B&B Hacienda Riogordo
Cerro de la Sacristia 107
29 180 Riogordo-Malaga
AndalusiŽ - Spanje
www.hacienda-riogordo.com
Locatie9,7
Service9,9
Comfort9,8
Hygiene10,0
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,8
Gebaseerd op 110 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Nico Debruyne
BelgiŽ
19/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2016
10,0
Een schitterende plaats om te verblijven , alles is tot in de puntjes verzorgd en de gastvrouw en gastheer doen er echt alles aan om hun gasten te verwennen .
nihil
Noreilde Sylvie
BelgiŽ
27/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
Prachtige ligging, goed uitgangspunt voor bezoeken, vriendelijk onthaal, lekker ontbijt, mooi zwembad, propere kamers, mooi verblijf.
Geen
Reyniers Jean
BelgiŽ
31/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
op alle vlakken top adres!
geen
Evelien
BelgiŽ
31/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
We hebben een super verblijf in Hacienda Riogordo achter de rug. Alles was dik in orde: heel mooi en volledig uitgerust appartement, prachtig groot zwembad, petanque, pingpong, spelletjes voor de kids, verzorgd en lekker ontbijt, veel info over de streek oa uitgestippelde wandelingen en uitstappen, schitterende ligging, Filip en Valerie staan altijd paraat als je vragen hebt en doen alles om je verblijf naar wens te maken, Cedric entertaint de kids,...en nog zoveel meer. Wij en onze kids hebben er enorm van genoten. Jammer genoeg bleven we er maar 5 nachten...
Kristel vantuycom
BelgiŽ
16/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
Mooie ligging, kort bij de mooie bezienswaardigheden.
Fijne mensen
Alles tip top in orde.
Geen
Tyvaert
BelgiŽ
24/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,6
kindvriendelijke - uitbaters doen alles met heel veel zorg - uitzicht vanuit het zwembad - de maaltijden zijn suuuuuuper
Lieve Lombaert
BelgiŽ
26/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Super om daar te verblijven!!!
Geen!
dekeyser
BelgiŽ
29/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Niets toe te voegen aan de vorige positieve commentaren .
Voor ons wat een B&B moet zijn :
- schitterende locatie
- Heel rustig gelegen
- mooi ingerichte en ruime kamers met alle comfort
- 10/10 voor netheid
- Perfecte gastheer en gastvrouw
- Verzorgd en smaakvol ontbijt
- mogelijkheid om enkele malen per week s' avonds te tafelen
- en zo veel meer

Bedankt Valerie en Filip om ons verblijf zo aangenaam te maken
Vanhoutte- Herpoel
BelgiŽ
23/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,8
heel proper, hartelijkheid, goede kennis van de regio, regionale produkten bij ontbijt en bij de table d'hote.
prachtige ligging in de natuur, rustig,
Pascal en Pegie
BelgiŽ
29/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,8
Vanaf het ontvangst tot de laatste minuut alles prima geregeld en in orde

De + punten.

Vriendelijkheid
Ontbijt en diner
Locatie ( wat een uitzicht )
Netheid
Kamer
De afgesloten parking voor de huurwagen
De mappen met de uitgestippelde wandelingen die gemaakt zijn voor de gasten.
De info over de buurt ( restaurants ) en de grootsteden ( Malaga , Cordoba ,Granada enz. )
En dan nog de persoonlijke info van Valerie en Flip die je op elf moment van de dag kan krijgen over parkings ,restaurant enz.
Alles is prima geregeld voor de gasten

De Ė punten

Geen gevonden
Het zal moeilijk zijn voor de volgende b en b te kiezen.
We gaan zeker nog eens terug
Te snel voorbij
Ingrid, Michel, Jonathan & Matthias
BelgiŽ
05/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
9,8
Heel vriendelijke ontvangst door Valerie en Filip. Prachtige locatie en heel mooie B&B. s' Morgens lekker ontbijten in het zonnetje met de bergen op de achtergrond.

Valerie verwende ons met heerlijk zelf gemaakte confituren, cakejes, taartjes, vers sinaasappelsap, smoothies, ... en Filip zorgde elke ochtend voor onze eitjes.

Prachtige & ruime kamers met alles erop en eraan. Mooi terras en zwembad.

Een echte aanrader om van hier uit het mooie Andalusia te ontdekken.

In de ruime lounge lagen mappen met tips voor trips, kaartjes en andere info om de streek te verkennen. Ook de tapa-avond zullen we niet gauw vergeten.

Zelfs in de vroege ochtend voor ons vertrek naar huis stond ons ontbijtpakketje klaar om mee te nemen naar de luchthaven.

Als we 12/10 konden geven dan zouden we dat zeker doen.

Wij komen zeker nog eens terug.

Top !!!!!!

