La Plantade
Route de Vaison La Romaine
84820 Visan
Provence-Alpes-Côte d'Azur - Frankrijk
www.visanlaplantade.eu
Locatie9,4
Service9,4
Comfort9,1
Hygiene9,2
Prijs/Kwaliteit9,3
Totaal9,3
Gebaseerd op 19 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Carine en Frank
België
09/11/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2015
9,8
Prachtig domein voor mensen die van rust en lekker eten willen genieten. Vriendelijke ontvangst door Luc en Elena. Wij komen zeker nog eens terug !
Geen
Brugghemans-Verbruggen
België
19/06/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2015
10,0
Elena en Luc hebben ons zeer hartelijk ontvangen.
Hebben heel hard genoten van het lekkere eten dat Luc maakte.
Jullie zijn een top koppel die zijn gasten in de watten legt.
geen
Geert en Veronique
België
27/05/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Mei 2015
10,0
Hartelijke, vriendelijke ontvangst. Wij hebben genoten van het verblijf, mooie streek en lekker eten. Alles subliem !
geen
Segers I.
België
02/12/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2014
10,0
Rust en culinair genieten. Super truffelweekend, uitstekende keuken met verse ingrediënten. Warm hartelijk welkom. Kortom, een absolute aanrader, een waar festijn voor je smaakpapillen.
geen
Nathalie M.
België
01/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Zalig geslapen, super lekker gegeten met alles erop en eraan! Fantasche 4 dagen, rijkelijk 'gesoigneerd' en absoluut ge-no-ten !!! Merci Elena en Luc voor jullie ontzettend warme ontvangst en dit prachtige kader, TOP! Tot volgend jaar ! Nathalie uit Halle.
Geen
Elisabeth & Koen
België
05/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
Lekker ontbijt, culinaire verwennerij, prachtige kamers in een rustige, aangename en mooie omgeving. Alles subliem! Een aanrader! Hopelijk tot een volgende keer!
-
Piet en Veerle
België
01/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2014
10,0
We werden zoals altijd supervriendelijk ontvangen door Luc en Elena. 'S avonds hebben we kunnen genieten van de geweldige kookkunsten van Luc! Onze kamer was gezellig ingericht met prachtige accessoires! ' s morgens werden we verwelkomt aan de ontbijttafel in het zonnetje! 4 of 5 verschillende broodjes, koffiekoeken, charcuterieschotel ,kaas en 7 verschillende confituren..fruitsap,koffie en thee
Wij komen zeker ieder jaar terug!
Geen
Bursens R&L
België
30/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
1,2
Geen.
Marc en Gerda
België
31/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
9,8
Wat een gastvrijheid, superheerlijk eten en alles tot in de puntjes verzorgd! Hartelijk dank voor de goede tips voor de uitstapjes! Wij komen zeker terug. Marc en Gerda
Geen, heel erg bedankt voor alles !
Emilie&Philippe Jugnon
België
02/09/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2014
10,0
Super mooie locatie, om echt tot rust te komen. Het eten van Luc en Elena is super, heel lekker en gevarieerd! Enkel voor het eten zouden we al terugkomen. Op avonden waar geen eten voorzien is, stellen Luc&Elena verschillende adresjes voor en reserveren ze voor je, wij vinden dit echte service!! Veel te zien op korte afstanden. Regio is prachtig!! Luc&Elena hebben zelf ook goede wijn, waar wij nu thuis nog van genieten! We hadden onze dochter van 3maanden bij die ook super goed ontvangen werd! Danku! Wij zijn fan!! Emilie&Philippe
Dat we naar huis moesten!
Leo en Simonne
België
16/06/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2013
9,8
ons verblijf bij Elena en Luc was als een droom zo heerlijk rustig wij hebben genoten het eten door Luc en Elena bereid was zeer lekker wij komen zeker nog een keer terug hartelijk bedankt en tot ziens
geen
Marita en Dirk
België
16/09/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2012
10,0
Luc en Elena we hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie!
Tot volend jaar
Geen!
