Château Valcreuse
Route de Lesigny
86270 La Roche Posay
Poitou-Charentes - Frankrijk
www.chateauvalcreuse.com
Locatie9,0
Service10,0
Comfort9,9
Hygiene9,8
Prijs/Kwaliteit9,6
Totaal9,7
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Recko N
België
08/05/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2016
10,0
Hemel op aarde, leven als God in Frankrijk... Het niveau van de gastvrijheid is niet te beschrijven... Hier bestaan geen woorden voor. Ga het zelf ontdekken... De enigste vraag die er dan nog rest, na je bezoek aan dit prachtig domein en chateau, is...wanneer kan ik terug komen
Geen
Verkinderen Beatrijs
België
24/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
9,6
Heel rustig gelegen, de rust komt je tegemoet als je oprijdt.
Vriendelijke, gastvrije empathische gastvrouw en -heer
Eerlijke rechtvaardige afrekening want wij hadden gereserveerd voor 3 en waren slechts met 2
wegens familiale redenen. Wij hebben het bedrag terug ontvangen. Dank daarvoor
Lekker ontbijt op een idyllische terras.
Eigen kweek van fruit
Heel pittoreske dorpjes in de buurt
Voor minder mobiele mensen is dit een heel heuvelachtige streek
Op de Beeck
België
01/09/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2013
10,0
Beter kan niet , de kamers , het onthaal , het lekkere eten , het geheel ,de tips voor uitstapjes van de lieve gastvrouw , ze leggen je er echt in watten, pure verwennerij !
geen
Familie Vanderschaeve
België
25/07/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Wij ( gezin met 2 grote kinderen) hebben hier 2 dagen verbleven op weg van het zuiden naar huis. Prachtig kasteel. Super ontvangst. Zeer lekker gegeten, zowel het ontbijt als het avondmaal zijn fantastisch. De tuin is prachtig. De eigenaars doen er echt alles aan om iedereen een perfect verblijf te geven.
Er zijn echt géén negatieve opmerkingen te maken.
Sophia van Eijk
Nederland
17/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,8
Van dit chateau hebben wij ontzettend genoten. Alles klopte van begin tot eind. Het was alsof wij in een warm bad terecht kwamen. De ontzettend lieve gastvrouw, Caroline, die altijd bezig was om het iedereen naar hun zin te maken. Alles was top, de kamer, het ontbijt, lekker luieren in de tuin (veel privacy), het avondeten geserveerd in de tuin (heerlijk), ontzettend vriendelijke medewerkers. Wij komen zeker terug.
Thijs Verheijen
Nederland
21/08/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2009
9,2
Eigenlijk zou ik dit niet moeten schrijven... uit angst dat veel te veel mensen deze fantastische B&B ontdekken... en dat er wellicht mede daardoor voor volgend jaar geen plaats meer is... Want een B&B? Eerder een vijfsterrenhotel, gezien de kamers, de faciliteiten, de service, de DVD-collectie plus apparatuur, het landgoed, het zwembad, het heerlijke ontbijt met briljant uitzicht, het diner (table d'hote met voedsel dat als het even kan van eigen land afkomstig is), de prijs-kwaliteitverhouding, de (gratis) fietsen, het (gratis) gebruik maken van pc en/of WIFI, de jeux-de-boules baan, het zwembad, de staf en buiten dat en vooral: de relaxte sfeer en de hartelijkheid van de gastvrouw en gastheer! En zo kan ik nog even doorgaan. Als ik deze reactie van mijzelf nog eens lees, lijkt het erop of ik reclame maak, maar echt: deze B&B heeft zijn gelijke nietâ?¦
Da's moeilijk... misschien als enige minpuntje dat ik vooraf het idee had dat de "Loire"-kastelen wat dichter bij het chateau lagen. Maar dat had ik zelf niet goed uitgezocht vooraf... We hebben het overigens niet gemist.
Fam Staes
België
23/06/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2009
9,2
Zalige tuin, waar het ontbijt en avondeten geserveerd wordt.
Heerlijk eten, mooie kamers, en een uitstekende gastvrouw.
Greet Vansina
België
20/11/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2008
9,6
Supervriendelijke ontvangst !
Heerlijk om te vertoeven ! Rustig, romantisch!