A la vieille école
500 Chemin de Moncade
40700 Monségur
Aquitaine - Frankrijk
www.alavieilleecole.eu
Locatie9,3
Service9,8
Comfort9,5
Hygiene9,8
Prijs/Kwaliteit9,5
Totaal9,6
Gebaseerd op 108 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Nick en Anmarie
België
11/06/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2017
10,0
Absolute topper!!! Dat is ook het bewijs waarom dit ons 4e jaar op rij was bij jullie!
Bart
België
19/06/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2017
9,2
Zalig rustig gelegen met prachtige tuin en zwembad. Heerlijke familie die ons in de watten legden. Mogelijkheden voor daguitstappen richting Atlantische kust zowel als de Pyreneeën....
Aanradertje!
Niets eigenlijk
De Belder
België
30/10/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2016
9,8
Fantastisch gelegen op een uurtje van de Pyreneen en de Baskische kust. Vandaag zee, strand en zon morgen sneeuw en zon. Top koppel en droom van kids :-) Hier wordt ge wakker van de stilte. Droomlocatie. Komen zekerst nog eens terug.
Evy
België
29/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,8
Heerlijk verblijf bij Annelies & Eric, het was jammer dat we moesten vertrekken.
Gastvrouw en gastheer zorgen voor nuttige tips met alle bezienswaardigheden uit de buurt. Zowel het ontbijt als het avondmaal is heerlijk en bestaat uit streekproducten en producten uit eigen tuin. De ruime propere kamers en de gezellige tuin met zwembad maken het vakantiegevoel compleet.
-
PIKI
België
06/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
Alles was gewoon top
Ideaal als uitvalbasis voor diverse trips, Pau, San Sebastian, Pyreneeën, Biarritz, Lourdes voor de liefhebbers.
Zelfs de wegen naar deze trips zijn mooi en ontspannend. Wat ook leuk is (persoonlijk natuurlijk) is om eens te stoppen in zo'n klein dorpje ergens onderweg en daar plaatselijk resto of bar binnen te stappen.
4 dagjes geboekt/7 gebleven dat is duidelijk genoeg veronderstel ik.
Niets
Empsten B!
België
25/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
9,2
Zowel de bergen als de zee in de omgeving
Zwembad
Adults only
Auto noodzakelijk
Ronald & Annemieke
Nederland
10/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,8
Perfecte ligging.
Gastvrije lieve enthousiaste mensen.
Mooi, schoon en goed onderhouden.
Het ontbijt is uitgebreid en de gastvrouw kan ook nog eens lekker koken met streekproducten en groenten/fruit uit eigen tuin.
Hilde en Johan
België
29/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,4
Geert en Charlotte
België
31/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
8,0
Waren er voor de 4e keer en het was weer super. Kijken al uit naar de volgende keer!
Iréne en Koen
België
02/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,6
sfeervol ingerichte kamers in karaktervol gebouw; mooi onderhouden tuin en zwembad; lekkere keuken; maar bovenal super gastvrije en behulpzame uitbaters die er alles aan doen om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. wij hebben er alvast van genoten !
-
Viviane
België
26/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,2
Super gelegen om te relaxen, goed boek te lezen en uitstapjes te doen. Mooie kamers en lekker eten!
Patricia & Rik
België
07/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Voor de 3de keer op rij was het als thuiskomen. Schitterende ontvangst door Annelies en Eric, ondertussen vrienden van ons.
Zeer ruime nette kamers, prachtige tuin met loungezwembad .Iedere avond heerlijk 3-gangenmenu met streekproducten en groenten uit de eigen tuin. Mogelijkheid tot uitstappen,zowel naar de kust als naar de bergen.
Bedankt alweer Annelies en Eric, we komen zeker terug!!!!!!!
Het afscheid nemen is er lastiger dan de terugweg!!!!
Hebbe -De Winter
België
07/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
10,0
Schitterende b&b waar je de mogelijkheid hebt eens alles "los te laten" en eens perfect te onhaasten, uitgebaat door Annelies en Eric,
2 prachtige mensen waar je niks te veel kan aan vragen. Lekker ontbijt en 's avonds heerlijk 3-gangenmenu .Mooie ,zeer ruime kamers en een een prachtige tuin met leuk zwembad. Uitstappen zowel naar de bergen als de kust . Ook perfecte uitvalsbasis voor een dagje parapount in de Pyreneen.
Je vakantie is hier steeds te kort!!!
Christoph-Ils en Cara
België
15/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2016
9,4
Zijn zeer aangename mensen in een zeer mooie B&B, zeker een aanrader.
