La Manufacture
Le Raccourci Antraigues
07600 Vals les Bains
Rhône-Alpes - Frankrijk
www.ardechemanufacture.com
Locatie8,4
Service8,0
Comfort8,4
Hygiene8,0
Prijs/Kwaliteit8,2
Totaal8,2
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Dit zijn beoordelingen van gasten, gebaseerd op hun ervaringen tijdens hun verblijf !!
Nuyttens
België
21/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
10,0
Prachtige ligging, langs de idyllische rivier waar je naar hartelust kan pootjebaden of dammen bouwen. Ook het zwembad biedt op warme dagen een leuke verkoeling.
Het concept met de lofts is heel leuk, het onthaal in het nederlands is handig meegenomen. Verder proefden wij in het restaurant ook van de lekkere streekgerechten die door een uitstekende chef met veel liefde voor het vak waren klaargemaakt. Voor ons was het een heel geslaagde vakantie.
Tine
België
20/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Augustus 2011
9,6
Ons verblijf in La Manufacture was super. Een magnifique locatie, goede en attente service, lekker eten en mooi weer. Een echte aanrader om met de kinderen een leuke vakantie te beleven. Volgend jaar komen wij zeker terug!
Swaelens
België
16/08/2011
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2011
2,6
Vriendelijk onthaal, eten Ok
De loft was bij aankomst vuil, waterschade veroorzaakte vlekken op het plafond, vieze ruiten, spinnenwebben in de loft, vies bestek en glas met lippenstift, badkamer kon niet verlucht worden (onaangename ziekenhuisgeur). De site was veelbelovend, maar weinig kindvriendelijk (rivier niet toegankelijk voor kleine kinderen), gelegen aan drukke baan die je moet gebruiken om naar het zwembad te gaan. De fitnessruimte beperkte zich tot drie toestellen in de gang. Het lijkt allemaal een beetje vergane glorie, mooi opzet maar weinig onderhouden
Commentaar eigenaar
Deze klanten zijn blijkbaar met een heel negeatieve ingesteldheid aangekomen en hadden waarschijnlijk een heel stresserende reis achter de rug. Ze fixeren zich nadien op elk detail dat meteen ongewone proporties aanneemt...
Indien een klant bij aankomst melding maakt van een niet propere loft, dan wordt deze zo snel als mogelijk opnieuw schoongemaakt. Als wij niet worden ingelicht kunnen er ook geen maatregelen worden genomen.
friedel vandendriessche
België
16/07/2010
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2010
8,8
van gorp
België
29/07/2009
Locatie
Service
Comfort
Hygiene
Prijs/Kwal
Periode
Juli 2009
10,0