Bedankt Valerie, Filip & Cedric voor dit aangename verblijf (en ook Tigra & Lotje)
Dat de tijd daar enorm voorbij vliegt.
Heidi Vervaque
BelgiŽ
20/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
10,0
unieke ligging, nette en tot in de details verzorgde (familie)kamer, vorstelijk ontbijt, mogelijkheid tot aanschuiven voor het avondmaal (wij kozen voor de tapas-avond, een aanrader!), heel ordelijke informatie over deze prachtige streek (de gastvrouw en -heer zijn heel bereikbaar voor extra info), heel mooi zwembad (was wel nog wat frisjes in maart),
Caroline
BelgiŽ
05/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
10,0
Heerlijk en gevarieerd ontbijt, prachtige omgeving om tot rust te komen na een daguitstap in de wijde omgeving. Elke dag worden de kamers schoongemaakt. Je vindt er alle nodige tips om de streek te verkennen.
Vandenheede Bart & Marieke
BelgiŽ
12/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
Wie graag AndalusiŽ wil ontdekken, moet naar HaciŽnda Riogordo. Heel veel te zien dichtbij, maar ook iets verder af! Wie eerder de rust opzoekt, vindt die ook. Wij logeerden in de casita en die raad ik iedereen met jonge kinderen aan (koelkast, keukentje). De kamer is ruim, verzorgd en voorzien van alle comfort. De casita wordt dagelijks gepoetst. Filip & Valerie zorgen ook voor een aangepast avondmaal. Alleen jammer dat dit afhangt van het aantal inschrijvingen. Wij hadden graag meer van hun prima kookkunsten geproefd. De sfeer zat zeker goed. Filip, Valerie ťn zoon Cťdric zijn uitstekend op elkaar ingespeeld! Wij keren met heel veel plezier terug!
Onvindbaar, daarom keren we heel graag 's terug!
Doe zo voort Valerie, Filip én Cédric. Jullie zijn een fantastisch trio!
dries hondekyn
BelgiŽ
22/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
sublieme lokatie met toffe eigenaars( Valerie en Filip)
nette kamers, uitstekende hygiene
mooi zwembad,lekker eten zowel ontbijt als menu s'avonds
leuke en ongedwongen sfeer met Valerie, Filip, Cedric en andere gasten
geen denken aan
Andy Demeurisse
BelgiŽ
05/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
Aangename uitbaters.
Schitterende ligging, spectaculair zicht.
Heel netjes overal.
Veel nuttige streekinfo te verkrijgen bij de uitbaters
...alles eigenlijk, dit is de top!
ik zou het echt niet weten.
Patrick en Gill
BelgiŽ
21/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
10,0
Begin juni gingen we voor de 2de maal naar Hacienda Riogordo in AndalusiŽ . Alleen dat al geeft aan dat we deze B&B enorm op prijs stellen. Gastheer Filip en Ėvrouw Valerie doen dan ook hun uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken, ze doen het met hart en ziel.
Dat begint ís morgens al met een voortreffelijk ontbijt met superlekker en Ėvers brood en broodjes, een eitje naar voorkeur, vers geperst sinaasappelsap, ontbijtgranen, een aantal bijzonder smakelijke streekproducten, vers fruit, zelfgemaakte confiturenÖ En wanneer Valerie en Filip hun kookkunsten Ďs avonds tentoonspreiden (facultatief, bij voldoende belangstelling) worden alle zintuigen geprikkeld: plaatselijke gerechten met een Belgisch tintje, begeleid door uitstekende wijnen, brengen de innerlijke mens in hogere sferen.
Ditmaal logeerden we in de kamer Vinuela: wanneer we de kamer binnengingen vielen onmiddellijk de frisse geur, de smaakvolle inrichting en het vele licht op. Met oog voor detail worden de kamers dagelijks gepoetst. De locatie van de b&b is echt prachtig, het uitzicht rondom je is adembenemend. Hoe dikwijls hebben we niet tegen elkaar gezegd: ďdat hebben we thuis niet.Ē Omringd door bergen en olijfboomgaarden voel je de rust in elke vezel van je lichaam kruipen. Dit is werkelijk onthaasten met een grote O.
In de lounge vindt men brochures en plannetjes van alle mogelijke bezienswaardigheden in de nabije en verre omtrek en altijd zijn de gastheer en Ėvrouw bereid tips en advies te geven over uitstappen, restaurantjesÖ Ze hebben zelfs een aantal wandelingen ontwikkeld die vanuit de hacienda vertrekken. Met behulp van een duidelijke wegomschrijving en voldoende foto ís kan je de prachtige omgeving te voet ontdekken.
Hacienda Riogordo en bij uitbreiding AndalusiŽ hebben ons hart gestolen. De dag na terugkeer waren we beiden, zonder dat we het van elkaar wisten, al aan het kijken of we nog een voordelige vlucht voor het najaar konden op de kop tikken. Wordt ongetwijfeld vervolgd!
nihil
Frauke & Arne
BelgiŽ
21/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,8
Heel vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw. Prachtige en rustgevende omgeving. Uitgebreid en verzorgd ontbijt. Heel lekker eten en drinken. Gezellige en heel nette kamers. Wij komen graag nog eens terug! Sterke aanrader.
Rudi & Christiane
BelgiŽ
16/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
Heerlijke tijd gehad. Philip en Valerie zijn de perfecte gastheer en -vrouw, zeer vriendelijk en behulpzaam, we kregen leuke tips voor uitstappen. Ontbijt perfect met zelfgemaakte streekproducten , zeer lekker ! De maaltijden 's avonds waren heerlijk. Kamer was zeer proper en het domein is prachtig en goed onderhouden. Wij gaan zeker terug !
Marian en Werner
BelgiŽ
28/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
Een ongelooflijk idyllisch uitzicht, een afwisselend, hoogstaand 5 ***** ontbijt, alles kraaknet, verzorgd... Heel handige foto-boekjes voor wandelingen en uitstappen in de regio.
Centraal gelegen voor cultuur en natuur. Valerie en Philippe, de perfecte gastheren!
lapere
BelgiŽ
08/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
Een prachtige plaats om te genieten van natuur, cultuur en gastronomie.
Heel vriendelijk onthaalt door Valerie en Filip.
Hier kan men volledig tot rust komen of een goeie wandeling maken.
Er zijn heel veel mogelijkheden.
gino en clodine santy -rabau
BelgiŽ
08/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
9,8
Heel nette hacienda,verzorgd ontbijt met streekproducten, mooi zwembad, prachtig uitzicht , ruime appartement-kamer, vriendelijke uitbaters,eigen parking ( afgesloten ),centrale ligging...alles om een onvergetelijke tijd door te brengen.
we kunnen het niet verzinnen
loyson daisy
BelgiŽ
08/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
alles aan B&B HaciŽnda Riogordo is prima, super, en nog veel meer !!!