Nick Karnas
België
03/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,6
Heerlijke vergroeven hier, anders kwamen ook niet voor de 4e keer terug ;-)
van hoppe andre
België
03/07/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2016
9,8
zeer verzorgde b&b
vriendelijk, behulpzame uitbaters
zeer rustige omgeving
mooie tuin met zwembad
/
Kevin Van de Woestijne
België
21/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
9,8
Super tof verblijf bij fantastische mensen. Zeer vriendelijk en je kan steeds bij hen terecht om samen eens te bekijken wat er in de omgeving te beleven valt. A la vieille école is rustig gelegen, ideaal om tot rust te komen op de zonnestoel in de mooie tuin met zwembad. Met de wagen ben je direct in enkele leuke steden / dorpen. Bezoekje aan San Sébastian en Biarritz zijn aanraders.
-
Julie
België
12/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Perfecte vakantiebestemming om tot rust te komen. Je wordt zeer gastvrij ontvangen, lekker eten en mooie kamers. We hebben verschillende uitstappen gedaan zoals de pyreneeen en het strand, beide op slechts een uur rijden. Zeker een aanrader!
Ingrid
België
05/06/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Lekker eten, mooie locatie, zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer, rust
Vrij ver weg van bezienswaardigheden
Linda
België
02/04/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2016
9,4
Een supergezellig BB. Waar je hartelijk en warm ontvangen wordt door de Vlaamse eigenaars. Het is de ideale uitvalbasis voor liefhebbers van de bergstreek maar eveneens voor de liefhebbers van de zee. Mooie, ruime, zeer nette kamers. Je krijgt er elke morgen een heerlijk ontbijt en 's avonds is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner. Vele tips worden geboden om de omgeving goed te verkennen. Kortom een chambre d' hôtes om zeker verder te vertellen en naartoe te gaan om te onthaasten of te genieten van een heerlijke vakantie.
Sally en Jo
België
08/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
9,4
Heel mooie authentieke kamers in een prachtgebouw. De gastvrouw en gastheer zijn heel vriendelijke en aangename mensen.
Zij staan te uwer beschikking en geven heel veel informatie m.b.t. mogelijke bezienswaardigheden in de omgeving. Steeds bereid om je te helpen wanneer je vragen hebt.
Het tijdstip van het avondeten vonden wij te vroeg, nl. half 7. ook al omdat je bij een uitstap snel een uur nodig hebt om terug te keren naar de B&B
hilde en jules
België
09/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
8,8
Zeer goed ontvangst, we voelden ons echt thuis, ontbijt en diner altijd lekker en gezellig samen met de andere gasten.
voor herhaling vatbaar.
Rudi Vanmechelen
België
13/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
8,4
Hartelijke ontvangst door een gezin met het hart op de juiste plaats. Annelies en Eric (en de twee vriendelijke kinderen) weten hoe ze bezoekers zich snel thuis laten voelen.
Superlekker (!!) avondeten met lokale producten, voor een zeer schappelijke prijs. Elke dag wel een nieuwe verrassing op je bord.
Uitgebreid ontbijt met gezonde producten.
Plezant napraten over alles en nog wat bij een glaasje lokale wijn of een Ricard of een échte Vlaamse Duvel.
Prachtig onderhouden domein en comfortabele kamers.
Fijn om een zwembad te hebben om even in te relaxen na een lange dag, of zo net voor het ontbijt.
Prima uitvalsbasis voor bezoeken van de streek (Lourdes, Pau, Biarritz, San Sebastian ...)
Een échte aanrader voor wie eens weg wil van de klassieke bestemmingen (lees: Provence, Côte d'Azur)
Omwille van de centrale ligging in de Landes, zijn sommige dagtrips wat ver rijden (soms 2 u). Maar dat is een eigen keuze natuurlijk.
Persoonlijk wat moeite met gebruik van het bad (geen douche op onze kamer).
Goossens
België
17/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,4
Gezellige mensen.toffe contacten.
Service impeachable.


Alvast een aanrader voor wie rust en gezelligheid zoekt.

Het overdoen waard.
Nihil
Paul & Margo
Nederland
23/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,2
Rustiek gelegen, veel mogelijkheden tot wandelen & fietsen, heerlijk ontbijt & diner, heerlijk zwembad, comfortabele, ruime kamers, toffe (gast)familie, veel informatie en mogelijkheden tot uitstapjes
Je wilt niet meer weg!
Patricia & Rik
België
14/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
Top b&b uitgebaat door 2 prachtige mensen waar niks te veel gevraagd is. Ruime ,nette kamers, lekker ontbijt en avondeten met streekproducten, mooi zwembad in zeer verzorgde tuin. Ideaal gelegen voor uitstappen zowel naar de kust als de bergen.
