Casa Clavi
Rambla Clavi 3
04825 Chirivel
Andalusië - Spanje
www.casaclavi.com
Locatie9,4
Service10,0
Comfort9,9
Hygiene10,0
Prijs/Kwaliteit9,9
Totaal9,8
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Frank & Cindy
België
01/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
Een prachtige locatie om volledig tot rust te komen !
Yvette en Luc zijn altijd in de weer om het alle gasten naar hun zin te maken.
Het zijn allebei super sympathieke mensen.
Tips voor trips zijn de specialiteit van Luc. Waar kan je best parkeren, lekker eten, de beste attracties , Luc weet het !
Prachtig groot zwembad, steeds goed onderhouden.
Lekker eten voor een prikje !
Kortom, deze B&B is een topper !
Naar huis gaan is moeilijk na een verblijf hier !
Marian en Werner
België
29/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
9,8
Zo'n mooie rustige plek! Erg gezellige tuin met verschillende hoekjes .
Luc is een expert van zijn streek en heeft vele tips om de mooie desolate streek te laten verkennen. Restaurantje, wandeling, autotocht ed voor elk wat persoonlijke tips die de moeite waren!
Warm onthaal en zelfs mee mogen feesten op hun 10 jarig jubileum! Bedankt!
Rosseneu
België
06/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2014
10,0
Zeer gastvrije B@B, Luc en Ivette zijn zeer gezellige mensen
We hebben daar zeer mooi wandelingen gedaan dankzij Luc die een hele reeks uitgestippelde routes op gps klaar liggen heeft.
Luc is ook een heel goede leermeester voor degene die zich eens aan geocaching wil wagen.
Mooie ruime kamers die tip top onderhouden zijn.
Rond het zwembad is het gezellig vertoeven
Elk avondmaal die Ivette ons voorschotelde was héél lekker
Voor ons was het "Perfecto"
Filip Mareen
België
10/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,8
Dit jaar zijn we voor de 4de keer te gast geweest. De omgeving is fantastisch. De B&B super. Naast de ruimte die je hebt is het er enorm netjes. Dagelijks worden de kamers gepoetst. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. Als er 's avonds gekookt wordt, kan je er lekker eten en drinken. Yvette kookt als de beste. Ook de ontvangst is hartelijk. Tips voor trips zoveel je wilt. Een echte aanrader.
Geen wat ons betreft.
Tonny Sannen
België
14/11/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,6
Als er geen negatieve punten zijn, kan al de rest alleen maar positief zijn.
Bedankt voor de goede zorgen en het lekker eten Ivette, spijtig dat Luc de periode dat wij daar logeerden op rondreis was, misschien treffen we hem volgende keer wel thuis.
Doumen Raf
België
24/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,8
Een prachtige en unieke locatie, zeer gastvrij, mooie verzorgde kamers, heerlijk ontbijt en avondmaal, veel sportfaciliteiten (ook voor kinderen), veel praktische tips voor de uitstappen, lieve hondjes,... een echte aanrader. Het was onze eerste B&B-ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
geen
familie Anckaert
België
05/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
10,0
Heel mooie, ruime en nette studio, voorzien van alle comfort. Alles is er trouwens kraaknet. Leuke zithoekjes, mooi en groot zwembad. Uitgebreid ontbijt.
Ivette kookt voortreffelijk! We hebben enorm genoten van het gezelschap van Luc, Ivette en de twee hondjes Chico en Max en de leuke babbels tijdens het avondmaal. Luc zorgt voor uitgebreide informatie en tips wat uitstapjes betreft. Ons verblijf in Casa Claví was een voltreffer. Een echte aanrader!
Luc De Roeck
België
25/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,8
Al verschillende B&B's bezocht de voorbije jaren, maar Casa Clavi is werkelijk een voorbeeld op alle gebied zoals ze allemaal mogen zijn. Prijs/kwaliteit uitstekend, geweldig gastvrij, 7/7 wordt alles gepoetst dus kraaknet, uitstekende maaltijden bereid door de gastvrouw en lekkere wijntjes gepresenteerd door de gastheer. Alles tegen betaalbare prijzen. Aanrader ! Hou wel rekening met (buiten de omliggende dorpjes) minimaal een uurtje rijden voor de uitstapjes.
Niets op aan te merken.