niets, niks, geen,
Els
BelgiŽ
01/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
B&B Hacienda Riogordo is een kraaknet droomparadijs in een prachtige omgeving. Je ontbijt er met een prachtig panoramisch zicht voor uw neus! De regio heeft er heel veel te bieden en voor elk wat wils. De zťťr gastvriendelijke uitbaters Valerie en Filip hebben er trouwens prachtige wandelingen uitgestippeld te vertrekken van uit de Hacienda.
De prijs/kwaliteitsverhouding zit ook goed. Het is ook leuk dat je een aantal keren per week kan genieten van de kookkunsten van de Valerie en Filip en toch ook de keuken van de streek kan ontdekken. De kamers zijn ook zeer mooi en romantisch ingericht en worden dagelijks kraaknet onderhouden
Ook zeer leuk dat het concept B&B blijft en de kans zeer groot is om de andere gasten te leren kennen.
Een B&B zoals deze is moeilijk te evenaren!
geert
BelgiŽ
05/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2015
9,4
zeer vriendelijk onthaal - mooie kamers - lekker ontbijt met zelfgemaakte producten - lekker avondmaal - zeer goede service
Van de Walle
BelgiŽ
14/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2015
10,0
Topadresje! We gaan er zeker nog eens terug! Prachtige hacienda, alles tot in de puntjes verzorgd! Je start de dag met een overheerlijk ontbijt met lokale specialiteiten! Ook 's avonds kan je af en toe aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Alles is hier in superlatieven.... Mooie kamers die iedere dag gepoetst worden, groot zwembad met fenomenaal uitzicht en een ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de kust, cultuursteden en het mooie binnenland. Heel vriendelijke uitbaters!!!
Geen!!!!
Cathy
BelgiŽ
06/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2015
10,0
Een adresje dat je aan iedereen durft aan te raden. Alles perfect in orde, het is er zeer aangenaam logeren!
Fam. Vanheste
BelgiŽ
29/04/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2015
9,6
Heel leuk verblijf gehad. Het weer konden we jammer genoeg niet bestellen , dat was een tegenvaller, maar we werden heel goed bijgestaan qua bestemmingen in de nabijheid met beter weer.
Super lekker ontbijt, groot zwembad en aangename eigenaars!
Berdien & Ad
Nederland
11/10/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2014
10,0
Geweldige locatie met schitterende vergezichten. Keurig verzorgde kamers en appartementen die iedere dag gepoetst worden en voorzien van schone handdoeken. Warme spontane ontvangst door Valerie en Filip. Heerlijk ontbijt met iedere dag een ander streekgerechten en vers fruit. Ook aan mijn glutenvrij dieet is veel aandacht besteed. Top! Voor een dagje uit zijn er ontzettend veel documentatie en routes aanwezig aangevuld met de vele tips van Valerie en Filip. Heerlijk zwembad. En een altijd goed gevulde koelkast waar de gasten gebruik van mogen maken! Een echte aanrader, we komen zeker terug!!
VAN HAUWERMEIREN Remi- VAN PETEGHEM rita
BelgiŽ
01/11/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2014
10,0
Samen met onze vrienden hebben we een fijne vakantie gehad bij Valerie, Filip en zoon Cedric. Zeer goede ontvangst, veel uitleg over uitstappen zelfs over het weerbericht, welke kant van de mooie streek die we het beste konden bezoeken die dag. Veel documentatie beschikbaar in de BB, zorgvuldig geklasseerd per stad of streek. Een echte aanrader.
Royers
BelgiŽ
10/11/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2014
10,0
Nadat wij in het voorjaar hier nog waren, konden wij niet anders als onmiddellijk terug te
komen. En het was een beetje Ďthuisí komen als wij Valerie, Filip en Cťdric terug konden begroeten. Zij doen echt alles om het zo aangenaam mogelijk te maken voor hun gasten. Niets was te veel gevraagd.
Heel mooie kamers, smaakvol en heel proper. Fantastisch ontbijt, ook als wij vroeger moesten vertrekken voor een uitstap was dat geen probleem. Jij kan ook broodjes vragen voor in de middag, waar wij flink wat gebruik van hebben gemaakt.
De haciŽnda liegt wat op een heuvel, weg van alle drukte, ideaal om aan het zwembad te ontspannen en van de fantastische uitzicht op de bergen te genieten. Toch ook vrij centraal in de regio, als uitvalsbasis voor verschillende uitstappen naar zee, Cordoba, Granada of de directe omgeving, waar ook van alles te doen is. Perfect uitgewerkte routes, trips en tips liggen klaar en worden graag verder uitgelegd.
De ideale plek dus voor een vakantie !
Het enig nadeel is, dat onze kinderen nu nooit meer naar een andere B&B willen gaanÖ
Henri & Lizy
BelgiŽ
30/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Alles is op en top zoals mijn score aangeeft. Zelf uittesten en u zal hetzelfde beoordelen als wijzelf.
patrick en nicole
BelgiŽ
07/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,0
superleuke b&b. Professionele uitbaters. Valerie en Filip zijn supertoffe mensen. Alles is tot in de puntjes geregeld. Filip heeft me zelf bijgestaan bij de locale garage voor depannering van een lekke band.
Dat we terug naar belgie moesten gaan = hebben zelfs nog wat getrokken door boeking van een extra nacht.
Familie De Corte-Van Gerwen
BelgiŽ
17/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,8
Fantastische site. De eigenaars (Filip, Valerie en Cedric) zijn zeer aangename mensen die ervoor zorgen dat de gasten het goed hebben en aldus een fijne vakantie beleven. De hele locatie ademt gastvrijheid uit. De huisvesting is prima, het uitgebreide ontbijt is ruim voldoende, het zwembad is fantastisch. Je kan je eigen dagprogramma samenstellen aan de hand van zeer uitgebreide documentatie die systematisch is samengesteld. De eigenaars geven advies voor de kleine en grote eetmogelijkheden in de omgeving of verder op. Kortom: een aanrader.
Dirk,Karin, Ilke,Nona
BelgiŽ
26/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,8
Dit is een TOP B&B. Prachtig gelegen met schitterend uitzicht. Filip , Valerie en Cedric beheersen de kunst om je een aangename vakantie te bezorgen. Info brochures en mappen genoeg aanwezig met tips over uitstapjes en interessante adressen. De ijskast met de nodige dranken is steeds goed gevuld.