Hier kom je "thuis" in "Het andere zuiden" Prijs-kwaliteit zeker ook een aanrader!!!
je vakantie is hier altijd te kort !!!!!
Hebbe-De Winter
België
14/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
Prachtige b&b , supervriendelijke ,gastvrije uitbaters, mooie ,ruime kamers, lekker eten , leuk loungezwembad in een zeer moie tuin. een echte aanrader !!!!!!
van hoppe andré
België
30/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,8
vriendelijk en spontaan onthaal, hartelijke gastfamilie, leuk respectvol contact van de gastfamilie met en op maat van de gasten ruime kamer en badkamer, tip top in orde
uitgebreide info over de streek en tips voor uitstappen
rustige omgeving en aangenaam vertoeven aan het zwembad
zalig ontbijt en avondeten
/
Floo Veraghtert
België
20/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
Mooie omgeving, super lekker eten, alles spik en span en niet te duur.

Kleine lieve gebaren: een krijtbordje in de kamer dat je welkom heet, een potje chips bij je glaasje wijn, super lekkere aioli met brood a volonte bij je avondmaal, druifjes voor de rit naar huis ...
Liliane en Franky
België
24/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
Een echte aanrader!!!
Geen
Marijke Devreese
België
25/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
Supervriendelijke gastheer en gastvrouw.
Mooie B&B, gezellige en ruime kamer, comfortabele badkamer.
Ongedwongen sfeer.
Rustige tuin en zwembad.
Ontbijt en avondmaal lekker, verzorgd en afwisselend.
Bezienswaardigheden (kust, grote stad, Pyreneeën) vraagt bereidheid om even onder weg te zijn.
Jef Cambré
België
26/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
Heel mooie authentieke b&b met heel toffe, lieve mensen.
Aanrader!!!!!!!!!
busschaert
België
28/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,6
Een streek waar wij nog niet waren geweest , maar na dit verblijf nog zeker naartoe zullen komen !!
De B&B van Eric en Annelies is gewoon super , uitstappen combineren met de rust en de gezellige sfeer ter plaatse !
Een prachtig gebouw waar je de sfeer van vroeger nog voelt en waar de kamers prachtig ingericht zijn !

Een aanrader !
Janly
België
24/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
Goed onthaal gehad, super mensen, wouden er zelfs al niet meer weg! Goed voor meerdere nachten dankzij de uitgebreide info! Nette kamer en perfect ontbijt. Zeker een aanrader!
/
Marc, Lieve en Evelien
België
03/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
De warme en gastvrije ontvangst door Eric en Annelies
Mooi ingerichte kamers met zalig zachte bedden
De gezellige babbels 'morgens aan het ontbijt en 's avonds - lekkere en uitgebreide ontbijtjes trouwens!
De lekker geurende douchegel, artisanaal bereid.
Geen tijd gehad om zwembad uit te proberen, maar dat zag er ook zalig uit!
Kamers bij boeking niet voor langere periode beschikbaar, helaas! Volgende keer beter!
franky
België
04/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
super mensen doe zo verder
geen
De Groof Peter
België
06/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
Super gastheer en vrouw,prachtige kamer.Lekker en gevarieerd ontbijt alsook het avondeten.Ideaal om tot rust te komen.Zowel de zee als de bergen liggen binnen bereik en voor eventuele andere uitstappen krijg je voldoende informatie van de gastheer.De beste B&B tot nu toe.Bedankt voor de leuke gesprekken,zowel van de eigenaars als van de rest van het gezelschap,we hadden een reuze verlof.
Centraal gelegen maar soms wat ver van omliggende bezienswaardigheden.De weg die we aflegden tijdens onze uitstappen was wel prachtig,dit verzachtte dan wel de tijd dat we onderweg waren
Koen & An
België
11/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,8
hartelijke gastvrouw en -heer !
knap ingericht
mooie tuin en aangenaam zwembad
lekker uitgebreid ontbijt
gezonde en lekkere avondmaaltijd indien gewenst
rustig gelegen, maar reken wel op wat extra kilometers om uitstappen te maken
Pieter & Liesbeth
Nederland
06/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,4
Mooie, rustige plek
Gastvrije, vriendelijke en servicegerichte eigenaren
Voldoende mogelijkheden voor uitstapjes op 30-60 min rijden
Heerlijk bed (kamer Histoire)
Heerlijk zwembad
Goed van eten en drinken
Niet kunnen ontdekken
Steven & Lieselot
België
10/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,8
We hebben al vele B&B's bezocht in Frankrijk, maar deze springt er echt wel uit.

