B&B La Grange De Saint-Romain
Les Graves
46300 GOURDON
Midi-Pyrénées - Frankrijk
www.lagrangedesaintromain.com
Locatie9,0
Service9,8
Comfort8,8
Hygiene9,3
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,3
Gebaseerd op 78 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
COPS Marc en Elisabeth
België
15/09/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2016
9,8
Voor ons is het de vierde maal dat wij gingen logeren bij Véronique en William, driemaal in Grange de Jaillac en nu in hun nieuwe B&B La Grange de Saint-Romain, wij waren toch wel nieuwsgierig om te zien hoe en waar het gelegen was, de verassing was dan ook groot, Grange de Jaillac was een voltreffer maar La Grange de Saint-Romain is toch wat anders, gelegen in het bos met vogeltjes die amper schrikken en bijna uit je hand komen eten manier van spreken. Ook zeer belangrijk geen last van auto's of zo, echt volledige rust, een stukje paradijs op aarde alsof er niets of niemand je ooit nog zal komen storen. Hun chambres d'hotes is zelfs nog beter dan voordien, grote mooie kamers waar niets ontbreekt, alles kraaknet tot in de puntjes verzorgd. Zoals voordien blijft Véronique ons steeds verassen met haar kookkunst, ook houdt zij rekening met gasten die een probleem hebben met diabetes wat toch wel een pluspunt is. Produkten die ze gebruiken zijn vers, ook 's morgens bij het ontbijt is er vers fruitsap, croissants, chocolade of rozijnenkoeken, met daarbij nog eens een heerlijk warme tas koffie of warme chocolademelk, klaar dus om de uitstap te ondernemen, zonder het te moeten vragen heeft William reeds documentatie klaarliggen over hoe en waar we de dag kunnen
doorbrengen, ook steeds met een glimlach. Bij het terugkeren van onze uitstap weten we dat Véronique weeral een heerlijke maaltijd heeft klaargezet, wat bijpraten van de afgelopen dag en dan na een goede nachtrust kunnen we er weer volop aan voor een volgende uitstap de dag nadien. Wij zullen zeker nog bij Véronique en William verblijven, ze zijn lief, behulpzaam en niets is hun teveel tegenover de gasten
Negatieve punten kunnen wij niet bedenken, voor locatie hebben wij een 9 gegeven omdat we weten dat Véronique en William ons , de volgende keer nog meer zullen verassen daar zij met het aanbrengen van nog meer bloemen en planten van hun chambres d'hotes een echt juweeltje gaan verwezenlijken en dan is het niet 9 op 10, maar 11 op 10 dat ze als score krijgen voor de locatie.
guido blondeel
België
02/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2016
10,0
vriendelijkheid en warmte
antislipmatje in bad
Marc |& Marie
België
07/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
10,0
Bij Véronique en William is alles aanwezig wat nodig is voor een leuke vakantie, warm onthaal, lekker eten en drinken, leuke kamers.
De streek van de de Lot en de Dordogne kent William zeer goed wat hij trouwens graag aan zijn gasten door geeft.
Geen negatieve punten.
Onno de Wit
Nederland
14/07/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
9,4
Wat een lieve mensen die aan alles denken om je een geweldige vakantie te bezorgen.
Vooral de moeite die is genomen om veganistisch te koken voor mijn vriendin was hartverwarmend.
Het aperitief en daarna het diner was super gezellig ondanks dat er geen andere gasten op dat moment waren. Niets van gemerkt!
Er zou op het terras bij onze kamer wel wat buitenverlichting aangelegd kunnen worden. Terras bij kamer heeft nog wel een make-over nodig.
Callens geert
België
23/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2015
10,0
Een top locatie
Geen
marc careel
België
02/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
We bezochten reeds verschillende B&B, maar komen toch reeds verschillende jaren terug bij Véronique en William.
Véronique je keuken is uitstekend. Je krijgt van ons zeker 11op 10.
Na een aangename dag in de streek is er steeds een lekkere maaltijd waardoor de avonden evenees zeer aangenaam zijn. Niets is jullie teveel.
William weet nog altijd mooie streekjes voor te leggen. Hij verdient eveneens een 11 op 10!
Deze zijn ver te zoeken.
