Casa Nido Calido
Partida Ermitetes 1
03330 Crevillente
Valencia - Spanje
www.casanidocalido.com
Locatie9,1
Service9,9
Comfort9,6
Hygiene9,9
Prijs/Kwaliteit9,6
Totaal9,6
Gebaseerd op 60 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Vermeulen Rens
BelgiŽ
14/11/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2016
9,4
-super lekker eten, 's morgens, 's middags en 's avonds. Alles super vers
-rumie propere kamers
-groot mooi verwarmd zwembad
-vele leuke uitstapjes

de ideale B&B voor zowel klein als groot
vakantie veel te snel om
Lies Bulteel
BelgiŽ
21/11/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2016
9,0
't Was een heerlijk verblijf. De eigenaars hebben ons met hun onuitputtelijke hulpvaardigheid steeds bijgestaan: boottrip, wandeling, routes uitstippelen, tips en advies.
De B&B heeft een mooi uitzicht, mooie kamers en alle nodige accommodatie.
En er is aan alles gedacht: gezelschapsspelen, gps, autoservice, zwembadspeelgoed, fitness, hoekje met toeristische info, ...
Wij hebben geen opmerkingen
Wynant-Alsteens
BelgiŽ
10/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
8,8
gulle bediening
hulpvaardig
Marc Soontjens
BelgiŽ
08/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,8
Ingrid en Alex staan echt voor hun gasten klaar om elke vraag te beantwoorden. De invulling van uw tijd is heel goed.
Jack en Sonja
BelgiŽ
19/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,6
Prachtige vakantiedagen gehad dat zeker voor herhaling vatbaar is. Zeer aangenaam vriendelijk koppel met bovendien super heerlijk 3 sterren eten dat je word voorgeschoteld. Alles zeer netjes en verzorgd . Doe zo verder het kan niet beter.

Bedankt en tot later groetjes Jack en Sonja
Heb er geen
Van der Elst - De Kerpel Freddy & Sandra
BelgiŽ
06/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,6
Dit is een super B&B waar de eigenaars Ingrid en Alex alles in het werk stellen om hun gasten een super vakantie te bezorgen. Ingrid is een echte chef kok en brengt alle avonden heerlijke gerechten voor de gasten die dit wensen: enkel 's morgens melden of je 's avonds blijft eten en je kan aanschuiven voor een heerlijke 3 gangenmenu, aperitief, drank en koffie inbegrepen en dat alles aan een heel democratische prijs. De kamers zijn ruim, netjes en bieden alle comfort. Het zwembad (15*5m) is super: geen chloor maar reiniging op basis van een speciaal proces waardoor het water een heel klein beetje zout is ( de zee is altijd een beetje nabij op die manier). De boottocht die men aanbiedt met de eigen boot is een super beleving. Voor de amateurs: er is ook een fitnessruimte aanwezig! Dit is kortom een echte aanrader. Hebben reeds een paar B&B achter de rug en deze verdient zeker en vast een podiumplaats, misschien zelf wel goud om in Olympische termen uit te drukken. Doe zo verder Ingrid & Alex. Bedankt voor het heerlijke verblijf!!!
Geen.
Hilde en Luc
BelgiŽ
07/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
Casa Nido Calido is gemakkelijk te bereiken en eens je aankomt in het paradijs van Ingrid en Alex voel je je direct thuis.
Dit koppel heeft heel wat in petto. De accomodatie is dik in orde: mooie kamers,mooi groot zwembad,mooie fitness, leuk terras, zeer brave honden. Wat je zeker mee moet maken is de boottocht, dit is de passie van Alex en Ingrid! En er is nog zoveel meer: de huifkarrentocht, het bezoek aan de ambachtelijke bodega,de vele bezienswaardigheden in de buurt.
Na een leuke dag kan je dan genieten van de kookkunsten van Ingrid! Dit verdient een dikke tien! En voor den ambiance aan tafel zorgt Alex wel en natuurlijk ook de toffe vrienden die we nog eens mochten ontmoeten:)
Proficiat Ingrid en Alex, we hebben ervan genoten.