Annelies en Eric zijn super mensen die weten hoe ze de mensen in de watten moeten leggen.

Van Eric krijg je 's morgens alle uitleg wat je die dag kan doen en Annelies serveert ons 's avonds elke keer een lekkere maaltijd.

De kamers zijn mooi en karaktervol ingericht. De B&B is goed gelegen voor een uitstap naar de Pyreneeën of een dagje aan zee.

Een echte aanrader!!

Wij komen ZEKER nog terug
Ons enig negatief punt is dat we niet voor een langere periode hebben geboekt...
Verhasselt Rufin
België
21/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
9,4
Mooi huis, ingericht met respect voor het origineel.
Charmante uitbaters.
Mooie wandelingen in de omgeving.
Lekker eten.
geen
Moreels
België
29/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
8,6
- de authenticiteit van het gebouw werd behouden
- hartverwarmende uitbaters
- prijs/kwaliteit meer dan correct
- ligging in zeer landelijke omgeving
Francky Van den Boogaert
België
21/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
9,2
Rustige omgeving, zalig lekker niksen en bediend worden... het moet niet altijd veel zijn om echt tot rust te komen maar wat je krijgt is steeds top! ik ga zeker terug.
geen...
E. Beenhakker
Nederland
23/03/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Februari 2015
10,0
Het is geweldig vertoeven op deze prachtige locatie. Wij zijn hier dit jaar in februari voor de 3e keer geweest. Vorige keren was het in september. Je wordt door Eric en Annelies zeer welkom ontvangen. Er heerst zo'n fijne sfeer in het huis en de omgeving. Je komt echt tot rust. De bedden in alle kamers zijn echt heerlijk. Wij hebben nu in 2 van de kamers geslapen en je slaapt heerlijk op de dikke matrassen. Vaak moet je maar afwachten waar je op komt te liggen en het valt vaak tegen, nou hier niet. Alles is kraakhelder schoon op de kamers. Er ontbreekt je tot niets. Wanneer je privacy wilt is dat absoluut geen probleem. De omgeving is zo ontspannend, de vogels hoor je de hele dag. Het eten is er heerlijk en het ontbijt is zeer uitgebreidt en met liefde klaargemaakt. Er ontbreekt je niets aan een verblijf op deze heerlijke plek met luxe kamers.
Die zijn er gewoon niet
Pieterjan Kerkaert
België
07/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2015
9,8
Schitterende ontvangst ondanks we door verkeersellende een tweetal uur later toekwamen dan voorzien en het eten zodoende twee uur later geserveerd moest worden. Geen enkel probleem en met plezier kog de moeite gedaan.
De volgende morgen na het ontbijt een vrij volledige voorstelling van alle bezienswaardigheden gekregen door Eric, met alle brochures en kaarten erbij, gewoon top!
Superpropere en gezellige kamers!
Het eten dat Annelies dagelijks serveert is zéér lekker (Moet wat prijs/kwaliteit betreft volgens mij zeker niet onderdoen voor een restaurant).
Besluit: 1 woord, TOP
Je moet steeds de wagen nemen en even rijden om tot de toeristische trekpleisters te komen.
Verschraegen Luc
België
12/09/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2015
9,0
Wout en Heleen
België
28/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,6
Zeer hartelijke en persoonlijke ontvangst. De gastheer heeft een uitgebreide kennis van de streek en deelt deze zeer graag met de gasten. Zonder opdringen krijg je een mooi overzicht van wat je alle dagen kan doen. De gastvrouw wist ons elke ochtend te verwennen met een heerlijk ontbijt en 's avond kan je naar eigen keuze genieten van een uitgebreide table d'hôtes. Voor wie een gevulde vakantie wil, maar ook voor wie wil genieten van het Zuiden aan het zwembad, is à la vieille école een echte aanrader.
Richmo en Liesje
België
14/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
9,8
We hebben enorm genoten van ons verblijf in de B&B van Eric en Annelies. We logeerden er 3 nachten en hadden spijt dat we niet gepland hadden langer in deze B&B te blijven.
Als je houdt van rust en gezellige babbelavonden met lekker eten (met streekproducten!) ben je bij hun zeker aan het juiste adres. Het ontbijt is lekker, uitgebreid en varieert dagelijks.
Wij vonden het super dat je dicht bij de zee en de bergen zat, waardoor je heel gevarieerde uitstapjes kan doen. De gastheer en gastvrouw geven veel tips wanneer je van plan bent om er een dagje op uit te trekken.
