Le Voriou
145 Route de Saint-Aignan
41700 Couddes
Centre - Frankrijk
www.levoriou.com
Locatie9,2
Service9,7
Comfort9,4
Hygiene9,6
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,5
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Madalijns
België
22/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
8,8
Gastvrijheid. Aangename ontvangst. Mooie en ruime kamers. Grote afgesloten parking. Overdekte fietsenstalling. Avondeten is top. Lekkere wijnen ter plaatse. Dichtbij de kastelen en de fietsroutes. Prima gastvrouw en gastheer.
Geen
Daniël en Marleen
België
04/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
We hebben volop genoten van ons verblijf bij Carole en Ronny . Het is er heel rustig gelegen en de kamers
waren piekfijn . We hadden op voorhand gereserveerd voor het avondeten en hebben het ons in geen geval
beklaagd . Het was om de vingers van af te likken !
We kregen ook veel tips voor uitstappen . Zeker een aanrader !
jan vanhulle
België
12/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
ons punten zeggen genoeg
Martine en Hans
België
22/05/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2014
10,0
-Een fantastische omgeving!
-Super gastvrije mensen!
-Prachtige , propere kamer!
-Het ontbijt is heel verzorgd en de diner 's avonds was af!
Geen twijfel mogelijk, wij komen zeker nog eens langs !
Wij konden er geen vinden
Marie-Jeanne en Frans Waeghe
België
28/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
9,6
De vriendelijkheid van Carole en Ronny, het lekkere eten (super kok) klaargemaakt met groenten uit eigen tuin, de netheid. En daarbij een heel goede ligging, met afgesloten parking. Een aanrader voor iedereen, die de kastelen wil gaan bezichtigen. Niets is hun teveel om het hun gasten aangenaam te maken.
Gelegen langs een drukke baan, maar echt storend is het geluid van het verkeer niet.
D'hondt-Seaux Guido en Ria
België
15/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Super hoe we werden ontvangen met onze kleinkinderen. We werden echt verwend. Carole serveerde topgerechten aangevuld met uitstekende Loirewijnen. Smullen van de bovenste plank! De zeer ruime kamers en de heerlijk grote bedden zorgden voor een zalige nachtrust. Carole heeft een bijzonder talent om haar C d'h in te richten met enig mooie brocante.
We kunnen enkel spreken in superlatieven over ons verblijf. Het feit dat Couddes een prima stopplaats is voor een rit naar het zuiden maakt van deze locatie een welgekomen oase van rust en culinair genieten.
'k Zou het echt niet weten!
Hans en Helmy Ittmann
Nederland
09/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
Deze oude wijnboerderij is zeer gunstig gelegen op de route naar het zuiden of terug naar huis.Heerlijk om hier een paar dagen te verblijven,de kastelen te bezoeken,die vlakbij zijn of naar de mooiste dierentuin van Frankrijk te gaan,De service geboden door Carole en Ronnie is puur top.De kamers zijn met veel antiek ingericht,maar toch voorzien van alle moderne luxe.De avonden zijn geweldig door het fantastische diner.Het voelt als een sterrenrestaurant,maar toch in een informele sfeer.Wij kunnen een verblijf bij deze aardige,gastvrije Belgen zeer aanbevelen.
patyn geert
België
09/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
uitstekend verblijf,prima gastheer en gastvrouw,heel verzorgde kamers,de maaltijden als in een sterrenrestaurant.Kortom:prima b&b!
Verlinde - D'hoore
België
17/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Uitstekende table d'hôtes
Zeer verzorgde, nette kamers
Hartelijke ontvangst
Mooie streek!
De Baets Daniel en Denise
België
10/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
9,8
Ons verblijf bij Carole en Ronny is maar met één woord te beschrijven en dat is "super", we zijn er zeer goed ontvangen en het eten is er als in een sterren restaurant (met dagverse producten uit de moestuin) , men zou gek zijn om s'avonds nog een restaurant te gaan zoeken en niet te genieten van Carole haar kookkunst.
Mooi en rustig gelegen , een ideale uitvalsbasis om te fietsen en kastelen te gaan bezoeken.
Gezellig en knus ingericht interieur, de tuin is typisch Frankrijk.
Service en comfort, het kan niet beter,
Toilet is niet afgesloten van badkamer en slaapkamer.
Tom Dausy
België
03/11/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
10,0
Le Vouriou is een zeer aangename verblijfplaats in de Loire. Perfect om vanaf hier de kastelen in de Loire te bezoeken.
Carole en Ronny maken je verblijf meer dan aangenaam en geven je ook nog eens het nodige advies over welke plaatsen je moet/kan bezoeken. Ze hadden zelfs voor het mooie weer gezorgd :-)
Elk diner is een schitterende ervaring, gewoonweg top. Uitgebreid met een aperitief, een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. En dat allemaal met de lekkerste champagnes en wijnen van uit de buurt.