Jürgen en Ann
België
11/10/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2013
10,0
Fantastische vakantie gehad, heel aangename en vlotte ontvangst, alsof je er al jaren komt. Heel lekker eten, met liefde klaargemaakt. Als je niet weet waar naartoe zorgt William voor ideetjes ( foldertjes, plannekes en tips ) en de avonturen komen je tegemoet. Heel veel leuke uitstappen in de omgeving: avontuurlijk wandelen ( wilde dieren gespot), leuke dorpjes en lokale markten, mooie grotten,...
Hier komen we zeker nog terug.
Bedankt voor de leuke attentie op mijn verjaardag !!!xx
geen, absoluut niet
VEREECKEN-SELLESLAGH
België
25/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,4
Zeer vriendelijk en aangenaam om te verblijven mooie slaapkamer.Zeer lekker eten en aan een kleine prijs.Ook de wijnen zijn meer dan voldoende geschonken aan tafel.De uitleg van een aantal bezienswaardigheden en de eventueele route er naartoe kregen we telkens weer op een kaart door William uitgelegd en opgetekend.Dit zijn uitbaters met een hart voor wat ze doen en kennen hun stiel.Het was een aangenaam verblijf en komen zeker nog eens langs.
GEEN Iedere uitbater heeft zijn eigen stijl en maar goed ook, en let op niet alles wat je op tv ziet is waar! Maar hier zijn echt geen negatieve punten
Evy&Benny
België
17/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
8,6
Zeer vriendelijk
Lekker eten en drinken
Behulpzaam
Leuk sociaal contact
Geen douche(functie) op het bad in sommige kamers
Commentaar eigenaar
Dag Evy, op onze site is er we te zien bij "kamers " welke kamer een douche heeft of niet, nu jullie hadden een last minute geboekt en idd jullie konden de kamer niet kiezen... Dit jaar hebben we 3 van de 5 kamers in een nieuwe kleedje gestopt en we doen voort ... een douche functie in de kamers komt zeker en vast ...maar de wereld is ook niet op een dag gemaakt ;-) vele groetjes
Vaeremans Benny
België
19/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
8,8
Gezellig, rustig, toffe sfeer,
Heel leuke gezellige uitbaters,
Uitbaters staan altijd klaar voor je
Ze reserveren alles wat je maar wil
Een croissantje dat ontbreekt
Een caraf fruitsap dat ontbreekt
Commentaar eigenaar
Beste Benny, ons ontbijt bestaat uit , verse fruitsap, koffie, thee, melk, chocomelk, water, verschillende soorten brood, ontbijtgranen(2 soorten) choco, chocolade, zelf gemaakte confituur, honing, ontbijt cake, mini appelflapjes, een ei op verschillende wijze klaargemaakt, vers fruit, charcuterie, kaas ..... Als we dan, zoals je zelf zei, "altijd klaar staan" hadden we dat graag geweten dat je nog graag fruitsap bij wou hebben, dan hadden we dit graag bijgegeven, met de glimlach . Op die manier ontbreekt er overal wel iets, champagne bij de éne, chipolatas bij de ander, daar komt geen einde aan. Croissants worden ook gegeven, maar niet dagelijks,daar we regelmatig croissants moeten weggooien( aan 1 � stuk), We gaan ervan uit dat je opmerkingen voortspruiten uit het feit dat dit je eerste B&B ervaring is. Doe er aub nog veel meer, dan kan je vergelijken en ga je zeker anders denken over ons ontbijt-aanbod.
Ik wil graag aan iedereen die onze B&B beoordeelt, één ding zeggen :
IS ER IETS NIET GOED, ZEG HET TEGEN ONS, IS HET GOED, ZEG HET TEGEN IEDEREEN ....
Dewulf - Blomme Filip & Annick
België
24/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
10,0
We hebben reeds meerdere jaren bij Véronique en Willam gelogeerd, we voelen er ons meteen helemaal thuis. Toffe lieve gastvrije mensen, dagelijks krijg je tips om op stap te gaan maar je kunt ook lekker niets doen, Véronique doet het excellent in de keuken ! Ook onze 2 dochters zijn telkens enthousiast om bij hen opnieuw te logeren en worden verwelkomd met open armen.
Geen.