Veel liefs,
Hilde en Luc
Wim Gorleer
BelgiŽ
14/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,8
Ons verblijf in deze B&B was op alle vlakken top! Heel gezellige en ongedwongen sfeer, comfortabele, propere kamer, mooi, groot zwembad, lekker en gevarieerd ontbijt, heerlijk diner 's avonds, ook de mogelijkheid tot kleine snacks 's middags vonden we een meerwaarde. Voor Ingrid en Alex bleek niets teveel gevraagd om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, met daarenboven nog eens extra aandacht voor ons zoontje van 11 maanden (alle nodige babyfaciliteiten zijn beschikbaar: babybedje, babybadje, babystoel, mogelijkheid om fruitpap te bereiden, enz.). De lieve honden Duc en Lisa maakten het plaatje compleet! Hoewel wij in een ruime kamer verbleven, is het voor koppels met jonge kinderen zeker een aanrader om de (uitzonderlijk ruime) familiekamer te boeken. Huurwagen vereist als je de omgeving wil verkennen. Kortom, een absolute aanrader!
Ilse
BelgiŽ
13/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,8
Het was een fantastisch verblijf bij jullie!

Heerlijke ontbijt en Ingrid kan super koken, echt genieten van het diner!

Mooi verzorgde b&b, zeker een bezoekje waard!
Griet Valcke
BelgiŽ
31/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,8
Heerlijke, open en warme ontvangst
rustige plek
lekker eten
ongedwongen sfeer

dť plek om tot rust te komen!!!
/
Danielle Paepen
BelgiŽ
16/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,6
zeer rustige toplocatie (wat als keerzijde heeft dat een auto onmisbaar wordt)
vriendelijke gastheer/gastvrouw/gasthondjes (absoluut geen probleem met de kindjes)
het is steeds mogelijk om er iets te eten/drinken
avondmaal = aanrader
familiekamer ligt een beetje apart waardoor de kindjes de andere gasten niet kunnen storen
drie druppels regen ;-)
Kathleen
BelgiŽ
12/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Super gastvrijheid, warme en aangename mensen die veel voor hun gasten doen. Mooie locatie, propere en verzorgde kamers met airco.
Zwembad, sauna, fitnestoestellen,... er zijn meerdere mogelijkheden om te ontspannen.
Voorstellen voor uitstappen allerlei, de boottocht is een absolute aanrader.
Lekker ontbijt met lokale lekkernijen en zelfgemaakte confituur, verrassende 'table d'hŰte' 's avonds (we zijn uiteindelijk elke avond blijven eten), en een royale 'honesty-bar'
Reuze verblijf in een aangenaam en confortabele B&B, gerund door mensen die het met hart en ziel doen en dat toont zich.
Mmmhhhh..... moeilijk... iets te warm voor ons ...?
Luc & Nadine
BelgiŽ
01/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,8
Al voor de zevende keer naar de B&B geweest met mijn partner en de service was nog altijd zoals de eerste keer en nog beter, sympathieke uitbaters en de hondjes waren ook van de partij.
Het eten was heerlijk en prijs/kwaliteit, verzorgde kamers met airco. Prachtig zwembad.

Zeker een huurwagen nodig als je andere steden wil bezoeken, voor iedereen is er iets te beleven zowel cultuur of op sportief vlak.
Moeilijk voor rolstoelgebruikers
Geen openbaar vervoer
Ronald en Rita Breyne
BelgiŽ
09/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Casa Nido Calido heeft alles wat een degelijke B&B moet hebben: alle comfort, lekker eten, mooie ligging en wordt gerund door een zeer professioneel, warm en empathisch koppel (Ingrid en Alex) die er van ontbijt tot avondmaal voor zorgen dat men zich hier echt thuis voelt!
Wilma Viergever
Nederland
12/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Mooie b&b met fijn zwembad. Aardige eigenaren, lekker eten, goede verzorging, schone kamer. Kortom perfect!
Niets
Gertjan Viergever
Nederland
12/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Voor de tweede keer een heerlijk verblijf gehad in Casa nido Calido! De super aardige gastheer en gastvrouw Alex en Ingrid zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt! Heerlijk eten aan de gezellige tafel met andere gasten. Er is van alles te doen in de omgeving, en als je niets wilt doen is het heerlijk toeven aan het zwembad op een liggend. Volgend jaar weer!