Onze kamer was zeer ruim en perfect in orde.
Een dubbeldikke aanrader.
Cottyn C
België
29/05/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
10,0
Prachtige ontvangst.
Mooie kamers, authentiek met luxe.
Lekker eten: enkel streekproducten, een sterrenrestaurant waard.
Carole en Ronny verzorgen je tot in de puntjes.
Kortingen bij alle toerische attracties, inclusief kastelen van de Loire.
Geen gevonden.
Van Den Haute - Desmet
België
02/11/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2011
10,0
We hadden een supervakantie dankzij de hartelijke gastvrijheid van Carole en Ronny
Le Voriou is héél mooi ingericht met oog voor fijne details. De kamers zijn héél netjes en mooi met zalige bedden. Een uitgebreid en lekker ontbijt met # soorten stokbrood, croissants en chocoladekoeken, een assortimentje zelfgemaakte confituur en lekker beleg.Het diner is een absolute must. Carole is een topchef en Ronny overgiet het diner met de nodige lekkere wijntjes uit de regio.Ze geven je een "thuisgevoel" en dat zorgt voor een leuke sfeer, vooral aan de "table d'hôtes" Ze geven vele tips en kortingskaarten en documenteren alles wat te bezoeken is. Gelukkig konden we nog een dagje langer blijven. Bedankt Carole en Ronny, we komen zeker terug!!!
Het enige negatieve punt dat ik kan bedenken is dat we terug naar huis moesten en afscheid nemen van de vriendelijke en charmante uitbaters ! ;-)
Tytgat-Cottenie
België
26/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,2
Je voelt je er direct thuis. Carole en Ronny zijn zeer aangename, toffe mensen. Kamers zijn netjes. Ontbijt is uitgebreid en avondeten bij hen is zeker een aanrader! Ze geven tips om de streek te bezoeken. Het is centraal gelegen om al fietsend de kastelen te bezoeken via uitgestippelde routes. We vonden het spijtig om er te moeten vertrekken! Zeker een aanrader!
Mia & Frans
België
28/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,0
Eigenaars zijn erg begaan met de gasten, alles dik in orde, heel positief, niets negatief.
Fien Petralia
België
07/10/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
10,0
Super weekendje !
Georges & Danielle
België
18/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
8,2
Zeer aangename ontvangst,uitgebreid lekker avondmaal,en zeer gastvrij.
De kamer was zeer ruim en groot bed.Goed verzorgt ontbijt.
zeker een aan rader.
Geen.
Frederik en Sophie
België
18/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,4
De gastvrouw en gastheer zijn super! Je voelt je er thuis en toch op vakantie. Ze maken tijd voor een babbeltje, geven tips om de omgeving te verkennen en staan klaar als er iets is.
De kamers zijn ruim, proper en mooi ingericht.
Het ontbijt is uitgebreid, met o.a. Franse croissants en zelfgemaakte confituur.
De table d'hôtes is eveneens een aanrader (met de lekkerste crème brûlée ooit!)
Een volledig afgesloten toilet zouden wij comfortabeler vinden.
Sven, Inge & Loic
België
16/01/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,8
We kijken nog steeds met veel plezier terug naar ons 3 daagse verblijf bij Caroleken, Ronny en de hondjes. Een restaurant uit de streek verkiezen boven de kookkunsten van Carole is een onnodig risico...steeds heerlijk hebben we gegeten en gedronken(Ronny, bravo met uw kroketten :-)). Super toffe sfeer, perfecte hygiëne, ontzettend prachtige kamers met zalige bedden. Een absolute aanrader!!!!!
Adres onbekend in de gps maar is dan weer een avontuurlijke zoektocht.
Du Bois - De Winne
België
26/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,6
Mooie kamers, vriendelijke uitbaters, gezellige sfeer ( aan tafel) lekker eten en lekkere streekwijnen, super goeie bedden.
Landrieux-Bataillie
België
08/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Prachtige, centrale ligging tov alle bezienswaardigheden in de streek. Enorme gastvrijheid, men voelt zich echt thuis. Vele voordeeltarieven voor de bezienswaardigheden. En niet te vergeten: de menu's waren 's avonds echt wel een voltreffer, met dank aan chef Carole en maître Ronny!
Kortom, een aanrader tot en met!
Met de beste wil van de wereld, maar er zijn er voor ons geen!