Koen en Els
België
27/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,2
Mooie streek, lekker eten, zeer aangename mensen om bij te verblijven en ze kennen de streek door en door dus aan uitstappen en informatie geen gebrek :) dit was top !!
Van de Perre-Deneys
België
27/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2013
9,6
Goede ontvangst in gemoedelijke sfeer. Voldoende uitleg over de te bezichtigen plaatsen.
Lekker en voldoende eten, aangename eigenaars, vlot in omgang......
GEEN
jacobs jos
België
18/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
's morgens een uitgebreid ontbijt en 's avonds eveneens een lekker menu.
's morgens krijg je een gedetailleerde uitleg over de toeristische punten in de omgeving.
Kortom, een leuk verblijf!
hebbelinck marnic
België
25/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,0
ligging in een stiltegebied echt iets om tot rust te komen.
callens geert
België
16/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,2
Warme uitbaters , familiesfeer,
Geen antivlieg ramen (hor)
Plettinck
België
16/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
8,8
Ongedwongen, gemoedelijke sfeer.
Misschien wat meer zit/lees/rusthoekjes in de overigens mooie tuin
wendy
België
18/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,0
superhartelijke ontvangst, veel tips over de streek, het eten is geweldig! wij waren reeds de tweede keer hier en komen zeker nog terug, want het verblijf bij william en véronique is super!
geen
Annelies
België
17/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,4
We voelden ons meteen op ons gemak bij William en Véronique. Het zijn heel aangename mensen die altijd voor ons klaarstonden. De rust, de omgeving, de tips over de bezienswaardigheden, het lekkere avondeten, het zwembad en de gezellige avonden blijven ons bij. We hadden een aangename en ontspannende vakantie.
Frans en Betty
België
18/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
9,2
William en Véronique zijn zeer vriendelijke en behulpzaam. De kamers zijn heel aangenaam en rustig. De maaltijden waren zeer lekker en zeer gevarieerd. We hebben een zeer fijne vakantie gehad in hun B&B!
Geen.
Geens-Vandenbroucke
België
18/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
8,6
Veraart Eddy
België
28/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
8,0
Zeer gastvrij, goed avondeten,verschillende sites in de buurt te bezoeken.Rustig en mooi gelegen.
krakende vloer. Geen douche ( wel ligbad)
Muermans John
België
12/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
8,6
William en Véronique, de zeer vriendelijke gastheer - en vrouw des huizes, ontvangen hun gasten met open armen. Het verblijf is gelegen op een mooie, rustige locatie. De kamer was zeer ruim en netjes. 's Avonds kan je gebruik maken van de tables d'hôtes die telkens uitnodigen tot een fijne, gezellige babbel in een ongedwongen sfeer. Je kan er dagelijks genieten van een heerlijk driegangenmenu, vergezeld van een lekker wijntje. Ook het ontbijt was vrij gevarieerd.
Niet echt negatieve punten. Vrij slecht weer dus helaas geen zwempartijtje en relaxt nagenieten in het zonnetje. In de onmiddellijke buurt is niet heel veel te beleven, tenzij een leuke wandeling midden in de natuur. Voor cultuur en bezienswaardigheden moet je met de auto iets verder trekken.
Devaere Rik
België
16/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2013
8,4
sympathieke uitbaters
gemoedelijke sfeer
uitstekend avondmaal en prachtig ontbijt
geen
deckers
België
26/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2013
9,2
zeer lieve mensen William geeft zeer veel uitleg over de bezienswaardigheden en Veronique is heel lief en zorgt voor heel lekker eten.
geen
Dany -Mieke
België
10/10/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
9,0
De gastvrouw en de gastheer zijn zeer sociaal en hebben veel belangstelling voor hun gasten.Het ontbijt en het avondmaal waren subliem.De rust aan het complex was overweldigend.De streek was mooi .Kortom, een aanrader voor iedereen .
te veel pv van de politie gehad .dus opletten geblazen .