Schitterend zwembad waarin de kinderen zich goed hebben geamuseerd . Ook het contact met de andere gasten was zeer aangenaam (vooral met Willy en Leen). De tapas avond in riogordo was zeker geslaagd ( Valerie en Filip weten perfect wat ze moeten bestellen) . Het domein was super onderhouden en de poetsvrouw neemt elke dag ruimschoots haar tijd om u terug een frisse kamer te bezorgen (chapeau)
Dat we naar huis moesten op de dag dat er bbq was.
Buytaert -Smets
BelgiŽ
30/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Fantastische b&b met prachtige ligging tussen de bergen; uitstekende service en
superverzorgd ontbijt in het zonnetje; heel mooie en ruime kamers;heerlijk vertoeven in patio
Gezllige sfeer en Valerie en Filip altijd heel attentvol met goede tips en ruime documentatie vr uitstapjes; ook zoon Cedric draagt zn steentje bij dr zich in te spannen vr het "entertainen" van de kinderen: Absolute aanrader!!
van dijck-maes
BelgiŽ
18/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,2
mooi locatie, gastvrije mensen, heel proper, ontbijt en themadiners heel lekker.
je voelt je er dirrect thuis!!
verbraeken
BelgiŽ
27/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Zeer kindvriendelijk, netjes en super mooi!
Verscheure F.
BelgiŽ
02/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Mooie B&B met prachtig uitzicht op de bergen.
Alles perfect in orde gebracht door de vriendelijke en behulpzame uitbaters.
Mooi uitgestippelde reisroutes en tips voor bezoeken aanwezig.
Restaurants iets verder afgelegen.
D'Haene Jan- Vanoverbeke Marijke
BelgiŽ
13/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,4
prachtig gelegen, super zwembad, redelijk centraal voor uitstappen te doen
zeer veel informatie ter plaatse
frigo voor de bezoekers
Rik Veerle en Justine Freddy en Rita
BelgiŽ
15/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Een stukje paradijs tussen de zee en de natuur !!!
De mooiste B&B dat we al bezocht hebben.
Valerie, Filip en zoon Cedric doe zo verder,
zodat we nog eens kunnen terug komen!
Jullie B&B is een echte aanrader!!!
Bal
BelgiŽ
16/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
10,0
Super vriendelijk onthaal door Valerie en Filip, deze mensen hebben de kunst begrepen om je een aangename en leuke vakantie te bezorgen. steeds ter beschikking en toch discreet op de achtergrond. De B&B beschikt over mooie kamers en een leuk zwembad met uitzicht over de streek. Het ontbijt is elke morgen verzorgd en net iets anders met lokale specialiteiten. Je kan van hieruit de streek verkennen en zowel Granada, Malaga als Cordoba zijn vlot te bereiken, maar je mag zeker niet de directe omgeving vergeten met zijn typische kleine witte dorpjes en leuke vriendelijke inwoners.
van bunder marina
BelgiŽ
02/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
voor de 2de maal naar deze B&B. Het voelde als een beetje thuiskomen.
Valerie en Filip doen er alles aan om je een zorgeloze vakantie te bieden. Het ontbijt is rijkelijk en wat ook hťťl fijn is, is dat zij je de lokale producten leren kennen. Ze hebben een bron aan informatie over de streek zodat je de prachtigste dorpjes en bezienswaardigheden ontdekt. En dit wordt allemaal met een brede glimlach geserveerd. De sfeer is er top .De B&B is prachtig gelegen, je hebt een brede kijk over de plantages en de bergen op de achtergrond. Wij gaan zeker nog terug.
vande putte didier
BelgiŽ
18/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
prachtige b&b onze 2de keer dat we er verbleven en zeker niet de laatste keer.
heel hartelijke ontvangst door Valerie en Filip en Cedric, ze doen hun uiterste best om u in de watten te leggen .
Super ontbijt met streekproducten en ook de gerechten die ze s'avonds op tafel toveren zijn tot in de puntjes
verzorgd en lekker.Heel goed gelegen om de streek te verkennen,en prachtig zicht rond het mooie zwembad
een echte aanrader,mooie verzorgde kamers wij komen zeker terug !!!!
geen enkel
Ivan en Darline
BelgiŽ
08/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
9,0
Zeer mooi B&B. aangename en vriendelijke eigenaars, zeer veel informatie over wat te bezochten is in de buurt, ook waar het lekkere is om uit te gaan eten, kortom AndalusiŽ en HaciŽnda Riogordo....voor herhaling vatbaar!
Pringels Herman - De Vusser Agnes
BelgiŽ
14/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
9,8
herman jacquemin
BelgiŽ
15/04/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
10,0
Een ideale B&B. Schitterend gelegen. Een ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de omliggende steden. Ideaal ook om te wandelen.
De eigenaars stellen veel informatie ter beschikking.
De ontvangst is heel hartelijk en alles is heel verzorgd. Je merkt meteen dat Valerie en Filip dit met hart en ziel doen. Zeker een aanrader !
Carsten S
BelgiŽ
22/04/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
10,0
Uitstekende B&B met heel vriendelijke, behulpzame uitbaters, die altijd voor je klaar staan. Heel toffe ontvangst, heel familiaal. Valerie en Filip doen echt alle moeite om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Schitterende kamers, super proper, ongelofelijk kindvriendelijk mede dankzij de zoon Cedric, die echt heel lief is voor de kinderen en ze bezig houdt, terwijl de ouders kunnen ontspannen.
Centrale ligging in Andalusie, perfect als uitvalsbasis naar Malaga, Granada en Sevilla. Kortom een echte aanrader !!! De optocht tijdens de "Santa Semana" rond Pasen in Riogordo is indrukwekkend en veel minder druk dan in de grote steden in de omgeving !!!
Kaers Erwin
BelgiŽ
14/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2013
10,0
De hacienda is rustig gelegen aan de rand van het dorp op een heuvel met een geweldig uitzicht. Valerie en Filip zijn heel behulpzaam en geven veel uitleg bij het plannen van een uitstap. De kamers zijn mooi ingericht en worden elke dag gereinigd. Voor de rest was er een gezellige lounge ruimte met behoorlijk wat informatie over leuke toeristische plaatsen en de bezienswaardigheden in de buurt. De ijskast was steeds gevuld met de nodige drankjes. Het ontbijt was ronduit schitterend.
Alleen spijtig dat er geen mogelijkheid was tot nuttigen van een maaltijd op dinsdag of donderdag, maar dit had met het aantal bezoekers te maken.
Voor heel kleine kinderen is het volgens mij een minder geschikte plaats.
Katrien Van Hauwermeiren
BelgiŽ
17/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2013
9,6
Mooi aanbod uitgewerkte autoroutes in de omgeving.

