A l'ombre du Marronnier
9 rue de bellevue
16270 La Péruse
Poitou-Charentes - Frankrijk
www.a-lombre-du-marronnier.com
Locatie9,3
Service9,8
Comfort9,4
Hygiene9,6
Prijs/Kwaliteit9,5
Totaal9,5
Gebaseerd op 17 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
christoph bourgeois
België
03/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,2
Uitstekend verblijf gehad met twee kleine kinderen van 1 en 2,5j. Zeer kindvriendelijk, uitstekende table d'hotes, De gite is bijzonder leuk ingericht.
wij hebben geen negatieve punten gevonden...
Wouter Berlaen
België
09/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
Heerlijk onthaastingsadres in rustige streek, weg van het commercïele toerisme. Table d'hote is aanrader! Uiterst sympathieke ontvangst in prachtig ingericht ruim huis, met zwembad dat uitgeeft over een prachtig landschap én veel buitenspeelmogelijkheden voor kinderen in de grote tuin.
An
België
09/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2015
9,8
Authentieke, rustige lokatie; heerlijk ontbijt, zeer lekkere table d'hotes, kindvriendelijk en een gite die prima in orde was. Kortom een aanrader!
wouter wuilmus
België
17/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,4
Dit is waar vakantie om gaat. Je ergens thuis voelen en kunnen genieten. Mooie locatie met een top service. Dat de gastvrouw super lekker kan koken hebben we zelf ondervonden. Een echte aanrader voor iedereen !
cools
België
06/01/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,4
zalige vakantie, waar wij met warme herinneringen aan terug denken.
heel gastvrij, niks teveel, lekker eten, tof zwembad, leuke omgeving
kleine kast in slaapkamer voor spullen van 4 voor een week
( dat is nu echt "muggeziften"...)
Viginie Herkens
België
03/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,8
We hebben er een fantastisch verblijf gehad!!
Echt warme, toffe mensen, een prachtig kader, héél kindvriendelijk (zandbak, schommels, speelhuisje, speelmateriaal aan het zwembad, babybed, verversingskussen dat klaar ligt, eigen bord en bestek, niets was hun te veel), super eten, een leuke babbel...meer konden we niet wensen!
Eerlijk is eerlijk, de kabel werkte niet maar dat hebben we totaal niet gemist!!!
Het was te gezellig dat we geen behoefte hadden om echt tv te zien, voor de kindjes hadden we dvd's bij!
Christophe
België
30/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2014
9,8
ongedwongen sfeer, culinair, kindvriendelijk
Van Hecke
België
19/02/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,0
zeer hartelijke, warme mensen, prachtige ligging, heerlijk eten - mooie ruime kamers, uiterst gastvrij. het weer was prachtig en we hebben heel erg veel kunnen bezoeken !
zwembad is misschien een beetje aan vernieuwing toe, maar dat is het zowat...
nancy yskout
België
02/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
Hele lieve, gastvrije mensen bij wie het aangenaam verblijven is !
Kinderen kunnen zich hier echt uitleven!!
We hebben genoten van de overheerlijke gerechten die Debby steeds weer op tafel toverde! Deze B&B is een echte aanrader voor wie echt wil genieten van de warmte, gezelligheid, lekker eten, .... kortom zaaaalig !!!!
Geen!!!
Evelien
België
06/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
Een zeer warm onthaal! Als eerste bezoekers van de gîte werden we extra in de watten gelegd. Onze zoon (toen 11m) voelde zich er helemaal thuis en was dol op Zita, het dochtertje van Frank&Debby. Een aangenaam huisje, met een fijn terrasje. Mooie slaapkamer en nette badkamer! We hebben zalige momenten beleefd.
Doordat de gîte gloednieuw was, waren er hier en daar nog wat haperingen maar deze werden steeds zeer snel en met de glimlach opgelost.
gezin met kinderen
België
09/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
8,4
Zeer gastvrije (en oprechte) ontvangst, gemoedelijke sfeer. Onze kamer en badkamer waren mooi, proper en heel ruim. Kinderen zijn welkom en mogen zich uitleven, dat is voor ouders echte ontspanning. Ontbijt is altijd verzorgd en de maaltijden zijn heel lekker. Super dat Debby ook voor de kinderen een volwaardige maaltijd kookt.
Wij vinden dit een echte aanrader voor gezinnen met kinderen.
Marcoen en Truus Jansen-Willemse
België
01/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,0
Aangename, rustige B&B. Zeer vriendelijk onthaal en zeker niet te vergeten heel lekker eten. Prachtig gelegen en er is heel wat te bezoeken in de omtrek.
Bart Decorte
België
05/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Prachtig pand! Toffe, gezellige sfeer, zeer gastvrij. Een aanrader!
Timmers Sofie
België
11/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
De sfeer was heel gezellig en heel gemoedelijk.
Debby is een hele goede kokkin, het eten was gewoon super.
Els
België
15/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Prachtige locatie met een leuke tuin, ruime kamers en een zalig mooi zwembad. Er is veel te beleven in de omgeving. Een erg gastvrij onthaal, in deze chambre d'hôte voel je je snel thuis!
Annick en Marc
België
12/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Een huis met een ziel, ideaal gelegen om de mooie streek en de leuke steden in de omgeving te verkennen. Maar het zijn
de toewijding en de vriendelijkheid van gastvrouw/gastheer die het verblijf echt onvergetelijk maken
Richard
Nederland
17/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Groot landhuis met authentieke uitstraling, ruime kamers, mooi zwembad. (H)eerlijk eten! Ongelooflijk sympathieke eigenaren.