Dirk Focquet
België
21/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,8
De gastheer en gastvrouw zijn gereserveerde, hartelijke mensen. Zij baten hun B&B uit met veel toewijding en bezieling en hebben oog voor de noden van hun gasten. Dit vertaald zich in een aangenaam onthaal, netjes onderhouden B&B, tuin en zwembad, bereiden zelf hun maaltijden met dagverse producten, hebben een waaier aan tips voor daguitstappen, hebben een gedogen huisreglement. Kortom : een aanrader voor een geslaagde vakantie.
geen
Verdonck Filip
België
26/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,6
Reeds voor de 2e maal bezocht omwille van de fantastische mensen Véronique en William die er echt alles aan doen om het verblijf in die prachtige streek nog veel aangenamer te maken. De familiekamer, het zwembad, het eten en de gezelligheid onder de gasten waren telkens gewoonweg SUPER. Op naar de 3e maal...
non, rien.
Dirk & Lili Vervaet - De Wilde
België
26/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
8,8
Reniers-de Jong
België
30/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,4
De vriendelijkheid van gastvrouw en gastheer alsook de gemoedelijke sfeer en gezlligheid.De lekkere en fijne keuken met altijd verse producten die Véronique telkens weer op tafel tovert.William die elke morgen een dik half uur over en weer rijdt om ervoor te zorgen dat er heerlijke verse en verschillende brood soorten op tafel komen.Dit koppel is in de wieg gelegd om een B&B uit te baten.Wat zij ook doen met hart en ziel.Doe zo voort.
Geen
elsen Koen en ingrid
België
18/11/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
9,2
Rustig gelegen, alle nodige voorzieningen op de kamer, lekker eten, heerlijk vertoeven aan het zwembad, voldoende ligzetels aan het zwembad, info ivm uitstappen, tips van de gastheer en -vrouw.
een aangename ontvangst, vriendelijk, gastvrij.
een B&B waar je een paar dagen kan verblijven, of waar je kan logeren tijdens je heen - of terugreis naar meer zuiderlijk gelegen streken.
het was ons 2de verblijf, maar zeker niet ons laatste.
Brenda Renders
België
11/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2012
10,0
serge en edith
België
17/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
leuke ontvangst / gezellige sfeer, veel plezier gemaakt / goed gelegen / william die steeds de juiste weg weet naar alles en nog wat. voor ons een aanrader.
wij waren er juist met minder warm weer en dan zou een beetje warmer water in het zwembad wel gekomen zijn.
Leen en Jef
België
27/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,6
Gastvrij onthaal, top service voor toeristische tips, lekker ontbijt en avondmaal in een ongedwongen gezellige sfeer.
Guido en Regine
België
30/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Veronique heeft ons gastronomisch in de watten gelegd.
William kent de streek en staat altijd klaar met raad en daad.
Zwembad is een heerlijke verkoeling
Er is meer dan voldoende in de streek te ontdekken, de afstanden zijn goed te overbruggen.
Geen
Michaël & Evelien
België
31/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
8,8
William & Véronique zijn mensen waarbij je je direct op het gemak voelt, geen hautain of bekrompen gedoe dus waar ik op andere b&b's wel last van gehad heb. Ze zijn altijd paraat om u te gidsen in de wondermooie streek waar ze zich bevinden, hebben goeie adresjes om u naartoe te wijzen als ze niet zelf koken en beschikken over een deugddoend zwembad om eens te verfrissen als het buiten warm is.
Je hoort idd mssn snel iets van activiteit van de andere kamers maar het bed was zo zalig zacht dat ik te diep sliep om daar last van te hebben.
Hanne en Hans
België
01/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,2
Wij hebben ons elke dag van ons verblijf super goed geamuseerd, het eten is overheerlijk (nogmaals dank om rekening te houden met al Hanne haar allergieen), elke ochtend werden we met plezier door William op pad geholpen door info, folders, wegbeschrijvingen,...
Het was eigenlijk gewoon vakantie, ZALIG!
Ik heb men best gedaan maar geen gevonden.
Joan en Annemie Van Doorslaer - Vivijs
België
24/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Awel dat smaakte naar nog.
Een welgemeende proficiat om zo'n geweldige B&B uit te baten.
Het was aangenaam vertoeven bij zeer geweldige, gastvrije mensen.
Alles was tip-top.