Geen
Ingrid
BelgiŽ
16/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
prachtige ligging enuitzicht
mooie propere kamers met alle comfort
mogelijkheid tot gezonde en lekkere maaltijden
honesty bar aan schappelijke prijzen
zeer gastvrij en aangename sfeer
De Smedt Marina
BelgiŽ
22/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
wij hadden een fantastische vakantie, alles was aanwezig om ons en onvergetelijke week te bezorgen. Ook een groot pluspunt is dat je hier 's avonds kan dineren en je wordt hier werkelijk culinair verwend !!! Onze batterijen zijn weer opgeladen met dank aan Alex en Ingrid !!! Zonder twijfel is dit een aanrader !
geen
Wilma Viergever
Nederland
12/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Mooie b&b met fijn zwembad. Aardige eigenaren, lekker eten, goede verzorging, schone kamer. Kortom perfect!
Niets
Kathleen Demeulenaere
BelgiŽ
13/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,6
Alle faciliteiten waren top. Zwembad, kamers,infrarood sauna,fitnes.
Verzorgde snacks, honestybar, en een verrukkelijk diner.
Het is een b&b gerund met passie door Ingrid en Alex.
De nodige info en tips voor al je uitstapjes.
Casa Nido Calido ligt amper op 30 minuten van de luchthaven in crevillent.
Prachtig!
Wij hadden er alvast een geslaagde vakantie
Hilde De Roover
BelgiŽ
17/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Zalig genieten van het lekkere eten, het mooie uitzicht en het prima verzorgde zwembad.
Kamers tip-top in orde en kraaknet.
Geweldige gastheer en gastvrouw
Hebben we niet gevonden
Sofie Fens
BelgiŽ
10/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Intussen al een tijdje terug van een zeer ontspannende vakantie bij Ingrid en Alex. Kort samengevat: top locatie, overheerlijk eten, leuke babbels, super uitzicht, leuke uitstapjes, niets is te veel ... en nog zo veel meer.
Mij zie je zeker nog terug :) !
BERDEN
BelgiŽ
10/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,2
Gezellige sfeer bij Ingrid en Alex. Het avondmaal is zeker aan te raden, heel lekker.
Relaxen aan het zwembad. Mooi uitzicht over het meer. Crevillente is een leuk stadje met zonnige terrasjes.
Van daaruit een uitstapje maken is geen probleem, Ingrid en Alex geven een volledige uitleg en een wegenkaart.
Via vrienden hebben we Casa Nido Calido leren kennen en geven dit adres ook door aan onze kennissen.
geen
Koen en Lieve
BelgiŽ
14/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,8
Onze 1ste ervaring in een Spaanse B&B was er ťťntje om niet te vergeten. Zťťr mooie casa met een prachtige ligging op een bergwand. Ingrid en Alex zorgden voor een fantastisch verblijf met heel veel tips voor uitstapjes. Proficiat met jullie B&B en hopelijk tot gauw !!!
Kan er geen bedenken
Brebels karin
BelgiŽ
25/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
9,2
Zeer aangename b&b. Top service, lekker eten, heel verzorgd
Bert & Conny
BelgiŽ
19/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
10,0
Zeer aangename ontvangst. Grote kamer met heerlijk bed. Zeer stille omgeving waardoor goede nachtrust. Prima ontbijt en 's avonds heel lekker eten gemaakt door gastvrouw Ingrid. Veel plezier gemaakt, geweldige muziek. Gastheer Alex is een geboren entertainer. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Alles was super !!!
van camp
BelgiŽ
28/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
9,8
super b&b.
vriendelijke gastheer en -vrouw. Mooie kamer, lekker ontbijt ťn avondmaal. Ruime keuze uit middagsnacks, goed gevulde bar met voldoende keuze uit dranken. Zeer kindvriendelijk. Je krijgt voldoende tips en uitleg van Alex en Ingrid om uitstapjes te maken.
Kortom: een b&b die je zeker moet bezoeken. Voor ons was het de 1e keer dat we deze b&b bezochten en er zullen nog meerdere bezoeken volgen. Super vakantie gehad !!!!!! TOP
Smolders Stijn
BelgiŽ
11/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
10,0
Alweer een fantastische week gehad bij Ingrid en Alex , alles tot in de puntjes verzorgd en het weer was ook weer top!
Een echte aanrader . 2 warme mensen die er alles voor doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken .
De Smollies loves you Guys en we Will miss you !!!