Ideaal gelegen voor de natuur- en cultuurfan!

Lekkere, betaalbare eetgelegenheden in de buurt.
Van Goethem Mia
BelgiŽ
26/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2013
9,6
Rustig, vriendelijk onthaal, prima ontbijt,mooie ligging.GEwoon fantastisch.
Geen
D'Hauwers Elsje
BelgiŽ
27/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
Voor ons was het ons tweede bezoek. Nog een betere service dan vorig jaar. Zeer vriendelijke , persoonlijke ontvangst. Beschikken over zeer gedocumenteerde info. zijn altijd bereid tot extra info en uitleg. Schitterend ontbijt. Mooi zwembad (aangename temp), mooie kamers. Kortom : TOP
ik zou het niet weten
Sanne
BelgiŽ
19/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
8,8
B&B Hacienda Riogordo is zeker een aanrader. Rustig gelegen op de top van een berg. Prachtig uitzicht. Lekker eten. Mooie kamers met oog voor detail. Puur genieten!
Beernaerts Rik
BelgiŽ
19/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
10,0
super lekker en uitgebreid ontbijt
de gastvrijheid is ongelofelijk
mooie en nette kamers
prachtig uitzicht
geen
Chris & Caroline
BelgiŽ
08/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,6
Prachtige B&B goed gelegen ivm bezoeken & uitstappen doorheen AndalousiŽ.
Filip & Valerie (& zoon Cťdric) baten ondertussen een tweetal de B&B uit en kijken nog steeds hoe ze de zowat perfecte service & comfort voor de gasten kunnen blijven verbeteren.
Geen televisie op de kamer wat misschien ook overbodig is gezien het sociale aspect (tv is aanwezig in het gezellig salon) & er genoeg binnen & buiten de B&B te beleven is.
Philippe, Anne en Manon
BelgiŽ
21/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Werkelijk een top B&B! Alles tot in de puntjes verzorgd, smaakvol en met oog voor detail ingericht : het appartement, het ontbijtterras, de gemeenschappelijke gastenkamer met infomappen, spelletjes, internet ... de tuin, de ligzetels, het zwembad. Filip en Valťrie runnen hun B&B met hart en ziel en dat voel je en zie je! We hebben genoten van de rust, het uitzicht, de gezellige babbels, de interessante tips en aanraders en waren aangenaam verrast door de zeer mooie streek! Ook voor het ontbijt en de gastentafels 10 op 10! En wat onze dochter betreft, die heeft zich geweldig geamuseerd met Cťdric en de andere kinderen, genoten van het zwembad en mist Vleckie, Stan de poes en de puppies, dus hierbij dikke knuffel en tot ziens !
-
Carette Siegfried
BelgiŽ
27/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Mooie B&B en super service. Groot zwembad, mooie kamers, lekker ontbijt, goede ligging, prachtig zicht op de bergen, ... Super netjes, altijd klaar om te helpen, vele restaurantjes in de buurt ( Puerta de Malaga in Casabermeja is NIET aan te raden, zeer onvriendelijk ) maar in alle andere restaurants super service. Aanrader : in het nabijgelegen tankstation moet je echt eens de tapas proeven maar vooral het stokbrood met bacon (hmmm, nooit zo'n lekker broodje gegeten).
Het waterparadijs in Malaga is ook een aanrader als je met kinderen gaat. Alles ligt op max 1uurtje rijden van de B&B.
In deze B&B kan je vakantie niet mislukken, alles is erop voorzien om het zo aangenaam mogelijk te maken. Wii aanwezig, brochures, drankjes, chips, fruit, ... Bedankt Valerie en Filip !
geen negatieve punten
Decan Henk
BelgiŽ
30/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Mooie streek, altijd zon.
Warme mensen die heel gastvrij zijn.
Heel lekker eten!
Zo een prachtig uitzicht die zoveel rust uitstraalt.
De ideale vakantie.
Veronique roelens
BelgiŽ
29/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Adembenemende ligging op de top van een berg met een fantastisch zwembad ťcht zalig, een schitterende bed & breakfast met een ideale gastvrouw & gastheer, alles was kraaknet en verzorgd tot in de puntjes,
kortom alles was perfekt om "U" tegen te zeggen !
Els Lannoo
BelgiŽ
07/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
SUPER
Een heel professionele maar ook gezellige, aangename, persoonlijke manier van ontvangst en begeleiding. De gastheer en Ėvrouw staan steeds ter beschikking wanneer je dat wenst
De kamers zijn ruim, smaakvol ingericht, dagelijks minutieus gepoetst met ook oog voor detail. Elk heeft een eigen individueel terras De B&B is perfect gelegen (amper half uur v Malaga) om van daaruit AndalusiŽ te bezoeken Voor elk bezoek is er een brochure, een wegbeschrijving, boekjes,Ö ter beschikking en je krijgt extra tips en informatie van hen Ook gezellig is het zeer ruime zwembad. Vanuit de B&B heb je een ongelooflijk vergezicht, omgeven door olijfgaarden, bergenÖ prachtig ! Er is ook een overdekt terras en een lounge met PC, TV, salon,Ö
Culinaire verwenning : elke morgen een superontbijt met verse (eigen gemaakte) producten, een Spaans gebak en een eitje naar wens. 3x per week kan je aanschuiven voor een restaurantwaardig diner. Paella, tapas of barbecue, er worden heerlijke maaltijden getoverd
géén !
Ann Sophie Meul
BelgiŽ
07/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,8
Wij kregen een 5 daags verblijf in hacienda riogordo cadeau via hun wedstrijd op de B&B beurs in Brussel. We genoten een uiterst aangename ontvangst en een uitstekende service.
Monique Buijs
Nederland
04/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Top B & B. Excellent ontbijt. Geweldige ligging. Super schoon. Bijzondere gastvrijheid.
Geen
Didier
BelgiŽ
29/05/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
