn Alain's)
BelgiŽ
16/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Het was zo fijn,
dat we te gast mochten zijn,
bij Evelien en Alain.

Enthousiasme en creativiteit,
je vindt ze overal terug in Moulin de Broaille,
Wijd en zijd.

Wij kwamen er tot rust aan de heerlijke dish
en dat samen met de prachtige omgeving en de natuur
het kon niet mis!

Bedankt Alain en Evelien,
en als het even kan...
dan zullen we mekaar zeker weer zien.

Liefs.
Gerd en Luc uit Geel (Lees: Heel)
Alain's hoofd blinkte te fel! Kreeg is soms hoofdpijn van!
Johnny & Terry Letellier
BelgiŽ
28/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
nog maar ťťn dag terug en al heimwee, dit zegt veel over ALLES, we willen TERUG gaan
Luc en Hilde
BelgiŽ
27/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
een zalig verblijf, spijtig dat het maar twee nachtjes op doorreis waren, er is heel wat te zien en te doen in de buurt. 's avonds verveel je je niet in zo'n aangenaam gezelschap !!
Guy en Martine
BelgiŽ
21/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Wij hebben 8 dagen verbleven in de Chambres d'hotes van Alain en Evelien.
Absoluut een aanrader voor wandelaars, mountainbikers en fietsers, natuurliefhebbers en levensgenieters...
Dit hebben we allemaal zelf persoonlijk ervaren!
Na een dag ontspannen hebben we genoten van het lekkere eten dat Evelien en Alain met veel liefde klaarmaakten.
Een ideale vakantie in een mooie gerenoveerde watermolen! EEN AANRADER!!!
Asselman Angela
BelgiŽ
09/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Hier kan men leven zoals God in Frankrijk! Lekker eten,koude Duvel of Bourgognewijn,mooie natuur en fijne gastheren.Bovendien waren onze kids ook dolenthousiast. Een aanrader!
Nick en Sabine
BelgiŽ
09/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Heel rustig gelegen, vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en drinken, kamers tip top in orde en elke dag grondig schoongemaakt en dit voor een heel schappelijke prijs. Een aanrader !
We zullen naar eventueel negatieve punten zoeken bij ons volgende verblijf
Frank, Wendy, Kobe & Daan
BelgiŽ
10/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Alain & Evelien, we hebben enorm genoten van het korte verblijf. Het eten was lekker en bovenal voelden onze zonen zich zeer welkom. In ieder geval een aanrader voor gezinnen met kinderen. Eens alles is afgewerkt, zal het alleen maar beter worden!
Evy,Kevin & Ella
BelgiŽ
21/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Alain & Evelien,we hebben een super verblijf bij jullie gehad!!Jullie zijn heel gastvrij,de kamers zijn prachtig,de molen en de tuin zijn een stukje "paradijs op aarde"!!Het ontbijt maar zeker de Diners waren voortreffelijk...en de avonden zijn supergezellig,Alain heeft heel wat interessante verhalen over Bourgogne.Wij komen zeker nog eens terug!!
baeyens hugo
BelgiŽ
14/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,8
een pracht van een chambre d'hote,mooie ligging in de natuur,mooie ruime nette kamers,een goed ontbijd,zeer lekker avondeten,en twee prachtige eigenaars die ons elke dag met de glimlach in de watten legden, de max.wij gaan zeker terug !!!!!
geen enkel negatief punt.
Joeri en Sarah
BelgiŽ
22/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
10,0
Lieve Alain en Evelien,
wij hebben bij jullie enorm genoten! zeer warm onthaal, fantastisch lekker eten! Prachtige kamer en schitterende omgeving!
zalige ligzetels!! wij komen zo ie zo terug!! hoe rapper hoe liever!!!
Wij hebben lang nagedacht want meestal is er altijd wel iets dat je kan verbeteren maar bij jullie hebben we echt niets negatiefs op te merken!!! doe zo voort! jullie zijn fantastische lieve mensen!!!!!
Peter en Anne-Marie Lepere Hoedt
BelgiŽ
28/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