Ons zie je terug.
neen toch niet...
wij hadden de warmste kamer, omdat het zalig zonnetje ons kamertje verwarmde. Wij hebben daarvan genoten......Veronique had daar geweldige oplossingen voor :-)
Van Praet Liliane
België
14/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
8,8
Katrien Blommaert
België
21/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Hier voel je je echt thuis. William staat altijd klaar met tips voor uitstapjes en doet de reservaties voor je, alles om het je makkelijk te maken. Veronique is een prima kok en een leuke gastvrouw. De kamer was prima. Het zwembad is verwarmd. De tuin is picco bello.
roos naert
België
21/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,2
we kwamen laat toe en konden niet deelnemen aan het avondmaal, binnen de 5 minuten werd er heel dicht in de buurt gereserveerd voor ons en kregen we een welkomstdrank aangeboden door de B&B.
het ontbijt was dik in orde.
een klein minpuntje, vanuit de kamer minder mooi uitzicht.
roland vanlangendijck
België
05/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2012
9,8
Ongelooflijk vriendelijke en open mensen.
Doen alles om het de gasten aangenaam mogelijk te maken
Luisteren naar de mensen
Fantastische keuken
Gezelligheid troef
Wim & Kristien
België
25/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,4
We zijn blij deze twee geweldige mensen ontmoet te hebben. Uitstekende gastheren die je zeer snel laten thuis voelen. William kent de streek op zijn duimpje en lijkt zowat alles al eens gedaan te hebben want degelijk advies te over. Superlieve gastvrouw Veronique heeft ons verwend met erg lekker eten. Hun domein heeft een prachtige ligging en er is alles op en aan. Prima uitvalsbasis voor heel veel activiteiten of uitstappen. Deze plek is absoluut een aanrader!
De houten vloer maakt wat geluid maar de kamers zelf zijn niet gehorig. Persoonlijk prefereren wij ook een douche ipv een bad.
Marcel en Martine
België
03/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,6
Dit jaar weer verschillende B&B's bezocht en het mag gezegd worden ... Grange de Jaillac blijft voor ons tot heden onze nr 1! Hier komen we zeker terug ! Prachtige ligging (vele schitterende bezienswaardigheden in de Lot), zeer mooie accomodatie met alles erop en eraan, de authenticiteit van het pand ... mooi ! Veronique en William zijn 2 warme persoonlijkheden waar je welkom bent. Logies + tables d'hotes : Prijs/kwaliteit = top !!!
Geen enkele
Karen & Patrick
België
21/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2011
9,8
Dank je wel Veronique en William voor deze heerlijke vakantie ! Geweldig ontbijtbuffet en diner, persoonlijk hartelijk onthaal toegspitst op ieders persoonlijke situatie (bvb naar kinderen toe), proactieve help aan ideeen en concrete input om de omgeving te bezichtigen. Zeer goede prijs-kwaliteits verhouding. Zeer ruime kamers in een idyllische omgeving. Aan iedereen aan te raden !
Hoewel duidelijk aangegeven viel het gebrek aan douche toch een beetje tegen - zelfs niet staande in het bad (bvb geen douchegordijn en langere kabel aan de douchekop). Hoewel het ontbijtbuffet rijkelijk is (heerlijke zelfgemaakte confituur) had ik wat meer lokale producten geapprecieerd bvb niet-industriele kaas of zo.
Commentaar eigenaar
Beste Karen & Patrick,

We beschikken over 2 kamers met douches, misschien hadden jullie uw voorkeur bij de reservatie duidelijk moeten maken.
Over het ontbijt, die is zoals jullie zei rijkelijk, lokale producten zijn ook aanwezig, misschien niet dagelijks maar die zijn er. vriendelijke groeten Véronique
Leo en Henny
België
01/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,2
zeer vriendelijk, goede keuken, goed adres om te verblijven.
kan er geen enkele bedenken
Jame Lei
België
17/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,8
Mooie rustige locatie, waar je goed in de watten wordt gelegd.
Een gastheer die je met tal van suggesties bedient om de streek te verkennen en een gastvrouw die heerlijk eten op tafel brengt.
En alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
War en Agnes
België
07/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2011
8,6
Voor onze eerste Chambre d'Hote was dit wel een voltreffer. We hebben ons daar wel echt thuis gevoeld en super geamuseerd. Veronique en William doen er alles aan om je een leuke vakantie te geven. William geeft u zo veel info over de omgeving en de activiteiten, keuze genoeg. De kamers zijn net en proper. Het avondmaal is subliem, Veronique kan heerlijk koken. Dit was een vakantie die we niet snel gaan vergeten. Een plaats waar we zeker nog eens terug komen.
de steentjes aan het zwembad, ingang en aan de buitentafel.
scheirlinckx_declercq
België
10/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,2
we hebben van de eerste tot de laatste dag genoten van onze vakantie in deze chambre d'hote.
ontbijt was verzorgd en lekker en s'avonds was er dan steeds een ongelooflijk lekker voor, hoofd en nagerecht( met dank aan veronique!! ) ook leuk dat je de avond begint met een lekkere aperitief!
de kamers waren verzorgd en van alles voorzien en het zwembad was zeer deugd doend
kortom, perfecte chambre d'hote voor ons !!
alles ligt vrij ver uit de buurt als je iets wil bezichtigen dus hou er wel rekening mee dat je wat moet rijden met de auto ! voor ons absoluut geen probleem, maar kan mij inbeelden dat niet iedereen dit graag doet
MOENS
België
23/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2011
9,2
1. Gastvrijheid= Je voelt je er onmiddellijk thuis. ==> Goede verwelkoming. Bij eventuele vragen over de omgeving & activiteiten staan Veronique en William altijd ter uwer beschikking.
2. Hygiëne= Er wordt meerdere malen gekuist.Alles wordt onmiddellijk netjes afgeruimd. De leefomgeving is zeer netjes, er is geen stofje te vinden. Qua kamers is alles proper. Steeds nieuwe handdoeken ter beschikking, je hoeft ze enkel in bad te gooien. Op dit onderdeel is er niets aan te merken.
3. Omgeving= Zeer rustig, goed voor mensen die eens willen ontspannen. Hier komt men tot rust.
4. Eten= Ontbijt is zeer verzorgd en wordt telkens bijgevuld. Avondeten; prijskwaliteit een topper!! Zeker een aanrader voor mensen die eens een cullinair hoogstandje willen.
5.Algemeen: Een top chambre d'hôtes waar ons gezin zeker en vast nog eens een bezoekje zal brengen. Ideaal voor mensen die eens willen genieten van la douce France.
Niets op aan te merken.
Van Landeghem BrantegemGuy en Carina
België
21/06/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
10,0
Wewerden zeer hartelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw.waardoor we ons zeer welkom en snel thuis voelden.het ontbijt was rijkelijk.Echt alles was voorzien en Veronique kookte zalig.gastheer en gastvrouw waren altijd beschikbaar.William heeft heel veel tips over dingen uit de buurt en er is echt heel wat te zien.we hadden een zalige tijd bij William en Veronique en niet te vergeten poes Poupé.
Het enige minpuntje dat ik na lang nadenken kan verzinnen zijn de keitjes aan het zwembad.Die zijn niet echt gemakkelijk maar dat ligt meer aan mijn handicap dan aan de keitjes zelf denk ik.Het is heerlijk daar in de Grange de Jaillac
Careel Marc
België
14/07/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2011
9,8
We hadden een zeer aangenaam verblijf in Grange de Jaillac. Veronique en William waren
uitstekende gastvrouw/heer. Het ontbijt en avondmaal waren van uitstekende kwaliteit.
Veronique hield rekening met de wensen van haar gasten bij het samenstellen van haar maaltijden. William was zeer goed op de hoogte van de regio en was steeds bereid om info door te geven
Een welkomstdrankje bij aankomst zou welkom zijn, maar dit is zeker geen afbouwende kritiek.
paul de buyser
België
16/09/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2010
9,8
Heel behulpzame gastheren.We hebben er heel lekker gegeten,dank u Veronique.Heel mooi verblijf in gezellig modern gerestaureerde oude schuur met mooie tuin en dito zwembad.De petanquewedstrijden waren op de scherp van de snee.Centraal gelegen om mooie uitstappen te maken.