10,0
Super B&B,prachtig gelegen,zeer lekker eten ,lieve eigenaars wat wil een mens nog meer ...wij gaan zeker terug, proficiat!!!
josťe en jan
BelgiŽ
13/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
10,0
Prachtig gelegen haciŽnda met geweldig onthaal,zeer goed ingerichte kamers die steeds kraaknet zijn,gevarieerd ontbijt,3x per week heerlijk streekgerecht,zeer groot zwembad met zetels,parasols en badlakens,een aanrader - een B&B om terug te keren.
geen
Wim
BelgiŽ
13/04/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2013
9,6
Super ervaring. Zeer vriendelijk ontvangst, lekker eten en prachtige locatie
Jelle, Bob & kids
BelgiŽ
14/04/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2013
9,8
Zeer aangename vakantie: vriendelijke ontvangst, zeer proper, heerlijk ontbijt, rijkelijke tables d'hotes, ruime kamers, goede tips voor bezoek in de omgeving. Spijtig genoeg werkte het weer een beetje tegen, want het zwembad ziet er heel aanlokkelijk uit....
geen, het was veel te snel voorbij....
Sofie Maelfeyt
BelgiŽ
22/04/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2013
9,4
Een heel charmante B&B met ontzettend gastvrije eigenaars die je een echt 'thuis'gevoel geven. Kraaknette kamers; lekker, uitgebreid en gevarieerd ontbijt...
Geen uitleg, moeite, tijd is hen teveel.
Aanrader kortom!
D'Hauwers Elsje
BelgiŽ
24/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
Ons verblijf hier was veel te kort. Ik heb hier maar ťťn woord voor: schitterend; Wij deden al hťťl wat B&B's en dit was top. Zeer persoonlijke ontvangst. We zagen hen beiden doorheen de dag. Superontbijt. Vriendelijk, bereidwillilg, zeer veel documentatie over de streek en eetgelegenheden die ze zelf persoonlijk bezocht hebben. Zeer goede bedden (ruglijder), zeer proper. De paŽlla van Filip proefde we al: subliem. Ons mogen ze volgend jaar zeker terug verwachten voor meer...
Ik zou niet weten wat. Mensen die hier niet tevreden zijn....
Thea, Hans Treffers
Nederland
26/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
9,0
eric en gabrielle laddrak
Nederland
15/10/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
Helemaal niets op aan te merken, een echte aanrader.
Griet, Peter, Ward en Nel
BelgiŽ
13/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Uitgebreid ontbijt buiten onder het afdak met prachtig uitzicht. Zeer net gedekte tafels. Elke morgen wel iets speciaals wat ook toegelicht wordt door de gastvrouw/heer. Altijd wel de mogelijkheid om wat uitleg te vragen over bezienswaardigheden,.... Er is ook veel info aanwezig. Gezellige paella-avond en zeer lekker. Zeer fijne mensen.
Philip, Ingrid en Oliver
BelgiŽ
24/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Prachtige B&B (zeer comfortabele en kraaknette kamers, groot zwembad, lekker ontbijt, gemoedelijke sfeer,...) die zeer gunstig gelegen is en veel mogelijkheden biedt (veel restaurants en bars in nabije dorpjes en niet ver van Malaga en kust).
Valerie, Filip en zoon Cedric zijn discreet maar het ontgaat hen aan niks. We hebben echt genoten en al onze verwachtingen werden ingelost. Een absolute aanrader!
geen
Vinckier
BelgiŽ
21/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Perfect !!!
Familie Anckaert
BelgiŽ
25/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
warm en vriendelijk onthaal - heel kindvriendelijk - schitterend uitzicht - rustige ligging - alles kraaknet - smaakvol ingericht en ruim appartement - verzorgd en gevarieerd ontbijt - uitgebreide toeristische info ter plaatse - een echte aanrader dus!
Vertongen
BelgiŽ
26/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Fantatisch gan ontvangst tot vertrek, een aanrader !
Geen
Didier en Anja
BelgiŽ
28/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Wat een vakantie!In de prachtige B&B van de sympathieke Filip en Valerie.
Verzorgd ontbijt, heel verzorgde kamers,toplocatie en de gezellige paťllaavond en de hartelijke ontvangst!Wat wil een mens nog meer?Voor ons een dikke 10/10.Doen we zeker nog eens over!
Lut, Ronny en Jorn
BelgiŽ
25/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,4
De hacienda is prachtig gelegen. De uitbaters Filip en Valerie zijn heel gastvrij en bezorgen veel informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. De kamers zijn smaakvol ingericht en kraaknet. Het ontbijt is heel lekker en gevarieerd. Er heerst een leuke sfeer.
geen
Frans en Annemie
BelgiŽ
04/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Heel mooie b&b zeer net alle comfort uitbaters helpen de gasten bij alles wat ze vragen vb uitstappen eetgelegenheden kortom ze verdienen een dikke 10
geen
Geyskens
BelgiŽ
01/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
Heerlijk ontbijt. Zeer vriendelijke eigenaars. Fijn, ruim zwembad.
Leen
BelgiŽ
04/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Net zoals vorig jaar was ons verblijf weer perfekt!
franÁois paris
BelgiŽ
25/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
ons tweede verblijf in de hacienda en weeral alles super! thx Valerie & Filip
Monique Buijs
Nederland
29/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Schitterende rustgevende ligging, gastvrije gastvrouw en gastheer, zeer proper, geweldig ontbijt, gemoedelijke sfeer.
Geen
Rita Vergouwen
BelgiŽ
10/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,8
Help, we willen dit adres voor ons zelf houden maar doen niet anders dan vertellen hoe goed het is in Hacienda Riogordo. Met groeten aan Vlecky.