Aan de B&B is een heel mooi zwembad en de kamers zijn heel gezellig ingericht.
Kortom, een super verblijf !
Patricia & Rik
België
08/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Hier kom je direct thuis alsof je op bezoek bent bij je beste vrienden!!Nooit geziene gastvrijheid, zeer lekker ontbijt, avondeten van zeer hoog niveau, prachtige streek met veel bezienswaardigheden , nette comfortabele kamers, een b&b om "U" tegen te zeggen uitgebaat door Annelies & Eric , 2 toffe mensen die op en top met hun vak bezig zijn , niks is te veel gevraagd. Doe zo verder!!!
De tranen die er wederzijds vloeiden bij het vertrek na een schitterende vakantie!!!
Hugo
België
14/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,6
zeer gastvrij koppel
klant wordt verwend
stipte vlotte bediening (ontbijt, evt. table d'hôte)
lekkere verfijnde en gezonde keuken
ietwat afgelegen locatie, maar geeft dan voordeel dat het zeer rustig is.
Nick & Anmarie
België
28/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Kan hier alleen maar positief kwijt, dat is ook de reden dat we jaarlijks opnieuw gaan :-)
Geert, Charlotte en James
België
22/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,6
Super B&B!!!
Steeds toffe babbels met Anneliesje en Eric.
Waren daar reeds voor het 3e jaar op rij, nog nooit deden we dit eerder, dit zegt dus voldoende.
Broeckhoven Katelijne
België
03/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
Supervriendelijke ontvangst van Eric en Annelies! Prachtige B&B! Lekker avondeten! Zalig bed! Heerlijk ontbijt! Top! Zeker voor herhaling vatbaar!
liliane en kranky
België
21/07/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
10,0
en prachtige vakantie met super lieve mensen doe zo verder
Vaneygen Ronny en Ramboer Kristien
België
29/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
9,4
ontzettend hartelijke ontvangst , we werden echt verwend
het is een heel fijn gezin, de zonen waren ook heel beleefd en hartelijk
je komt echt tot rust in deze locatie
Els Beyaert
België
20/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,2
Zeer leuke locatie in een rustige omgeving. Goed als uitvalsbasis voor zowel de kust als de bergen. Vriendelijk onthaal. Aangenaam verblijf waarbij je je thuis kan voelen.
Geen.
Carl Michiels
België
24/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
10,0
Wij hebben hier een schitterende vakantie beleefd.
Eric heeft ons op weg gezet naar de mooiste plekjes van de streek en Annelies kan koken als de beste.
Bij een temperatuur van boven de derig graden deed het dagelijkse plonsje in het propere zwembad altijd zéér veel deugd.
Kortom een aanrader !
Met de beste wil van de wereld, ik vind er geen !
De raedt
België
01/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,8
Leuke ontvangst,supervriendelijke eigenaars ,niets is teveel gevraagd,een omgeving waar je tot rust komt
Comfortabele kamers en zeer goede bedden ,hebben heerlijk gegeten,bereidingen met producten uit de streek.ze verkopen ook een gamma van eigen locale producten die je ook op internet kan terugvinden-www.lautresud.eu
Samengevat fantastische vakantie gehad
Geen
Nick Karnas
België
19/12/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,6
prachtig gebouw, super mooie kamers, leuk zwembadje! en ... zeer lekker eten!!! wij komen terug!!!
Van den Bogaert Bart
België
14/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
10,0
Supervriendelijke, leuke mensen. Superleuke kids.
Je voelt je er direct thuis.
Ontbijt, eten, kamers, ... alles is gewoon top.
Zeker een aanrader!
Met de beste wil van de wereld kunnen we er geen vinden ;-)
Erik & Monique
Nederland
18/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
8,8
Vooral het gastvrije ontvangst en de hartelijkheid van Annelies & Eric zijn na een lange reis een verademing. Je voelt je direct thuis. Van hun 2 zoontjes merk je bijna niet dat ze er zijn, en ze zijn zeer beleefd en voorkomend.

Onze kamer op de begane grond was ingericht op een huiselijke manier met een meer dan uitstekend bed, dit kwam de nachtrust ten goede.

Ontbijt en het avondeten was prima verzorgd, en ondanks het mindere weer hebben we ons uitstekend kunnen vermaken.
Petra & Michel
België
01/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,8
Zeer mooie B&B. Een gastvrije en vriendelijk onthaal.
Uitgebreid ontbijt met variatie en culinair avondmaal. Onze complimenten aan Annelies en Eric!
We hebben echt genoten van ons verblijf bij jullie, mooie verzorgde kamer en badkamer.