Tania Debusscher
BelgiŽ
11/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
10,0
Twee schatten van mensen die je super goed in de watten leggen ! Alex en Ingrid alweer zijn jullie er in geslaagd om ons een ongelooflijk mooie vakantie te bezorgen ! Dit was voor ons de derde keer en toch hebben we nieuwe uitstappen gedaan! Dankzij de democratische prijzen kunnen we heel de vakantie door blijven genieten van al het lekkers wat jullie aanbieden! We raden iedereen aan om bij jullie op vakantie te gaan, dankzij jullie zijn onze batterijen weer opgeladen en voelen wij ons super gelukkig!! Dikke merci van de zyggies !!! Ps we missen jullie nu al!!
Totaal geen - punten!!!!!
Loodts Danny
BelgiŽ
03/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
10,0
Wij hebben er 3 nachten gelogeerd en eigenlijk te kort ,
Het super ontbijt , het super avondeten en Ingrid & Alex die zichzelf blijven !
+ het uitzicht ,+ het zwembad , + alles !
Ook de leuke tips die je van hen krijgt wat betreft shoppen in de buurt en zeker da kleine winkeltje in Elche met olijfolie en andere lekkernijen , ( Vraag ernaar aan Ingrid )
Familie Vermeulen-Rens
BelgiŽ
27/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2015
9,8
Derde keer Casa Nido Calido ... mega genoten, megasuper lekker eten, megasuper lekker gedronken, mega veel gezwommen, mega super leuke uitstapjes (andere uitstappen dan de vorige keren). Super toffe uitstap met de nieuwe boot Barracuda ... vissen, snorkelen, bezoekje Tabarca, de kinderen in de band VOLLE GAS !
Dus Ingrid & Alex ... SUPER BEDANKT !
De vierde keer zit er zeker aan te komen.
Dikke kus .... Matthias, Dirk, Jonas, Valerie & Thibo
Rudi Van Espen
BelgiŽ
10/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,8
Mooie rustige locatie een familiale sfeer en super lekker eten een echte aanrader waar we zeker terug naar gaan.
Geen
Mia & Erwin
BelgiŽ
19/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,8
Wie rust zoekt een goede locatie, heel goede service, verzorgde kamers met airco en ruimte.
Een aanrader !
Nihil
De zyggies
BelgiŽ
17/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Wij hebben er voor de tweede keer een geweldige vakantie gehad! Superleuk!
Alex en Ingrid jullie doen dat zeer goed! Jullie B&B is echt een aanrader, een goede ligging, alles is netjes en alles is voorzien. Ingrid je kan echt super lekker koken! Alex je bootexcursie is heel plezant!
Een hele dikke merci ! De zyggies
Peeters Raph
BelgiŽ
30/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,6
Prachtige B&B die met veel verve geleid wordt door Ingrid & Alex.
Lekkere keuken, prachtig zwembad, lieve honden, mooie boottocht, ruime parking.
Een absolute aanrader
Frank & Ingrid & Lisa & Helena
BelgiŽ
08/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2014
9,6
rustige en mooie ligging
comfortabele kamers
geschikt voor alle leeftijden
heel lekker eten
warm onthaal
sympathieke attente uitbating met kei lieve hondjes
zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt Alex en Ingrid voor de schitterende vakantie!
geen enkel
Patrick en Christa
BelgiŽ
19/11/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2013
9,8
mooie ligging en uitzicht! Ingrid en Alex hebben ons zeer warm ontvangen.
Terwijl Ingrid een lekker avondmaal bereid is Alex een goede gastheer!!
niets negatief enkel een tip !!! Het is aan te raden een auto te huren indien je ergens naartoe wil!!
Mia & Erwin
BelgiŽ
08/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,4
Vakantie voor.
Activiteiten binnen en bezienswaardigheden buiten de B&B.
Vissen op zee een aanrader.
Lekker eten
Geen
Sara Torrekens
BelgiŽ
11/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,0
Mertens - van Humbeeck
BelgiŽ
14/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
8,2
Heel rustig gelegen , zeer lekker eten ! Hier kom je zeker tot rust !
Sarah
BelgiŽ
18/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
8,4
Deze B&B is een aanrader.
De eigenaars zijn heel warme, aangename mensen...hun hondjes zijn ook bijzonder lieve beestjes.
Het avondmaal was telkens weer culinair optimaal, licht en heel smakelijk.