Marcel
Nederland
12/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Wat een heerlijke plek! De eigenaren van deze B&B hebben begrepen wat service en gastvrijheid is. Je voelt je er welkom en niets is ze te veel. Alles ziet er netjes en schoon uit. Een echte aanrader voor je reis door Andalusie.
Vanbeselaere Luca
BelgiŽ
17/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,6
Zeer vriendelijk onthaal. Aangename en heel nette locatie. Rustig gelegen.
Devos Guy
BelgiŽ
20/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,8
Aanrader!!!
Johan en Riet
BelgiŽ
15/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Schitterende accommodatie in Zuid-AndalusiŽ, hartelijk onthaal, een superlekker ontbijt met een persoonlijk accent (homemade konfituur) op het terras en met zicht op de omgeving. De info ter plaatse is up-to-date en persoonlijk (weer, bezienswaardigheden, restaurants in de omgeving, ...). Niet twijfelen om te boeken !
Robrecht
BelgiŽ
15/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Deze B&B is absoluut meer dan de moeite waard. Prachtige omgeving. Ideale uitvalsbasis (weg van de toeristische drukte van de kust, maar toch is de kust nog vlot bereikbaar) zowel voor culturele uitstappen als voor trips in de omliggende natuur. Hartelijke ontvangst en uitgebreid advies door de eigenaars voor trips of activiteiten. Heel kindvriendelijk en tevens super net en hygiŽnisch. Kortom: een aanrader.
Hendrik en sabien
BelgiŽ
16/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
De gastvrijheid, de service, de vele tips voor uitstappen, restaurants, wandelingen, het unieke kader en de rust maken er een topvakantie van.
De kamers zijn allemaal uniek, smaakvol en warm ingericht met een knipoog van de gastvrouw. Een aanrader is zeker het aanschuiven voor de tapas of de paŽlla gekruid met de vriendelijkheid en het enthousiasme van de Filip en Valťrie!
Hendrik & Katrien
BelgiŽ
15/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,4
we werden tot in de puntjes verzorgd, lekker ontbijt, we huurden 2 aparte zeer confortabele kamers voor ons en de kinderen, aansluitend met een leuk privť terrasje, sanitair mooi ingericht, lekker haardvuurtje in de lounge voor de kille avonden in april. Twee mensen die hun tweede seizoen opnieuw met passie en vol energie gestart zijn. Wat ons betreft een aanrader! Hopelijk zorgen ze goed voor zichzelf zodat ze ons nog eens in de toekomst kunnen verwennen.
Geen. Het weer, ondanks koude zwembad toch een duikje genomen..!
Luc Du Bois
BelgiŽ
06/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,4
zeer vriendelijk onthaal en heel veel tips voor uitstappen, restaurants en natuurtrips. Het ontbijt is uitgebreid en lekker, het appartement waar we logeerden ruim en piekfijn in orde. De omgeving is prachtig en je kan er uitstappen maken naar dekust maar ook in de bergen of naar ťťn van de mooie cultuursteden. Bedankt Valťrie en Filip. Groeten aan Cťdric en aan Vlekkie. We komen zeker terug.
Luc en Evelyn
een king size bed misschien ?
Buytaert Etienne
BelgiŽ
28/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Fantastisch en supergastvrij onthaal; schitterende hacienda met fantastisch uitzicht en goed uitvalsbasis om het echte Andalusie te verkennen:
Super lekker en verzorgd ontbijt in het zonnetje met zicht op de mooie omgeving; Heel veel info en tips ter plaatse van Filip en Valerie die zich uitsloven voor hun gasten;Wij komen zeker terug!! zet de Duvel maar al koud !!
Tine en Guido
BelgiŽ
02/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2012
10,0
Alles was perfect in orde in deze B&B.
Mia en Jojo
BelgiŽ
04/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2012
10,0
Fantastisch mooi gelegen B&B met een groot zwembad. Filip en Valerie zijn bijzonder gastvrij en hartelijk. Kamers zijn zeer smaakvol ingericht. Heerlijk ontbijt. Voor wie houdt van rust en stilte is dit de aangewezen plek. We waren hier 2 keer en komen zeker nog terug.
Helemaal niets.
francois paris
BelgiŽ
28/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
wat een aanrader, supergezellig, toffe ontvangst...etc!
gewoon naar toe gaan en mee genieten!
Chantal Bosschaert
BelgiŽ
19/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,6
Rustige ligging, een super uitzicht...zo stil..iedere ochtend een compleet ontbijt met veel variatie, streekproducten. De gastvrouw is goed op de hoogte van de bezienswaardigheden in de streek, er zijn verschillende info en boeken in te zien..De kamer ruim, super netjes..We hadden een prachtige reis..
Echt niets...
Reyniers Jean en Sofie
BelgiŽ
28/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Supervriendelijke ontvangst, prachtige haciŽnda, prachtige omgeving, niet te ver van luchthaven, onberispelijke service, alles kraaknet, uitstekende verhouding prijs/kwaliteit, subliem ontbijt
geen
Tillaert
BelgiŽ
30/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Dit is een stukje paradijs op aarde. Je word er echt in de watten gelegd. Het is uitstekend gelegen om de mooie plekjes in de buurt te ontdekken. Aan alles is gedacht. De uitbaters staan altijd klaar en hebben meer dan voldoende info over de streek. We zijn met de auto geweest en zelfs de trip is de moeite waard. Zeker een aanrader.
fam. jacobs lesy
BelgiŽ
28/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,6
zeer rustige ligging en toch maar een uurtje rijden met de auto naar luchthaven de zee of de grotere steden