Fantastisch onthaal bij lieve, warme mensen. Na onze vermoeiende motorrit was het net een beetje thuiskomen. Lekker en verfijnd eten, luxueuze kamers, aangenaam gezelschap en dit alles in een schitterende omgeving. Het ruime aanbod aan Belgische bieren niet te vergeten ;-)! Voor ons motards ook heel belangrijk, de veilige stalling voor onze machines! Ik kijk alvast uit naar ons volgend verblijf bij Alain en Evelien! Groetjes.
Ons te kort verblijf!!
sven en dominique
BelgiŽ
27/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
een echte aanrader - prachtige omgeving - geweldige keuken door de gastvrouw zelf bereid - motards zijn zeer welkom - een geloten garage voor de moto's - wij komen zeker nog eens terug
Stijn, Lieve & Mill
BelgiŽ
16/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,8
Zeer goed onthaal, verzorgde table d'hŰtes en lekker ontbijt, warme en nette kamers, kindvriendelijke mensen, gewoon zeer leuk !
Niets van opmerkingen.
Nathalie & Edwin
BelgiŽ
09/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
Op deze mooie plek, ja zelfs aards paradijsje, kan men volledig tot rust komen, genieten van de natuur en uiteraard ook ter plaatse hťťl lekker tafelen ; een ťchte aanrader !! Uitkijken naar een volgend bezoekje is absoluut dť boodschap 8-))
't Is helaas altijd vééééééééél te snel voorbij %-(
teirbroodt
BelgiŽ
25/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
Hartelijke verwelkoming door de sympathieke gastheer en vrouw Alain en Evelien.
Alles perfect in orde.
Zowel de kamers met heerlijke regen douche als het prachtige ontbijt en avondeten. Alles tip top!
Daarbij nog het prachtige landschap, het kleine riviertje in de tuin en het prachtige weer, kortweg genieten, genieten....
tot een volgende keer.
nadien moet je weer naar huis ;-)
Biesbrouck
BelgiŽ
26/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,8
heel goed ontvangen, een verzorgd ontbijt ,propere nieuwe kamers met aangepast sanitair.
kindvriendelijk .
wij gaan zeker terug!
voor deze die van rust houden is deze locatie een aanrader!
Sarah Vullers
BelgiŽ
26/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
Prachtig, ruime kamers met magnifieke badkamers. Prachtig terras en tuin. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader!
raymond voet
Nederland
14/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
Na een mooie reis (800 kilometer) aangekomen in een mooie omgeving en ontvangen door Alain en Evelien,gastheer en gastvrouw van Moulin Broaille.Wij hebben hier 3 dagen mogen logeren in de sound of music,een prachtig nieuwe kamer met mooie doucheruimte.
Alain als Evelien hebben ons gedurende tijd echt verwend,lekker ontbijten in de zon,avondeten op het terras met uitkijk over het beekje met mooie tuinen!Daarna nog een afzakkertje aan de bar.Wij hebben meteen weer geboekt!
Geen of het moet het te korte verblijf zijn!
Wouters
BelgiŽ
14/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
Prachtige kamers, lekker eten, supervriendelijke gastvrouw en -heer.
Zeker voor herhaling vatbaar, we zijn benieuwd hoe het er uitziet als alles afgewerkt is!
Van Hecke Sabine
BelgiŽ
20/03/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2011
10,0
Heerlijk rustig verblijf bij sympathieke uitbaters,lekker en verzorgt eten en prachtige nette kamers. Een aanrader
De Schepper Frank
BelgiŽ
17/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
10,0
Op Facebook wordt de melding gemaakt dat deze chambre d'hotes een gestolen onafgewerkte website heeft.
fam Van Nieuwenhoven
BelgiŽ
05/01/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
10,0
warm onthaal, leuke sfeer, omgeving super mooi om te bezoeken er is voor iedereen iets (cultuur, fietsen, wandelingen, ontspanning,...), kamers zijn proper, lekker eten 's avonds merci evelien, zo kan ik maar doorgaan.
Is een echte aanrader. Wij komen zeker nog terug.
geen