Hotel Vallüla
Silvrettastrasse 258
6791 St.Gallenkirch (Montafon)
Vorarlberg - Oostenrijk
www.valluela.at
Locatie8,5
Service9,5
Comfort8,9
Hygiene9,3
Prijs/Kwaliteit9,4
Totaal9,1
Gebaseerd op 15 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Luc Hendriks
België
12/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,0
Zoals altijd weer zeer gezellig. Gewoon goed !
Zou't niet weten ?
Ellen
Nederland
13/12/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
10,0
Een geweldig leuk hotel. Typisch Oostenrijks en je kunt er Nederlands praten. Heerlijk eten. We zullen hier zeker terugkomen! Het is een absolute aanrader. Prima prijs/kwaliteit verhouding en een zeer centrale mooie ligging.
Filip en Veerle Lietaer Vanoverbeke
België
06/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,6
Hotel met een héél familiale sfeer. Alle personeel is bijzonder vriendelijk en aanspreekbaar. Veel terugkomende gasten. Velen kennen mekaar. Veerle en ik voelden er ons direct thuis. De eigenaar Daniel is een aangename persoon om verhalen mee uit te wisselen.
Diverse mooie bergwandelingen gemaakt. Voor wandelaars een paradijs. Langs de rivier kan je ook gemakkelijk fietsen.
Lekker gegeten en gedronken .Een topvakantie!
Drukke baan ( er is maar één hoofdweg naar de pas...) tijdens de dag. s'avonds en s'nachts is er echter weinig verkeer.
fam: Fermont
Nederland
08/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
8,6
Heel vriendelijk en behulpzaam, een fijne sfeer, goed van eten, en personeel ook vriendelijk. en goede bedden.
Geen.
Groffi-Staes
België
08/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,6
Prima hotel, lekker eten en zeer vriendelijk
Geen minpunten
Schauvliege
België
08/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,0
Toffe mensen, lekker eten en zeer kindvriendelijk
kleine badkamer
Neefs Norbert
België
06/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
8,8
Mooie ligging vlakbij bushalte.
Propere en ruime kamers en comfortabele badkamer.
De eigenaars en personeel zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
Lekker eten en drinken voor een redelijke prijs.
Direct aan wandelwegen.
Inclusief gebruik van de Montafon kaart met kabelbanen, bus en trein.
Geen
Van Caimere Johan
België
05/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
8,8
vriendelijkheid, bij het voorstellen tot het maken van wandelingen houdt men rekening met alle aanwezige faktoren (graad van moeilijkheid, eventueel met kleine kinderen of hond, ...), heel goed van eten, de eigenaars maken samen met hun gasten een gezamelijke wandeling.
De Vogel Wilfried
België
01/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
9,2
Heel erg aan te raden pension voor wie een mooie omgeving, lekker eten, veel informatie en vriendelijkheid op prijs stelt.
Het was de eerste keer dat we er waren, maar zeker niet de laatste !
Rene Roelants
België
16/03/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2009
9,2
Aardige mensen,uitstekende bediening en dit alles in een kraaknet verblijf waar we over een prima kamer beschikten.
Zeer centraal gelegen in een uitstekend ski-gebied.(busstop voor de deur en een pistelift op 500m waar je naartoe kan skien)
Daar moet ik nog is heel ver naar gaan zoeken.
Geert
België
01/02/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
9,6
Zeer vriendelijk mensen, mooi hotel en lekker eten.
Marina Matysen
België
15/02/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
10,0
Wij hebben reeds 12 keer gelogeerd op 4 jaar tijd in Pension Vallula, dat zegt op zich al voldoende. In de zomer krijgen we altijd toffe wandeltips van gastvrouw Rita en cullinair worden we verwend door gastheer Daniel. In de winter genieten we ook van wandelen en wat skiën en vooral in het zonnetje genieten hoog boven in de bergen op een terras. Het is een prachtig gebied in alle seizoenen en het hotel/pension is meer dan aan te bevelen!
Van Wouw Paul
België
15/02/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
8,4
We zijn voor de 12e maal in januari te gast geweest bij de familie Van Aerde.Super toffe mensen,u kan altijd terecht bij gastvrouw Rita,niets is teveel gevraagd en ze geeft uitstekende raad betreffende skipiste's en in de zomer vele wandeltips. Door de kookkunst van de patron Daniel is ons buikje goed gevuld. Een echte aanrader om uw verlof door te brengen.Getekend, een zeer tevreden verlofganger.
Liétart Marina
België
19/02/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
8,0
Wij waren voor de eerste maal te gast in pension Valluela en het is ons zeer goed bevallen. Een hartelijk ontvangst door Vlaamse uitbaters,die je graag nuttige tips geven voor zowel wandelaars als skiërs. De maaltijden zijn verzorgd en er is steeds een keuzemenu. De kamers zijn netjes.
seghers-felies
België
18/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2008
9,2
prachtige kamers
lekker eten
zeer vriendelijke uitbaters en personeel