Ontbijten doe je aan een grote tafel op het terras (heel gezellig)...een goed en gevarieerd aanbod van broodjes en beleg...meer moet dat niet zijn.
De activiteiten zoals de begeleide wandeling en de boottocht is een absolute aanrader.
Allen daarheen....Jullie zullen het zich niet beklagen.
Negatieve punten ???
Ann en Vincent
BelgiŽ
06/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,8
Ingrid en Alex zorgen er voor dat je je vanaf de eerste minuut thuis voelt. Geen moeite is hun teveel, alles is aanwezig om je een aangename vakantie te bezorgen. De kamer, het zwembad, het ontbijt, de snacks en het heerlijke avondmaal worden tot in de puntjes verzorgd. Je krijgt heel wat tips en info om mooie uitstapjes te maken, de boottocht naar Tabarca is iets wat je zeker niet mag missen. Ook voor kinderen is vanalles voorhanden (spelletjes, aangepaste menu's, een berg(!)) en natuurlijk hun 2 vrienden Duc en Lisa. Er waren traantjes bij het afscheid, wij gaan zeker nog eens terug!
Pol en Rita
BelgiŽ
14/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Prachtig gelegen en super rustig. Een plaats waar je je echt thuis voelt. Ingrid en Alex zijn enorm gastvrij, Ingrid is een echte Masterchef, haar mediterrane keuken is verbluffend! De boottocht met Alex is een echte aanrader.
De prijs kwaliteit is perfect in balans.
De kamers zijn ruim en het slaapcomfort is prima!
Wij keren zeker terug !
Geen
Emmie vreven
BelgiŽ
14/05/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
10,0
Alex en Ingrid zijn twee fantastische mensen die een prachtige b&b op poten hebben gezet.
We hebben genoten van elk moment.
We werden enorm in de watten gelegd.
Heerlijk eten, uitgebreid ontbijt, alle nutsvoorzieningen naar wens.

We komen zeker terug !
Groetjes Emmie
Linda Van Opstal
BelgiŽ
18/05/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
9,8
Verwennerij van de bovenste plank.
Super lekkere maaltijden, zowel 's ochtends (zeer uitgebreid ontbijt), 's middags (heerlijke 'kleine' keuken) als 's avonds (super lekkere maaltjden)...
Zeer nette accomodaties, voorzien van alle comfort en tiptop service!
Leuke extra's... Sauna, mooi zwembad, fietsen ter beschikking...
Gastdame Ingrid en gastheer Alex maken het hun gasten mťťr dan naar hun zin! Deze B&B is een echte aanrader!!!
Wie hier negatief over is, is wellicht een ongelukkig iemand...
Isabelle & Jurgen
BelgiŽ
16/04/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2013
9,6
Jullie B&B heeft de mogelijkheden van een hotelletje (qua eten, drankjes, zwembad, IR-sauna, uitstapjes, fietsverhuur, ...) met een grote MAAR ... nl. de persoonlijke service, enorme gastvrijheid, lekkere keuken.
Bedankt om ons zo te verwennen.
P.S. Thx voor het goede adres van onze 'racebikes'
Patrick & Christine
BelgiŽ
22/03/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Februari 2013
9,6
Een superdikke merci om ons hier zo in de watten gelegd te hebben ! We hebben genoten van jullie prachtige 'casa', waar werkelijk niets ontbreekt. Een heel warm nest uitgebaat door 2 heel warme mensen ! Hier is de klant koning en keert men zeker tevreden terug. Iets wat wij van plan zijn, want we hebben hier nog veel te ontdekken in deze prachtige zonnige streek !!! Ook een dikke pluim, Ingrid, voor de heerlijke gerechten die we mochten proeven. Jullie weten echt hoe genieten smaakt !!!
Geen
Nico, Tonia en Quinten
BelgiŽ
03/11/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2012
8,4
Ingrid en Alex,

Bedankt voor een schitterend ontvangst.
Qua ligging is jullie B&B ideaal om de uitstappen te doen naar Alicante, Murcia, Benidorm, ...
Fietsen is iets lastiger ;-)
De faciliteiten zijn enorm en het eten superlekker.
Een aanrader voor al wie de streek wil komen verkennen.
Geen noemenswaardige negatieve punten
Michel en Els
BelgiŽ
17/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
Gevarieerd ontbijt.
