Maison des Peupliers
Domaine de Médecin
82340 Dunes
Midi-Pyrénées - Frankrijk
www.dunes.be
Locatie9,6
Service9,8
Comfort9,7
Hygiene9,8
Prijs/Kwaliteit9,7
Totaal9,7
Gebaseerd op 22 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Myriam en Jef
België
13/10/2017
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2017
10,0
We zijn al voor het 5de jaar op rij naar Maison des Peupliers geweest. Het voelt daar aan als thuiskomen. Gezellige sfeer, mooie locatie en een lekker ontbijt elke dag.
Dré en Carla Briels
Nederland
16/08/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2016
10,0
Gastvrij en vriendelijk
Zo gastvrij ontvangen worden door twee geweldige mensen Alex en Lieven.
Wederom een geweldige vakantie gehad.
Geweldige omgeving, lekker eten.
Jean-Claude Impens
België
31/03/2016
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Januari 2016
9,4
Ons gezin ging er minstens 14 maal langs; in onze persoonlijke glorieperiode zouden we alles ingezet hebben om er nog een weekje bij te forceren. Schitterende mannen die je alleen maar te vriend kan houden. Kindvriendelijk tot kinderen hun nukken krijgen en wat anders willen; dingen beleven die je wellicht nooit meer beleefd, alleen herbeleefd in het nostalgische. I feel god those times. Er valt zoveel te ontdekken, lieven en Alex faliciteren maximum; de rest ligt aan jezelf, een beetje avontuurlijk en grensverleggend ...THE way To a great time. JCI
Carla Briels
Nederland
19/08/2015
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2015
10,0
De Geyter - De Clercq
België
06/08/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2014
9,8
Zeer goede, gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Grote praktische kamers die zeer netjes zijn. Het zwembad is een plezier voor groot en klein. Lekker en gevarieerd ontbijt met streekproducten. Mooi en netjes onderhouden domein.
geen
Myriam Pelckmans
België
25/06/2014
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2014
10,0
Super leuke vakantie gehad. 's Morgens de dag starten met een lekker ontbijt (zelfgebakken brood). Gezellige en gemoedelijke sfeer onder de gasten, aangenaam gezelschap. Zeer mooie locatie. Wifi overal beschikbaar. Mooi zwembad.
We gaan zeker volgend jaar terug.
Timmermans Van Heddeghem
België
25/07/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
8,4
De gastheren bakken zelf heel lekker brood en serveren steeds verse producten.
Mooi en verzorgd zwembad in een prachtige omgeving.
Goede locatie om te ontspannen. Mooie streek om te fietsen.
Dankzij de gastheren heerst er een zeer sociale sfeer tussen de gasten. Kortom, een aanrader.
Draadloos internet aanwezig, maar werkt moeizaam.
Van den Brande-Speliers
België
10/08/2013
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2013
8,8
Zeer goed ontvangen door Alex en lieven.
Mooi en verzorgd zwembad.
Ontbijt was lekker en meer als genoeg.
Mooie streek.
Laatste positief punt is dat we volgend jaar zeker weer komen :-).
Geen
Valk-Van den Winkel
België
16/05/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2010
9,8
Allerhartelijkste ontvangst - Ruime en nette kamers - Gezellige en gemoedelijke sfeer - Supergoede prijs/kwaliteit verhouding
??
Duchou Brigitte
België
25/04/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2010
10,0
Het was terug een toffe vakantie ! mooie omgeving in die tijd met de fruitbomen in volle bloei !!! komen terug in de kersentijd !
De Winter Arthur
België
15/07/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2009
10,0
voor de zoveelste keer was mijn verblijf er samen met mijn dochter formidabel. In september komen wij zeker terug ! Doe zo voort Alex en Lieven !
Vandeputte Marc
België
15/07/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juni 2009
9,6
men voeld zich onmiddeleijk Thuis en men word onmiddeleijk aanvaard in de groep die als het ware een familie vormen
Frieda Van Damme
België
21/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2009
10,0
je thuis voelen, als je op vakantie zijt, meer moet dat niet zijn !!! proviciat Alex en Lieven voor jullie goed onthaal.
Uilenspiegel Louis
België
28/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2009
10,0
je thuisvoelen, en met spijt vertrekken, en graag terugkomen, moet ik nog meer zeggen ,
Meerpoel-De Wolf
België
30/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
April 2009
10,0
Toppunt van onthaasting
Gastvrijheid in de ruimste zin van het woord
Kindvriendelijk
Maurice
België
28/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2009
10,0
een prachtig domain met groote tuin en zwembad
Alex en Lieven zijn zeer aangename vriendelijke mensen waar wij ons dadelijk thuis voelden. zeker voor hehaling vatbaar
Marieken
België
30/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2009
10,0
gastvrij,vriendelijk ontvangen met een fles lekkere rose waren direkt in de sfeer
mooie ruime gezellige kamers,lekker onbijt kortom alles was 10 op 10
zullen zeker in september terug gaan
mariamatthijs
België
13/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Maart 2009
8,0
huiselijke sfeer , rustig mooidomein
Duchou Brigitta
België
28/02/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
November 2008
10,0
de gastvrijheid en de vriendelijkheid
Marcel Torrekens
België
20/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Oktober 2008
10,0
mooi rustig domain met huiselijke sfeer smorgens een lekker ontbijt de kamers zijn ruim en gezellig ingericht .
wij gaan zeker terug want wij voelen ons daar thuis
Ghislain De Pelseneer
België
29/04/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2008
10,0
Rustige omgeving,gastvrijheid en vriendelijkheid.
Dirk Van Der Jeucht
België
01/03/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
September 2008
10,0
rust en vree