Domein Las Brugues
Las Brugues
11400 Saint Papoul
Languedoc-Roussillon - Frankrijk
www.lasbrugues.fr
Locatie8,9
Service9,4
Comfort8,8
Hygiene9,4
Prijs/Kwaliteit9,5
Totaal9,2
Gebaseerd op 14 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Eva en Joost
België
27/08/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2017
9,6
De B en B is gelegen op een heel groot domein, met fantastisch uitzicht. Voor de kinderen een waar paradijs, met diertjes en een grote speelhal (trampoline, springkasteel, fietsen,...). Ook voor de volwassenen is het er zalig: een proper, groot verwarmd zwembad, aangename ligstoelen in zon of schaduw, heel veel rust...
Leen en Patrick verzorgen de lekkere maaltijden en staan steeds ter beschikking voor tips rond leuke uitstappen, zonder zich op te dringen.
Geen!
Ann
België
16/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
8,6
Genieten van de heerlijke rustige omgeving met zicht op oneindig !
Mooi zwembad, overdekte ruimte met springkasteel, trampoline, fietsjes, ... voor de kids ! Een ideale locatie om een rustige vakantie te beleven als gezin met kinderen. De mogelijkheid om te eten nl bbq of tables d'hotes en is zeer lekker en met veel liefde klaargemaakt. Kortom een leuke locatie en dichtbij Carcassonne alsook Toulouse.
Giovanni Amelinck
België
31/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2015
9,2
Mooie, ruime en koel appartement op de benedenverdieping.
Aangepast eten voor kids die weinig lusten. Goede uitvalbasis om leuke uitstappen te doen.
Keren zeker nog eens terug maar dan met de fiets om de conditie bij te schaven.
geen
Familie Deforce
België
23/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
8,4
We hebben een leuk verblijf in Domaine Las Brugues achter de rug. We verbleven in het gelijkvloers appartement met onze 2 kids van 8 en 10 jaar. Het appartement was heel ruim en had alles wat we nodig hadden. De speelschuur en in het bijzonder het springkasteel was een voltreffer voor onze kids. Ook leuk was het verwarmde zwembad, zeker gezien het weer helaas wat tegenviel. Gastheer en gastvrouw stonden altijd klaar om uitleg te geven over bezienswaardigheden in de buurt. Het avondeten werden ook gesmaakt en er werd rekening gehouden met speciale verzoeken. Onze dochter was gek van de 2 poezen en ondertussen hebben wij zelf een 'Caramel' in huis!
Walter Renette
België
16/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,2
Een prachtig accommodatie, gelegen op een prachtige locatie.
Zeer aangename gastheer en gastvrouw, die steeds bereidwillig behulpzaam zijn bij het uitzoeken van een uitstapje, een restaurantje, een activiteit.
Serveren lekker eten en spelen ook in op de aanwezige kinderen.
Kortom een plaats om weer te keren.
Geysels Steven
België
28/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
8,6
Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Het domein is rustig gelegen maar niet afgelegen. De eigenaars zijn zeer aangename mensen die je een thuisgevoel geven. Een echte aanrader om tot rust te komen!
Charon en Jelle
België
29/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Wij zijn net terug van een weekje vakantie bij Leen en Patrick,
Voor een gezin met 2 heel jonge kindjes (dochter 2 jaar en zoon 6 maand ) kon het voor ons niet beter meevallen. Een ruim domein met veel voorzieningen voor de kinderen (zwembad, trampoline, springkasteel, de diertjes,...)
Het gelijkvloers-appartement was ruim en op alles voorzien voor de kids. Eetstoeltjes en reisbedjes waren aanwezig zodanig dat we die zelf niet moesten voorzien en het heel wat plaats spaarde in de wagen.
Het domein van Leen en Patrick is ideaal om er tot rust te komen en je even in de 7de hemel te wanen ( zalig zwemmen met mooi zicht op Pyreneeën ). Voor een "gids" van de streek kan je altijd op Patrick rekenen die u met veel plezier tips en info zal geven over de heel mooie streek!
Ook zijn de Table d'hôtes , bbq's, en ontbijt een aanrader!! en zo leer je de andere gezinnen ook wat beter kennen die op het domein vertoeven, al denk ik dat de lekkere wijn ook een handje helpt daarbij.

Voor ons mocht de reis gerust een weekje langer duren en we komen zeker nog terug bij Leen en Patrick !
Mangelschots-Persijn
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,0
Bij Patrick en Leen is het thuiskomen. Zeer rustig gelegen B&B , maar toch in de nabijheid van de toeristische trekpleisters van de streek. Heel mooie studio's, goed ontbijt en table d'hôte. Ideaal voor families met jonge en al wat oudere kinderen.
Geen
Vermeire Wim & Kelly
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,8
Heel kindvriendelijk en een hele goede keuken. Het uitzicht over de omgeving is mooi.
Jan Keulemans
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
8,2
Prachtig uitzicht met een proper zwembad dat altijd op temperatuur is
Zeer rustige ligging maar toch alle winkels dichtbij.
Vriendelijke gastheer, gastvrouw en gastkinderen met veel kennis over de wijde omgeving
Goede uitvalsbasis voor vele bezienswaardigheden
Zeer lekker avondeten, samen aan een grote tafel, zeer gezellig
2 prachtige nieuwe appartementen
wij verbleven in de studio, deze was verzorgd en alles was aanwezig maar is niet zo up-to-date als de 2 appartementen die ik mocht zien van de eigenaar tijdens de wissel
spijtig dat we 1100 km moeten rijden om tot daar te rijden (grapje)
Mario en Nadine
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
Voor de tweede maal te gast bij Leen en Patrick.
Al het goede van vorige keer werd bevestigd.
Zwembad wordt intussen ook al verwarmd.
En er werd een petanque-baan aangelegd, wat uiteraard voor leuke avonden zorgt.
En nu was de zon wel de ganse periode van de partij.
Geen
Katrien Casier
België
16/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,6
heel ruime site met oneindig veel speelruimte en speelgoed voor de kinderen, heel gastvrije familie, gezellig zwembad met adembenemend uitzicht, rustige omgeving, lekkere table d'hotes (zonder verplichting), goeie uitvalsbasis om de streek te verkennen in de buurt van Carcasonne. Wij zijn er 2 jaar na elkaar met ons gezin van 6 naartoe geweest en raden het aan elk gezin met kinderen aan!
Van Doorslaer-Goudie-Falckenbach
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
De gezellige familiale sfeer. Perfect voor gezinnen met kinderen.
Zeeeeeeeer lekker eten! Vooral de coq au vin!! :-) Ideale plaats om samen te eten onder de bomen of in de veranda.
Het domein ligt volledig weg van de straat, de kinderen kunnen gerust spelen in de speelschuur op de trampoline of de springkstelen. Er zijn ook fietsjes voor handen.
De ouders kunnen ondertussen petanque spelen.
Het zwembad is verwarmd en als je in de ligzetels ligt heb je een fantastisch uitzicht over de velden met zonnebloemen of graan....
De gastheer en gastvrouw zijn 2 schatten die met hart en ziel de zaak uitbaten, een echte aanrader!
De tijd gaat er veel te snel voorbij......
Mario Baes
België
15/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,4
Ruime gîtes, voorzien van alle comfort.
Vriendelijk onthaal door de eigenaars en hun kinderen.
Tables d'hôte en barbecues zijn een echte aanrader
De speelschuur is een leuk alternatief op de dagen met minder goed weer.
Jammer voor ons was het weer wat minder in deze periode