Kamers uitgerust met airco
Verwarmd zwembad.
Aangename gastvrouw en gastheer.
Table d'hŰtes
geen
Van Mierlo - Vercauteren
BelgiŽ
21/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
- Mooie comfortabele kamers met airco
- Ingrid en Alex zijn heel gastvrij
- Hier kom je echt tot rust
- Heerlijk zwembad
- Lekkere kookkunst van Ingrid
- Een boottochtje met de boot van Alex is genieten
- Voor ons: geen
Stan,Eline, Bjorn en Wendy
BelgiŽ
23/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
9,8
We verbleven er tijdens het hemelvaartsweekend. Niet alleen de zon was ons meer dan welkom. We werden op onze wenken bediend door Ingrid en Alex. Ontbijt was uitgebreid en iedere dag anders, avondeten was superlekker en gevarieerd. Zwembad was groot, net en warm! Kamers groot en superproper met voldoende handdoeken, ook voor het zwembad. Enorm rustig en meer dan voldoende aanwezig om kinderen te entertainen. Wij gaan zeker terug!!!!!
Luc & Nadine
BelgiŽ
20/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,8
Hartelijke ontvangst door de eigenaars
Lekkere keuken (variaties in de menu's)
Gezeligheid
Mia & Erwin
BelgiŽ
28/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,8
Familiale sfeer
Verrassende heerlijke maaltijden
Nette en verzorgde kamers
Hilde De Roover
BelgiŽ
17/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2012
9,8
Huguette en Marleen
BelgiŽ
25/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,6
Warm aanbevolen !!!
We werden hartelijk onthaald in een warme huiselijke casa met voor ieder wat wils - een prachtig zwembad, fietsen, fitnesstoestellen, boeken, maar vooral veel zon en een mooie, rustige omgeving.
De gastrouw heeft ons in de watten gelegd met haar uitgebreide ontbijten en haar gastronomische avondmalen. We voelden ons echt thuis. Doe zo verder!!!
Tonny Sannen
BelgiŽ
14/11/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Het zat niet in de planning, was niet voorzien en niet afgesproken, maar Ingrid stelde ons spontaan in de gelegenheid om 2 dagen en nachten te verblijven in hun prachtige B&B. Het hartelijke onthaal en de heerlijke diners, een klasse restaurant waardig, zijn een aanrader voor iedereen die zich eens goed wil laten verwennen.
De mooie ruime en nette kamer, het prachtige zwembad en het formidabele zicht.........wij komen zeker een keertje terug.
Knip en plak deze link en alles is gezegd: www.youtube.com/watch?v=yXz0_-ibH5M
Niets op aan te merken.
marc en nora crauwels-baekeland
BelgiŽ
16/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
9,4
deze b en b is ideaal voor sporters.golfbanen zijn er te veel om op te noemen.fietsen en wandelen in de buurt.zwemmen ter plaatse.duiken vissen noem maar op
lekker en afwisselend Spaans-Belgische keuken.
rustig gelegen.
vriendelijk onthaal en veel tips voor uitstappen en shopping
minder goed voor mensen met rolstoel en buggy
Dirk, Brigitte en Lara
BelgiŽ
19/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,8
Zeer mooie volledig vernieuwde "casa" met een excellente keuken. Mooie kamers met alles erop en eraan. Sport en uitstapjes allemaal beschikbaar in de omgeving.
Wij voelden ons hier echt thuis!
Een echte aanrader!
els en joke
BelgiŽ
08/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,8
het is een super mooie omgeving met een prachtig uitzicht en zeer rustig gelegen.
het huis bevat zeer nette kamers met mooie badkamer en airco.
zeer gastvrije uitbaters die er alles aan doen om je een leuke vakantie te bezorgen.
prima keuken en alle dagen vers en gezond eten op je bord.
mooi zwembad en de perfecte ligstoel is aanwezig.
kortom casa nido calido is een echte aanrader.
Fam Van den Bruele Jonas, Jens, Jo en Anja
BelgiŽ
08/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,6
we hebben genoten van de warme zon, het lekkere eten, het heerlijk slapen in jullie supernieuwe casa.
de rust, de wondemooie natuur en jullie gastvrijheid zijn zeker troeven van jullie b&b.
hartelijk dank voor deze superfijne week.
De kids vonden het "toppie".