Kortom, alles was voor ons perfect.
Een echte aanrader!
Geen.
Francine en Pierre
België
05/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
10,0
Verzorgde B&B waar Annelies en Eric + hun twee toffe zoontjes u heel hartelijk ontvangen. Een rustige omgeving en fantastisch goede bedden verzekeren een heerlijke nachtrust. â??s Morgens kan men genieten van een ontbijt met alles er op en er aan, en â??s avonds is het genieten van de kookkunst van Annelies. Zij kookt trouwens met plaatselijke specialiteiten, die men daar ook bij hun kan kopen. Plezierig trouwens dat men sommige van de verzorgingsproducten (die ook bij hun verkrijgbaar zijn), zo maar in de badkamer gratis kan gebruiken. Een â??scrubâ? in hun heel groot ligbad is een aanrader. Zoals de hele B&B trouwens !!
Chris en Ben
België
21/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
9,2
Het onthaal was zeer hartelijk. We werden onmiddellijk gecharmeerd door een zeer vriendelijke gastvrouw en -heer en hun 2 welopgevoede leuke kinderen. Het ontbijt en het avondeten zijn verzorgd en lekker en worden beide geserveerd op een gezellig plaatsje buiten in de tuin, indien het weer dit toelaat natuurlijk. Eten wordt samen met de (eventuele) andere gasten gedaan. Altijd gezellig en interessant om andere mensen te leren kennen! Annelies en Erik hebben ons goed geinformeerd en geholpen om uitstapjes te kunnen maken naar onze noden en wensen. Zo zijn we op uitstap geweest naar Accous en zijn we daar gaan parapenten!!! Unieke ervaring in een heel mooi kader. Het zwembad is een topper bij mooi weer en de rust die er heerst is zalig! De kamer zijn gezellig ingericht met behoud van autentieke elementen en we hebben in geen jaren zo goed geslapen... Waar hebben ze die bedden gekocht, seg?! Een aanrader dus! Absoluut!
soufflet philippe
België
21/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
heel warme en vriendelijke gastvrouw en gastheer, die heel veel oog hebben voor detail en zorg voor hun gasten!!!!
rustige ligging in de mooie natuur van monségur
zeer aangename en mooi ingerichte kamers
in het zwembad vertoeven, is heerlijk
lekker uitgebreid ontbijt en de table d'hotes is een streling voor de smaakpapillen.
geen
Lore De Fruyt
België
19/01/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
8,8
Heel vriendelijke gastheer en -vrouw, erg behulpzaam bij het zoeken naar leuke uitstapjes.
Lekker ontbijt en avondeten.
De kamers zijn erg gezellig en mooi ingericht.
Zwembad is in deze warme streek wel een pluspunt!
Geert & Ingrid Raes-Heivers
België
02/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
zeer verzorgde b&b, mooi ingerichte kamers met alle nodige comfort. Eric & Annelies weten met hun gastvrijheid hoe hun klanten te verwennen. Lekker en gevarieerd ontbijt, 's avonds aperitief in de tuin gevolgd door culinaire gerechtjes - proficiat Annelies! - en lekkere wijnen uit de streek. Het zwembad nodigt uit tot zalig relaxen en GENIETEN! Wij keren zeker terug!!
geen
Belder
België
26/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Top adres. Prachtig zwembad en dito tuin. Super lekker eten met heerlijke streekwijnen. Worden goed geïnformeerd door gastheer wat betreft omgeving en uitstapjes.
Niet van toepassing
Sabine en Kurt
België
25/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
Supertoffe mensen die hun chambres d'hotes uitbaten met hart en ziel. Hele mooie kamers, lekker eten, mooi zwembad. Een plek om thuis te komen! Een echte aanrader ! Bedankt Annelies en Eric !
Luc
België
26/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
Ontzettend lieve en sympathieke B&B-eigenaars, leuk pand , hele mooie kamers . Ontbijt prima en Table D'Hotes lekker en gevarieerd.
geen gevonden
Bert
België
05/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Super Chambre d'hotes.
Ideaal gelegen om van de bergen en de zee te genieten.
de meeste bezienswaardigheden liggen op een uurtje rijden. Maar doordat de omgeving zeer wisselend is, is dit voor ons niet echt negatief.
Van den Bergh
België
07/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,4
We hebben één van onze beste vakanties gehad, dankzij Eric, Annelies en de kids. Een prachtige chambres d'hôtes, zeer rustig gelegen, een mooi zwembad en telkens een lekker ontbijt en 's avonds was het altijd keigezellig!!