Emily D'Ostuni
België
27/09/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,6
Natalie & Joris
België
02/12/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,4
Het was onze eerste maal dat we in een Chambres d'Hôtes verbleven. De ontvangst was heel persoonlijk en aangenaam. De kamer bood ons het nodige comfort en meer... De inrichting is heel warm en sfeervol. Veronique en William zijn echt op de hoogte van alles wat er in de streek te doen en te beleven valt, zelfs de vakantiejobber kon ons aangename tips geven ;-) Het was elke dag reikhalzend uitkijken naar wat Veronique uit de pan toverde. De Tables d'Hôtes was steeds intens genieten. We zullen nog lang met veel plezier terugdenken aan ons verblijf.
ron en bep
België
17/09/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,4
uitstekend een aanrader voor ieder,william en veronique zijn zeer vriendelijke mensen in omgang en persoon vandaar dat wij in 2010 2 wk. in juli er waren, het was er zo fijn dat wij in sept 2010 daar nog 2 wk. zijn geweest. sublieme kook kunst van beide s\'avonds moet je beslist aanschuiven bij het diner een topper... prijs kwaliteit een aanrader ook voor hollanders..
niet denkbaar.
Olivier & Isabel
België
14/06/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
10,0
Enkel positieve punten voor ons verblijf van 1 week in de Grange de Jaillac. Onze eerste ervaring met Chambres d'Hôtes en wat was dit een aangename ervaring: eten super (de vrouw des huizes kan echt wel koken), zeer aangename kamers met comfortabele matras, mooi zwembad en omgeving, .... en bovenal een ongedwongen sfeer met 2 hartsverwarmende mensen die inderdaad alles doen om je verblijf aangenaam te maken.

Dat het weer wat minder was kunnen we moeilijk aan het verblijf aanrekenen natuurlijk :-)
echt geen enkele
bultheel
België
04/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
9,6
Zeer lieve,gastvrije mensen.Veronique en William stellen echt alles in het werk om je een geslaagde vakantie te bezorgen.Verzorgd ontbijt en 's avonds is het lekker tafelen,(Veronique kan echt lekker koken).
Een leuk adresje, waar we met héél veel plezier aan terug denken.
thames tol en familie
Nederland
30/05/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2010
9,4
Gemoedelijke en familiale sfeer waarin wij ons direct thuis voelden. Zeer vriendelijke mensen die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Ook het eten was top.
Al met al een zeer goed adres. Zijn geld dubbel en dwars waard.
Een adresje om te onthouden
Zou het niet weten.
Plettinck
België
19/11/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2009
8,4
Ongedwongen maar toch professioneel
Familiale sfeer
Kindvriendelijk
Cops Vanisterdael Marc en Elisabeth
België
04/03/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2009
9,8
Voor een geslaagde vakantie in de streek van Cahors is men aan het juiste adres in Grange de Jaillac FRANCOULES bij Véronique en William, het is nu de tweede maal dat wij bij hun logeren en je wordt er hartelijk ontvangen alsof het hun eigen familie is. Ze zorgen er steeds voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, de kamers zijn pikfijn in orde waar men dan ook naar believen tot rust kan komen.Ze gebruiken enkel verse produkten en staan steeds open voor nieuwe ideëen. De gasten worden er werkelijk bij betrokken. Kindjes zijn er ook welkom wat héél belangrijk is,Véronique en William zijn steeds te vinden om de last van de ouders voor enkele uurtjes over te nemen en de kindjes te entertainen. Naar het avondmaal kijkt iedereen uit, echt een streling voor het oog. Wij kunnen alleen iedereen die in de omstreken is van FRANCOULES aanraden een bezoekje te brengen bij Véronique en William. Wij zijn er alvast voor te vinden.
Die mensen leven zodanig voor hun gasten dat wij geen enkel negatief punt kunnen bedenken, chapeau aan Véronique en William. Het is niet onze eerste chambres d'hôtes, maar nergens hebben wij zo'n bediening gehadt.
Vanden Bempt-Beutels
België
05/05/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2009
8,8
Zeer vriendelijke mensen,goede keuken,mooie kamers en mooie omgeving.
Wij waren zeer tevreden.
Geens-Vandenbroucke
België
16/08/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2009
9,6
Hier word je warm en hartelijk onthaald door het sympathieke koppel V2ronique en William. Ze doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voel u thuis is hun motto. Zeer gevarieerde en lekkere keuken.
Zeker een sterke aanrader!
vandebon marie-rose
België
02/11/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2009
8,8
uitstekende keuken, uitgebreid ontbijtbuffet met vers geperst fruitsap. Gasten hebben inspraak in de keuze van het menu
Hetty en Jean Pierre Reniers
België
02/11/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2009
9,6
Een heerlijk verblijf in een zeer mooie omgeving met een mooi zwembad.William en Veronique doen het schitterend en leggen hun gasten echt in de watten met een super ontbijt en s'avonds een zeer lekkere table d'hote met zorg en finesse klaargemaakt.Ook een fijne embiance aan tafel.Wij gaan zeker terug.Doe zo voort.