hygiene en gastvrijheid de taal uiteraard
niet echt een
Santy Peter
BelgiŽ
04/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Een aanrader over de ganse lijn!
Alles is aanwezig om een schitterende vakantie door te brengen.
Kortom , allen daarheen!
geen
Leen
BelgiŽ
06/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Een prachtige B&B. wij gaan er zeker terug en raden iedereen aan om dat ook te doen.
Puur genieten!
hyacinta
BelgiŽ
09/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
prachtige ligging, voor uitstappen variatie troef : kust, cultuursteden, typische dorpjes, zelfs woestijnvlakte... voor elk wat wils. Wat de B & B zelf betreft : 10/10, kraaknet, zeer gastvrij gezin met kennis van zaken en oog voor detail, lekker eten, mooi zwembad met een ultiem zicht. Dit was een perfekte vakantie !!!
absoluut geen enkel negatief punt!
Jean-Pierre
BelgiŽ
22/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Heel mooi uitzicht op de bergen, groot zwembad, mooie en nette kamers, service tip-top in orde, heerlijk ontbijt met meer dan voldoende keuze, voor het avondeten is de paella zeker een aanrader ,aanwezigheid van computer en internet was zeker een pluspunt voor onze tieners! En het mooie weer kregen we er kado bij! Deze B&B is zeker een aanrader!
borra johan
BelgiŽ
07/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,6
Leuke B&B. Heel familiaal. Vriendelijke ontvangst en alles naar wens van de gasten.
Johan en Martine
BelgiŽ
10/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,8
Er zijn zoveel positieve punten, ontdekken is de boodschap!!
Geen
Joost van der Spek
Nederland
24/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,2
Eigenlijk alles: vriendelijk, mooi, lekker eten, uitstekend ontbijt, zeer behulpzaam
Achter de oleanders langs het zwembad gaat het wat steil naar beneden, wat een beetje griezelig is met kleine kinderen.
familie van Son-Beekman
Nederland
24/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,4
De zeer hartelijke ontvangst door Valerie en Filip en hun aandacht voor iedereen. Ook hun kookkunst was voortreffelijk. Het waren gouden dagen!
Het zwembad is ook heerlijk voor grote en kleine mensen.
De zon die achterbleef. De website 'Het weer in Rio Gordo' was te positief
geweest. Zelfs een lekkage tot gevolg hebbend.
Maar het regende zo vreselijk heftig, niemand kon daar iets aan doen.
verhelst luc
BelgiŽ
26/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
10,0
heel mooie b&b. comfort 10op10 . mooi gelegen met prachtig uitzicht. bediening op en top. vriendelijke onvangst. hygiene niets op aan aantemerken prijs-kwaliteit meer dan o.k.
Blieck - Van Ryckeghem
BelgiŽ
26/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,6
Zeer hartelijk onthaal en prachtige ligging. Een echte aanrader voor wie deze streek wil verkennen!
Guido en Tine
BelgiŽ
12/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
10,0
Het was voor ons werkelijk een prachtige vakantie.
We waren gewend all-inn hotels te boeken, en nu was veel beter,rustiger,en
we werden in de watten gelegd.
Het contact is ook veel persoonlijker en je mocht echt alles vragen.
EEN SUPER_WEEK!!!
Geen
Commentaar eigenaar
Periode verblijf is juni i.p.v. januari