Van Acker
België
02/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,2
Julie Carrasquet
België
14/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
10,0
Super zwembad en lekker eten met groeten uit de tuin!!
Sarah Beunnens
België
14/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,0
A la vieuille école is zeer rustig gelegen en dus ideaal om je even volledig te ontspannen. Dit kan overigens in de tuin aan het zwembad of in de schaduw van de boom in een hangmat! Bovendien zijn er in de buurt tal van bezienswaardigheden te ontdekken! Een top locatie dat nog vrijgesteld is van het massa toerisme! Je wordt er heel vriendelijk en persoonlijk ontvangen door de uitbaters die er alles aan doen om iedereen lekker te verwennen!
Breemans Manuelle
België
18/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,2
Zeer hartelijke ontvangst. Lekker avondmaaltijd. Gezellige goed ingerichte en grote kamers. De gastheer en gastvrouw zijn zeer verdienstelijk en maken het de gasten zo aangenaam mogelijk. Ook veel informatie ter beschikking over activiteiten en de omgeving.
Magda De Belder
België
18/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Heb weer enorm genoten van de gastvrijheid van Annelies en Eric. Het weer was super en de stilte is echt een enorm pluspunt. Het zwembad is gewoon fantastisch, ik kom zeker nog terug.
De Deken Lode
België
19/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Voor de derde maal bij anelies en eric geweest,supervriendelijk,het ontbijt en avondeten waren weer heel lekker,het zwembad is super!!!
Greg
België
27/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
10,0
Zwemdok, zon en rust
Niet van toepassing
Van Pamel D.
België
13/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
9,4
Top !! Echte aanrader !! Reeds 2x geweest
meire patrick
België
17/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
9,4
Heel aangename mensen,mooie kamer, lekker eten!
Er is voor elk wat wils: je kan er een vakantie in rust doorbrengen of je kan er een actieve vakantie van maken want er is veel te doen in de omgeving!
De gastheren zorgen bij je aankomst voor heel wat informatie omtrent de omgeving en geven je heel wat kaarten en brochures!
Het mooie zwembad is zeker een pluspunt!
Paul en Margo van Schijndel
Nederland
03/06/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2012
8,8
Annelies en Eric zijn bijzonder hartelijk en gastvrij. De kamer is zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt en de maaltijden zijn tot in de puntjes verzorgd. Onthaasten, strand, mooie steden, alles kan. Aanrader!!
Ken Provo
België
03/04/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2012
9,4
Super locatie, vriendelijke en enthousiaste ontvangst, heerlijk verzorgd en vooral uitgebreid ontbijt, smaakvolle kamers, 's avonds en 's middags heerlijk menus,... Een echte aanrader !!
Vangheluwe Luc
België
22/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
De Deken Lode
België
01/10/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
super!!! vriendelijk ontvangst,heerlijk ontbijt,s'avonds lekker eten,zeer rustige omgeving,wij gaan nog zeker terug.
geen
Van Geel
België
08/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,0
De rust en de ligging van het domein
De goeie service en inrichting van de kamers
De Feyter - Catry
België
15/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,8
Heel gastvrije Chambre d'hôtes met toffe gastheer en -vrouw. Ze zorgen voor een lekker ontbijt en avondmaal ... zeker een aanrader. Gelegen in een heel rustige omgeving
Marijke Devreese
België
21/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
zeer gemoedelijke, huiselijke sfeer.
Warme omgang met de uitbaters, Annelies en Eric.
Lekker eten.
Mooie , smaakvolle inrichting en comfort op de kamer en badkamer.
We kunnen niets negatief bedenken
Delfien en Igor
België
14/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Aanrader ! Goeie locatie, zeer mooie inrichting, zeer lekker eten, aimabele mensen met "feeling" voor deze job; top !!!
Sandra, Geert en zonen
België
17/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
Rustige omgeving, originele en gezellige chambre d'hôtes / kamers, dagelijkse mogelijkheid table d'hôtes, uitgebreid ontbijt, diverse mogelijkheden voor uitstapjes, vriendelijke mensen
/
Jessie Pauwels
België
17/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
8,6
warm en vriendelijk onthaal
diervriendelijk
zeer mooi en comfortabel huis
lekker eten
goede tips voor uitstappen
echt vakantiegevoel
geen douche in gelijkvloerse kamer
bij voorkeur wijnen bij avondeten inbegrepen in prijs table d'hôte
Van Ingh Stefaan
België
26/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,2
Zeer rustige ligging en zeer warm onthaal.