De houten vloeren maken enorm veel lawaai,wat hinderlijk is als men s'nachts moet opstaan.
Alleen ligbad,voorkeur douche.(persoonlijk)
Het is er vrij warm en dan zou Airco in de kamers een groot pluspunt zijn.
De Roo Peter
België
05/08/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2009
8,8
Bruyneel-Van Hyfte
België
21/11/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2009
8,8
onhaal,vriendelijkheid,lekker eten,echt een plaats om tot rust te komen
freDe Rons Georges
België
13/07/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2009
9,6
Het onthaal en de voortdurende inspanning van de eigenaars om het de gasten aangenaam te maken, staan borg voor een geslaagde vakantie. Het avondmaal wordt er met kunst voorbereid en is steeds één van de dagelijkse hoogtepunten.
Badkamer dient te worden aangepast aan de noden van oudere mensen.
els proost
België
28/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2008
9,2
Zeer gezellig huis met charmante kamers, verzorgd zwembad, uitstekende keuken en vooral heel fijne ontvangst door William en Véronique, die alles in het werk stellen om hun gasten in de watten te leggen!
Marrannes Jan- Boucquez Lieve
België
17/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2008
9,2
-het warme en hartelijk onthaal
-de vele tips voor de uitstapjes
-de interessante weetjes en uitleg over de streek
-lekkere maaltijden
Lieve Vanhoutte-Lombaert
België
28/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2008
9,6
Heel rustig gelegen, mooi uitzicht, warm onthaal, heel uitgebreid ontbijt en een zalig avondmaal.
Zeer ontspannen sfeer.
Veel nuttige tips om uitstappen te doen.
Ilse Willems
België
28/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2008
9,6
Zeer toegewijde, aangename gastvrouw en gastheer die goed kunnen opschieten met alle leeftijdsgroepen. Elke dag lekker en gevarieerd avondeten voor een klein prijsje !
Ons verblijf was alvast voor herhaling vatbaar !
In de kamers zou er iets meer opbergruimte mogen voorzien zijn. (Bijvoorbeeld een kastje of rekje in de badkamer)
Paulette Vigne en Eugène Meens
België
04/09/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2008
8,4
De warme sfeer, de vriendelijke ontvangst, de lekkere keuken, de ligging van de kamers die bereikbaar zijn van het zwembad van de straat en van de tuin,de verzorgde tuin en de goede sfeer in het algemeen.
De steentjes aan de buitentafel en aan het zwembad.
Johnny&Martine Duquet-De Pauw
België
03/09/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2008
9,6
Zeer vriendelijk onthaal;familiale sfeer;lekker en gevarieerd avondeten;prachtig decor;uitgebreide informatie over de streek. Wij hebben zeer genoten van de gezellige tafelgesprekken en de leuke, spannende petanquespelletjes met jullie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vanderstappen André
België
01/09/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2008
9,6
Een gezellige "chambres d'hôtes" heel rustig gelegen en met mooie ingerichte kamers met het nodige comfort.
Warm onthaal door de gastvrouw en gastheer en een zeer gevarieerde lekkere keuken.
Zeer ontspannen sfeer en veel nuttige tips van de gastheer voor uitstappen.
Een stevige aanrader.
Vandenbossche
België
28/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2008
8,4
Vriendelijke ontvangst.
Lekker eten.
Huiselijk-gezellig.
(Nog) geen tuinzetels in de tuin (wel aan zwembad).
Bad zonder douche.
Charels-Valvekens
België
29/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2008
8,8
Eten Kamer uitstekend alles ,heel warm familiale sfeer,we voelde ons bij jullie thuis.
Groetjes Tot ziens. Rik& yvonne
Seeuws Willems R L
België
30/08/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2008
8,8
zeer goede ontvangst , goed ontbijt , een onmiddelijk thuisgevoel , ruim en verzorgd avondeten , kindvriendelijk , één uit de top tien van de chambre d' hotes waar wij al verbleven hebben , een stevige aanrader, succes in de toekomst.