Lieckens-Verlinden
België
30/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,6
We hebben genoten tijdens ons verblijf! Enorm gastvrij, lekker eten, mooie kamer,... Ons zoontje van 7 jaar genoot van de tuin, de honden en van de 'sjotterkas'! Dus zeker een aanrader als je de kastelen en de rest van de omgeving wil ontdekken. Ook een pluspunt waren de leuke tips die we kregen om onze dag perfect in te vullen!
Carol en Ronny, nog eens bedankt!
Vandendriessche-Feys
België
04/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
8,8
Wij verbleven 2 nachten bij Carole en Ronny en hebben een leuke tijd beleefd! De ontvangst was hartelijk, de kamers waren zeker ok, de kinderen waren direct vriend met Baziel en Jules, de honden...
Het eten dat Carole klaar maakte was overheerlijk! Van aperitief tot dessert, niets op aan te merken.
De kinderen vonden het spijtig dat we terug vertrokken...
Nogmaals bedankt Ronny en Carole!
Cuvelier - Feys
België
05/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,0
We beleefden 2 leuke dagen in Le Voriou. Alles was tip top in orde. Niets op aan te merken.
Van Loo - Smits
België
06/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,6
We hebben 5 nachten bij Carole en Ronny verbleven. Alles was naar wens. Het onthaal was zeer hartelijk. De kamer was ruim en comfortabel. Het avondeten was superlekker vanaf aperitief tot en met het dessert. Uitstekende keuken!!! We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad en zullen zeker nog een keertje terugkeren.
Na lang nadenken, zijn we tot de conclusie gekomen dat er helemaal geen negatieve punten te vinden zijn.
Eeckhout
België
16/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
8,8
Leuke 2 dagen gehad bij zeer vriendelijke mensen.
Kamers
Eten
Prachtige streek
Tuin moet nog afgewerkt worden
Van Wambeke Marc
België
15/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,6
vriendelijk onthaal
superlekker eten
heerlijk aangepaste wijnen van de streek
geen afgesloten toilet
Rysselinck - Cattrysse
België
22/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
10,0
De vriendelijkheid van de uitbaters, het lekkere eten (super chef-kok), de netheid. En daarbij een heel goede ligging, met parking. Een aanrader voor iedereen!!!!
Brichau
België
15/04/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2011
9,6
Kan wagen op de koer parkeren-Het eten is er werkelijk prima-Rustig gelegen- Heel vriendelijke mensen - Het is een aanrader.
Ken er geen
de keersmaecker
België
21/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,6
Supervriendelijk. Ideaal gelegen voor dagbezoeken aan de kastelen van de loire .Prachtige natuur met ongeloofelijk veel wild. Ook goed gelegen voor fietsuitstappen, al dan niet tussen de kastelen. Gezellig en stevig ontbijt en zeer lekker avondeten, een mix van west-vlaamse en franse keuken. Met 's avonds een goeie babbel met een mix van talen frans, nederlands, engels, west-vlaams en andere....
Nina en Dominique
België
10/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,8
zeer vriendelijke ontvangst
uitmundende gastheren
heel familiair
uiterst proper
zeer goede bedden
verrassend avondmaal waar Carole en Ronny hun gastronomische kortrijkse keuken vermengen met de franse delicatesse ,ongelooflijk lekker en gezellig
zeer gevarieerde keuken
magnifieke wijnkeuze!
een echte aanrader voor wie van kastelen houdt en die in de avond een bourgondisch maal weet te appreciëren
Dewolfs Mieke
België
09/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,0
Mooi en rustig gelegen. Vele van de mooie Loire-kastelen zijn vlot bereikbaar van hieruit. Gastvrij onthaal en zeer vriendelijke uitbaters.Zeer grote en aangename kamers. Zeker een plaats om naar terug te keren.
Gelegen aan een weg met doorgaand verkeer, maar het domein is goed afgesloten (kinderen) en het geluid van het verkeer brengt eigenlijk niet echt hinder
Vromman - Deroo
België
10/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,8
Super vriendelijk ontvangst en kindvriendelijk voor onze 2 juniors
Lekker gegeten
Familiaal gesprek
Nette kamers, super douche
Beetje verder van de autostrade op doorreis, maar is slechts een minimaal klein puntje. Het is ideaal gelegen om de Loire streek te bezoeken.
Vanlokeren Vincent
België
02/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
10,0
rustig gelegen en toch makkelijk bereikbaar (ongeveer 30 tot 45 min rijden van snelweg). mooie terras om 's avonds te genieten. Stevig ontbijt en zeer mooie, comfortabele kamer met bad (wij hadden de 'cabernet' kamer).
Wij waren er op doorreis en het was een ideaal rustpunt, volgende keer gaan we terug om de streek te verkennen. tuurlijk terug vanuit de voriou
ondanks de werken om om nog een kamer af te maken geen hinder en steeds proper. top geregeld!!