Zeer gezellige kamers
geen zwembad maar wordt dit jaar nog voor gezorgd.
bart
België
12/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,0
zeer origineel en mooi ingericht oud schoolgebouw, met respect voor autenticiteit en modern comfort. De gastvrouw kan gerechtjes op tafel toveren waar menig restaurateurs een puntje aan kunnen zuigen, ook de locale lekkernijen komen versgemaakt aan bod en zijn aan te raden. Het warme koppel en hun 2 lieve zoontjes staan in voor een onberispelijke en huiselijke service. Kortom een aanrader voor wie niet in een drukke stad tot rust wil komen maar in een landelijke,ongerepte omgeving.
luuc soetewey
België
10/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,0
Verblijf in een zeer gemoedelijke & warme sfeer, aangenaam onthaal, lieve mensen, prachtige uitvalsbasis naar zee of naar richting Pau. Fijn om de Madiran-wijnen te ontdekken.
Hilde Dewilde
België
14/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
8,8
Vriendelijk, mooie ligging, alles goed verzorgd,een aanrader.
Tom Ceulemans
België
17/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
9,2
Van Raemdonck
België
18/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
8,6
Zeer rustig en groen gelegen.Mooie kamer, goed bed,ruime badkamer aangrenzend aan de kamer.Parking op het terrein zelf.Vriendelijke gastvrouw en gastheer en brave kinderen die de privacy van de gasten respecteren.Huiselijke sfeer,uitgebreid ontbijt.
Geen restaurant in de nabijheid.
serge mommen
België
04/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
10,0
Super leuke, verzorge kamers die het oude schooltje laten herleven. Twee lieve mensen die met hart en ziel een nieuw leven gestart zijn in een oase van rust maar toch op een aanvaardbare afstand van toffe bezienswaardigheden. Fietser op zoek naar een uitdaging kunnen in deze streek hun hartje ophalen ... Wij komen zeker nog terug.
robert poppe
België
11/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
10,0
trendy ingericht
uitgebaat door een enthousiast koppel die tijd vrij maken voor hun gasten.
centraal gelegen op een uur van de kust en pyreneeën
een echte aanrader.
willemkens
België
11/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
10,0
2de keer bezocht, nog steeds onder de indruk van het lieve onthaal, de gastvrijdheid, de rust en de heerlijke maaltijden. De ideale ligging voor uitstapjes naar Lourdes, Biarritz, Saint-Jean de Luz en San Sebastian.
Als God in Frankrijk, een leuke belevenis.
Magda De Belder
België
05/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
10,0
Zeer vriendelijk onthaal, rustige omgeving, heerlijke bedden, uitgebreid en lekker ontbijt buiten geserveerd, een echte aanrader voor mensen die van stilte en rust houden!
Scheerlinck-Verlent
België
09/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
10,0
Perfecte vakantielocatie. Niets op aan te merken. Service, comfort, hygiëne zijn optimaal.
Belinda & Arthur van de Velde
Nederland
04/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2010
9,4
Heerlijk rustig gelegen, lieve mensen en altijd een warm onthaal. Ruime kamers, lekker eten en goed gezelschap.
Prachtige omgeving, ook ideaal om van hieruit te toeren met de motor.
nancy
België
05/12/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
10,0
Annelies en Eric runnen hun b&b met een nooit gezien enthousiasme, je krijgt er een warm onthaal, een erg uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet, je kan 's avonds ook daar eten en de kookkunsten van Annelies zijn beter dan dat wij gegeten hebben buitenaf, de kamers zijn erg ruim en origineel ingericht.
ardijns willy
België
28/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
10,0
erg rustige ligging
charmante gastheren
lekker eten
idiaal vertrekpunt voor uitstapjes naar zee en bergen
Patrick & Jacqueline
België
22/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,8
1ste maal geweest in 2009, omdat het ons zo goed is bevallen een jaarte later teruggegaan. Doen we anders nooit! Je voelt je er echt thuis. Lekker en verzorgd ontbijt, ook als je kiest voor het avondmaal, wat een aanrader is want Annelies laat graag de lokale specialiteiten proeven! Een zwembad zou het af maken, maar is
geen \'must\' om hier een schitterend verblijf te hebben!
Voor bepaalde uitstappen soms toch wel lang onderweg met de wagen.
Bevers Gui
België
16/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
8,8
Fam. Hilven
België
15/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2009
9,8
Zeer aangename en vriendelijke mensen! Je voelt je er direct thuis. De vrouw des huizes kan trouwens zeer lekker koken! De bedden lagen SUPER confortabel.
Ideale vakantie om tot rust komen in een prachtige omgeving en zeer rustige ligging.
Daardoor liggen de bezienswaardigheden wel wat verder weg.