Rooze en Carlos
België
03/08/2012
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2012
9,8
Wat een fantastisch weerzien, 2 jaar geleden verbleven wij ook in La Plantade en bij aankomst meteen een dikke knuffel, een goeie babbel in combinatie met een lekker glaasje. Een beetje thuis komen in ons geval. S'morgens lekker ontbijt, verse croissants, chocolade koeken en stokbrood. De zelf gemaakte confituurtjes van Elena nodigen uit om proeven. Kaas en charcuterie, fruitsap en yougurt zijn dagelijks aanwezig. De diners zijn dan ook hun paradepaardje, kok Luc staat aan 't fornuis en maakt iedere keer opnieuw weer een overheerlijk menu klaar. De amuses en het dessert zijn dan weer van Elena, hoedje af voor hun kookkunsten en dit alles in combinatie met heerlijke wijnen. Wat ook ideaal is, op dagen dat ze niet koken, Elena de lekkerste restaurantjes uit haar bruine koffertje tovert en indien oké, maakt zij de reservatie, zodat de gasten met een gerust hart kunnen genieten van een gezellige avond.
In de prachtige tuin is het zalig vertoeven, na een vermoeiende uitstap, kan men rustig genieten onder een of andere boom met een prachtig zicht. Ideale plaats om de streek te verkennen, cultuur, pitoresche stadjes, de wijnroute enz Niet twijfelen, in La Plantade verblijven is toppie
Geen minpunten
Jan en Pascale Meynaerts-Demonseau
België
05/09/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,8
Een aanrader voor wie van rust en culinaire hoogstandjes houdt !!!
Na 6 bezoeken slagen Luc en Elena er nog steeds in om ons aangenaam te verrassen.
Tot ons volgende bezoek !!!
Als die er waren zijn we die allang vergeten !!!
VAN ELSACKER PATRICK
België
07/09/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,4
VRIENDELIJKHEID
VERHOUDING PRIJS KWALITEIT IS TOP
MAAR VOORAL AVONDETEN, OM DE ANDERE DAG? IS SCHITTEREND
VAN MIJ MOGEN ZE ALLE DAGEN KOKEN
DAT WE TERUG NAAR HUIS MOESTEN
Francky en Caroline
België
16/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
9,0
Warm onthaal. Vriendelijke uitbaters die altijd klaar staan met info omtrent de omgeving. Verzorgd ontbijt en heerlijke tables d'hôtes. Rustige omgeving ligging. Aanrader voor een heerlijk ontspannen vakantie.
Ooms Dirckx
België
23/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2010
10,0
Een ongelooflijk fantastische chambre d'höte. Voor mensen die houden van rust en lekker eten. Elena en Luc doen er alles aan om het hun gasten naar hun zin te maken. Het ontbijt is ongelooflijk lekker dankzij Elena's zelfgemaakte confituurtjes. De Table d'hôte is van zeer hoge kwaliteit. De lekkere streekprodukten en de ongelooflijke kookkunst van Luc zijn steeds een streling op je tong. Zeker een aanrader! Voor ons is het al de 4e maal dat wij er komen en ja, wij gaan nog terug.
Geen.
Rooze en Carlos
België
04/08/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2009
9,0
Wij kunnen deze Chambre d'hôte alleen maar aanbevelen,alles tot in de puntjes verzorgd.Twee lieve mensen die hun gasten graag ontvangen, men is er welkom.
Wat ook mag vermeld worden zijn de tot in de puntjes verzorgde table d'hôtes,iedere keer opnieuw keken we uit wat men ons aan tafel bracht,mensen met ervaring.Aangepasten wijn aan tafel, zonder nog de zelfgemaakte huiswijn te vergeten..Die hebben we meegebracht naar Belgie, de smaak is even lekker maar we missen de franse zon, jammer.
Voor de gasten die geen ervaring hebben met de streek om een uitstap te maken ook geen probleem, iedere morgen na het ontbijt legt Elena alles piekfijn uit waar er wat te beleven is.
Indien er geen tables zijn komt zij met haar bruine koffertje en stelt de vele restaurantjes in de buurt voor,Elena maakt eventueel een afspraak en je mag er zeker van zijn dat het ook prijs kwaliteit in orde is.
Kortom wij gaan daar zeker terug...Een aanrader!!!!
Voor ons waren er geen negatieve punten.
Ludo & Wim
België
11/09/2008
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2008
8,4
Onverwachts zijn wij hier beland. Spijtig genoeg hebben wij geen gebruik kunnen maken van de tables d'hotes (niet op voorhand gereserveerd) maar we weten van andere gasten dat het heel goed is. Elena en Luc zijn zeer gastvrij en staan je bij met raad en daad. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de bezienswaardigheden in de omtrek. Ook geven ze goede tips wat de restaurants in de buurt betreft. Een echte aanrader!
Geen negatieve punten ondervonden